prensesbee bişey sorabilirmiyim şu mavi ant gibi olan 50-60 arası fiyattaki kemermi bide sandaloz sakızını ne kadarlık aldık kaç para
Öf ya çok kötü,
insan inanıp alıyor sonra işe yaramayınca çok üzülüyor,
Neyse bu sefer vericez ama kiloları, bende sauna şort aldım arada gidiyourm ama arada giymekle olmuyor tabi hergünde üşeniyorum kafamçokkarıştı
seninkinin linkini atarmısın bana özelden, kaslarım ağrıyor dediniz ya bir bakayım:))
Zalimi, bence toz sandolozu denemelisin hem masraflıda değil!
ne kadar fazlan var
11:gitme:
bende surekli 47 kg idim sonra ufak bi operasyon gecirdim serumlardan dolayı 8 kg filan aldim yıllarca 55 kg idim fakat su son 2 senede 65 oldum ideal kilom 59 cikiyor ama ben 55 olmam lazimyani nasil gider bu 10 kg alirken hic anlasilmiyor bi bakmissin almissin ama verilmeye gelince verilmiyor isde
11:gitme:
bende surekli 47 kg idim sonra ufak bi operasyon gecirdim serumlardan dolayı 8 kg filan aldim yıllarca 55 kg idim fakat su son 2 senede 65 oldum ideal kilom 59 cikiyor ama ben 55 olmam lazimyani nasil gider bu 10 kg alirken hic anlasilmiyor bi bakmissin almissin ama verilmeye gelince verilmiyor isde
desene hedefimiz 55 hadi bakalım hangimiz önce verecek:))
su masaj aletine bakıyorum ama çok var hangisi acaba :sinifsinif:
birde ben pek inanmam öyle şeylere ama prenses yarıyor diyor kaç cm inceldin prenses ölçtün mü?
bende alcam yarın kemerde sakızda sirkede in. kısa zamanda faydasını görürüm ideal kilom kaç acaba onuda bir hesaplayım 89.600 kg olmuşum ayyy düşüne biliyormusunuz 160 boya 90 kilo ıyy yaza kadar vereceğim kesin kendime 4 ay verdim gidecek bu kilolar yami cimi yok sonra beni istemeye gelecekler evleneceğim çocuklarım olacak çok mutlu olacağım :):):) hayaller işte onlarsız yaşanmıyor:):):)
birde ben pek inanmam öyle şeylere ama prenses yarıyor diyor kaç cm inceldin prenses ölçtün mü?
Canım basenlerimden 6 günde 3,5 cm küçülme var regl olacagım için karnım hakkında net bir bilgi veremiyecegım yanıltıcı olmak istemem ama mide kısmım içine göçmüş diyebilirim:lepi:Üstelik en mutlusu nedir biliyormusunuz selülitlerimgözle görülür bir azalma var. popomda bayagı toparlandı 6 günde 3 cm ondan daha ne olsun kızlarrrrr.Bunlar kemerin marifetleri canlarıma.s
canım yüksek tansiyon hastaları kullanabilir mi acaba bu ilacı .doktoruma sormam lazım(üfff aramızda kalsın ama benim doktorum biraz uyuz .boğazını tut diyo..pek ilaç vermek istemiyo) ama bu ilacı araştıracağım çünkü.sadece boğaz tutmakla olmuyor..
miray sirke ve sakız seni sayıflatırken bel ve basen bölgendeki yağlarınıda erittimi halk arasında öyle bir idia varda elma sirkesi bel ve basen bölgesindeki yağları eritiyor diye?
Miraycım özelden gönderemedğim için burdan yazıyorum google rositell zayıflama kemeri diye yaz sahibinden....sitesinde 75ytl satılıyor ama dedğim gibi rositell zayıflama kemeri yazıcaksın google tahminimce 12.link olması lazım ordan incele dğier markalar için cok net bişey diyemiyecegım.Düzenli kullanırsan sandrozun yanına takviye olarak güzel sonuclar alacagına inanıyorum
kızlarrrr günaydınnnnn
oğlumdan ancak fırsat buldum
nasılsınız?
bozma moralini bir iki gün oyle olur sonra bakmıssın bir anda bir kg gitmiş zaman zaman vücut su topluyor bence boyle zamanlarda sabr et ıkı uc gun tartılma bol bol su iç idrarla ödemi atıyor insan. sular sıcaga yakın ılık olsun derim.Yılmak yok arada vücut direnecek tabii hee bu arada bu gibi durumlarda 1 demet maydonozu bes su bardagı su ile 10dk kaynat gün boyu iç bak nasıl iniyor insan hemencecikzemuszemusGünaydın kızlarrrrrr,
bugün ashabım bozuk akannehir
bu sabah 64,9 geldim eee 2 gündür 64,4 tüm ne oldu da 500 gr fazla geldim anlamadımmafoldumben mafoldumben
oğlumda yemiyor zaten delirtti beni yani anlayacağınız bugün tersten kalktım merkür geri gidiyormuş ondan olmasın lülülülülülü
ya biri incelme varmı diye sormuş ya salı ölçtüm haftaya tekrar ölçücem bilmiyorum ki,
acaba iki gecedir ballı sirke içiyorrum o kilo aldırmış olmasın banaama azıcık bala 1 tatlı kaşığı sirke ve yarım bardak su o kadar baldan bişiy olur mu ki??
birde sandalozla şu yiyilmeyecek diye birşey ben hiç bilmiyorum sırasında tatlıda yedim süt ürünlerinnide tüketiyorum hemde hergün :bbo:
Prensen özelden bir kaçtane attım onlar değil sanırım dimi?
hemen bekıyorum googleden 12. linke sağol şekerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?