Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben yapayım sana
başlagıç 90
şimdiki:90
istediğin:?

sen yaz ben yaparım sana kaydirigubbakcemile5

eet canım teşekkürler şimdi tam 90 imdat efemle başlıyoruz:) allah yolumuzu açık etsinde kısa zamanda verelim inş.:) ideal kilo ise 57 normalmidir normal herhalde en son 7 yıl falan oluyor herhalde liseye başladığımda o kadardım:) 15 yaşındaydım şimdi 22 hadi kolay gelsin şekercim çok teşekkürler

kemeri sırt ağrım vardı uyguladım fizik tedavi gibi bir gram ağrı yok ayrıca sıcacık 18 dak tuttum çok güzel ve harikaydı teşekkürler prenses

iyi akşamlar fıstıklarbuyrunnnnnnnnnkızlar bugün 6.gundeyım.ilk günler cok wc ye cıkmamdan dolayı 2 kılo azaldım.fakat 3 gündür gram oynamadı ümidimi kaybetmek üzereyım.a.s.

miroş canım nasılsın.?
sabah senınde moralın bozuktu şimdi nasılsın:Saruboceq:allahım yardım et su sitedeki kızlara içindede bana.amin.

emoş nerdeydin bütün gün:)
canım bugün iki elma , 2 çeşil çay 1 fincan yağsız sütten neskafe dışında hiç bişiy yemedim:sinifsinif:
bakalım sabah tartılıcam artık,
sende moralini bozma ama ben diyetime yeşil elmayıda eklicem haftada 5 kilo eren varmıs ben 1 versem yeter istersen sende oku su elma diyetini verecek çok kilosu olanlar için idel görünüyor sanki yahuu

sakızdan yuttum çok beğendim tatını toz gibi ben toz yerdim zaten tadı yabancı gelmedi küçükken yerdim

kızlar bana birşeyler oldu 1 ya da 1.5 kg almısım hissine kapıldım
eski tombalak günlerimden sonra 100 gr dahi almak ıstemıyorum
napıcam ben ya
basladıgım tum dıyetlerı de bırakıyorum
kahvaltıda tereyagı ve bal yemeye basladım
biri beni durdursun

cnm sen aktardanmi aldin sandalozu? yoxa hapinimi kullanıyorsun?

YOOK canım aktardan aldım benim kullandıgım toz halinde sabah aksam birer tatlı kasıgı içiyorum yanına ılık sirkeli su arkasından günboyu ılık su içiyorum bardak bardak cookda tavsiye ediyorum inan benim bir saniye durmayan bogazım bir dev yutmuş gibi kapanıyor fazla yersemde mide bulantısı yapıyor.Ama bol suyu unutma böbreklerden süzülmesi kolay olsun

arkdaşlar şimdi bu elma sirkesi +sandalozu mukakkak aç karnına mı içmek gerek VE günde kaç kere içmek gerek? yardımcı olabilriseniz çok sevinrim

sabah aksam yemeklerden en az 20 dk önce içki iştahını kessin canım arkasındanda bir bardak ılık sirkeli su ve günboyu bol miktarda ılık suya devam et iki bucuk litreden az olmasın parcalanan yagların atılımını idrarla yapıyor vücut.Böylece bol su içerek hem böbrekleri rahatlatır hemde yag atılımını hızlandırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…