Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selam prenses, yahu baktım ben şu rocytell e bir tane var sahibinden com da o mu acaaba ya oysa satıcıya mesaj atacağım :)
sana özelden gönderdiğim ikinci link

moralını bozma hayatım merkürdendir:))
şaka şaka canını sıkma tatlım bazen vucut su topluyor

ıhlamur rezene ıc guzelım o rahatlatıyor
ödemse gıder bırde sız sandolozu ıcerken sirkelı suya baldamı katıyorsunuz ben koymuyorum sadece sırkelı suyla ıcıyorum etkısı olmazmı acaba

ıhlamur rezene ıc guzelım o rahatlatıyor
ödemse gıder bırde sız sandolozu ıcerken sirkelı suya baldamı katıyorsunuz ben koymuyorum sadece sırkelı suyla ıcıyorum etkısı olmazmı acaba

yok canım benim sandalozla şeker karışmayacakmış,
ben akşamları içiyorum onu güya yağ yakıyormuşsositososito

miray canısı
o masaj kemerıyle ılgılı ınceleme yaptım şikayet var com da onunla ılgılı sıkayetler var almadan önce ıncele ıstersen mennun kalmayanlar varmıs şirket ıade garantısıyle satmıs sımdı gerı almıyorlarmıs
haberın olsun belkı o sahıbınden satanda o yuzden satıyor paran bosa gıtmesın bı ıncelermısın

evet canım benim gördüm bende onu ama birkaç çeşit var zaten çok para verip almam çünkü kullanamıyorumklava:

cokacimcoookSelam arkadaşlar eLma diyeti zor ama 6 günde 5 kiLo verebiLirsiniz..
Gün boyunca yeşiLçay serbest
Kahvaltıda 2 diLim kızarmış ekmek,Light peynir,zeytin,domates,saLataLık,1 tane haşlanmış yumurta
KahvaLtıdan her 2 saat sonra 2 eLma yenecek yani öğLe ve akşam yemekLeri yok.Akşam 7-7:30 gibi eLma yemeyi durdurun

1.gün :1 kiLo eLma

2:gün:1.5 kiLo eLma

3:gün:2 kiLo eLma

4.gün:2 kiLo eLma

5.gün:1.5 kiLo eLma

6.gün: 1 kiLo eLma

Bu diyetLe 93 kiLo oLan arkadaşım 2 haftada 77'ye düştü !!
ama nekadar sağlıklı bilmiyorum

sağlıklı olmadığı kesin ama :) verilen kilolar sonra alınıyor mu onuda merak ettim ben bu şekilde yapamma minik bebeğim var güzlü olmam lazım ama arada yiyebilrim madem öyle akşama kadar 4*5 tane yenebilir akşamda ölçülü bir şekilde yemek yenir kocişle bir denemek lazım :) hemen almak lazım ama pazardan alıyım daha güzel onlar:))

twister stepin sadece step olanından aldım artık koşuya gitmeyeceğim günlük tempolu halledilecek işlerim oluyor zaten pelımed zayıflama ve sağlık kemeri de varmış bir yerde aldıım onuda sandaloz sakızıda 60 liraymış kilosu 3 liralıkta oradan ondan aldım tam gaz zayıflamaya fotolarımıda yükleyeceğim zaten öncesi sonrası diye

Bu ürünlerin uzakdoğuda imalatını yapan bir çok firma bulunmaktadır.Kampanyalı ürün adı altında orjinal olmayan garantisiz bir çok ucuz kemer satılmaktadır.
Lütfen ucuz satılan kopya kemerleri Sağlığınız Açısından Satın Almayınız!!!
Pelimed Zayıflama Kemeri Yoğurmalı
Sindirim bozukluğuna Son
Göbeğinize yapacağınız on dakikalık masajla gaz ve kabızlıga veda edeceksiniz !

Pelimed Süper Güçlü Sağlıklı Zayıflama Kemeri Şimdi vücudunuzun biçim alması ve istediğiniz ideal vücuda sahip olmanız Pelimed güçlü kemer ile çok kolay maksimum zindelik ve rahatlık verir. Ürün ısıtma sistemi ile donatılmış olup elle yapılan masaj tarzında dizayn edilmiş beş farklı güç ve hız ayarına sahiptir. Biliyoruz ki zayıflamak ve güzelleşmek için değişik yollar arıyorsunuz. Pelimed güçlü kemer ile hedefinize ulaşmak çok kolay Pelimed güçlü kemerini vücudunuzun ihtiyacı olan bölgelerine uygulayarak kısa bir sürede istediğiniz vücut ölçülerine kavuşmanızı sağlar, sağlıklı ve güzel görünmenize yardımcı olur. Yeni bir icat olan clever güçlü kemer ihtiyaç olan noktalara beş devirde farklı güçte masaj yaparak dengeli tedavi uygular. Karın, kalça, mide, omuz, boyun bölgelerinde uygulandığı takdirde etkili ve hızlı sonuç verir. Karın ve kalça kaslarını güçlendirir. Pelimed güçlü kemeri kullandıktan sonra zamanla kendinizi daha farklı hissedecek, zinde ve daha rahat olacaksınız.

ÖZELLıKLER : Diğer cihazlardan farklı olarak spiral titreşimlerle çalışır. Spiral titreşimleri sayesinde pasif jimnastik etkisi yaratarak o bölgedeki kasları çalıştırıp güçlendirir. Titreşimlerin güçlü olması neden ile hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlar. Kan dolaşımını düzenleyerek, organların düzenli çalışmasını sağlar. Kalp ve damar sistemini kuvvetlendirir. Kan dolaşımını hızlandırarak damar tıkanıklığı oluşma olasılığını azaltır. Cilt ve kas dokusu ile eklemleri rahatlatır. Gevşeterek günlük stres ve yorgunluk ve stresten kurtulmanızı sağlar. Doğumdan sonra oluşan fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur. Metabolizmanın hızını arttırdığı için zayıflamanızı hızlandırır. Bel ve boyun ağrılarında, sırt ve omuzlarda, kol ve bacak ağrısı şikâyetlerinde olumlu etki gösterir. ınce bir bele sahip olmanızı sağlar. Beşli fonksiyonu sayesinde vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan kireçlenme, romatizma, sinirsel kasılmalardan meydana gelen ağrılarda etkilidir. Sindirim sistemini olumlu etkiler lenf ve salgı bezlerini harekete geçirir. Bağırsak tembelliğini ortadan kaldırır. Kolit rahatsızlığına iyi gelir. Karın, basen ve bacak bölgelerinde uyguladığı ısı terapisi sayesinde, selülit görünümünü ciddi oranda azalmasına yardımcı olur. Karın kalça bölgesinde uygulandığı takdirde kasları güçlendirir. Uyguladığınız bölgeyi sıkılaştırır. ıstediğiniz form ve şekle sokar. Daha iyi bir görünüm elde etmenizi sağlar. Size özel tasarlanmış ürün olup dört havalandırma çıkış yerine sahiptir. Vücudunuza göre ayarlanabilir. Isı sistemiyle en iyi performansı almanızı sağlar. Vücudunuzun her bölgesinde ve bütün aile bireyleriniz tarafından kullanılabilir Zayıflama fonksiyonu ile istediğiniz biçimi alarak hedefinize ulaşmanıza yardımcı olur uygun diyet ile uygulandığında vücudunuzun biçimlenmesini ve şekle girmesini sağlar.

KULLANIM : Kullanmadan önce kullanma kılavuzunu dikkatlice okunması önerilir. ıhtiyacı olan bölgenize ( Bel, Kalça, Karın, Bacak ) ürünü takın ve kayışı vücudunuza göre ayarlayın. AC adaptörü fişe takınız ve adaptörün diğer ucunu kontrol paneline takınız. “SWITCH “ düğmesine basarak çalıştırın “MODE “ düğmesine basarak otomatik çalışma modunu seçiniz “REVERSAL” düğmesine basarak spiral titreşimini seçiniz. “ıNSENSıTY” düğmesine basarak çalışma gücünü ayarlayın.

ÖNLEMLER : Vücudunuzun fiziksel durumuna göre hızı seçin kayışı vücudunuz göre ayarlayın. Otomatik olarak cihazı 10 dakika çalışmaktadır. Aynı bölgeyi 20 dakika uygulanması yeterlidir. Yemekten hemen önce ve sonra uygulamayın. Hamilelik döneminde veya yeni ameliyat olmuşsanız kullanmamanız önerilir. Ayrıca sara, hemofili, şeker hastalığı ve kalp hastalarının doktor tavsiyesinde kullanması önerilir. Kendinizi kötü hissettiğinizde lütfen kullanmayın. Nemli ve sıcak ortamlarda kullanmayın Ürüne kuvvetli basmaktan ve şiddetli basınç uygulamaktan kaçının. Lütfen göz, yüz, boyun kısmınıza uygulamayınız. Derinizde yara ve incinme varsa bu bölgelerde uygulamayınız. Uyurken uygulamayınız. Ürün tıbbi malzeme değildir.

ÖNERıLER : Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Ürünü prizde takılı bırakmayınız. Kullanmadan önce prizde elektriksel bir sorun olmadığından emin olunuz.

TAVSıYE : Herhangi kullanımdan önce 500cc su içmeniz önerilir zararlı madde ve toksinleri dışarı atmanızı kolaylaştırır.

içinden çıkan kullanım klavızundada bunlar yazıyor

cnm sen aktardanmi aldin sandalozu? yoxa hapinimi kullanıyorsun?

arkdaşlar şimdi bu elma sirkesi +sandalozu mukakkak aç karnına mı içmek gerek VE günde kaç kere içmek gerek? yardımcı olabilriseniz çok sevinrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…