ay benimki bitiyor bakalım kaça alıcam yazarım size,
istinye parktaki arifoğlundan alıyorum cuma alıcam bitmek üzere ama en son yazın 50 gr almıstım
Canım kim gidecek oralara çok uzak oturuyorum ben
sen nerdesin?
Canım ben çanta almaya gidiyorum genelde oraya eşimle gidi gezmeye bayılırdık ama bebişten sonra hiç gitmedim, zaten kilosu 100 lira olsa ne olur 100 gr bana aylarca yeter 10 lira sonuçta onun için gitmeye değmez ama giden olsa aldırılabilinir tabi,
ay mısır çarşısından kahve mı bayırlırım taze taze şimdi biri olsada içseydik karşılık ama çok uzakmışız birbirimizdeben bahçeşehirdeyim
civciv spor dan önemlisi boğzadan kesmek canım :)))
yep :))cok uzaksın gerçekten sana zor o taraf bana bır gemi mesafesınde
Hoşbulduk miray80.Hedefim 60.Şu an 69 kiloyum.
9kılo bişey degıl arkadasım verırsın ...ekemek ve sekerı cıkar sandoloz elmasırkesını uygula vakıt buldukça yur hooop gıdecekler
Fisuncum senin hedefin kaçtı canım unuttum:tomato:
civciv spor dan önemlisi boğzadan kesmek canım :)))
Mıray benım boyum 1.80 suan kılo 89 hedefıme gelınce boy uzun olunca 80 de ıdare eder gıbı ama 75 ınsem fena olaz hanı...
ama ben buralara 107 kılodan ındım hamılelıkte 107 kıloydum doguma gırdıgımde nasıl gıdecek bu kılolar dıye üzülüyordum cenabı allah kolayını verdı şükürler olsun azımle ugrasıyorum gunum ac gecıyor vallahı ..yesıl çay mate çayı besibiryerde bnlarla bol bol su içiyorum...
sence 180 boya kaç kılo ıdeal olur benım belım ınce basen var bıraz o yuzden sandoloz cazıp geldı basenler gıderse superrrryerimseniben
o zaman tamamdır bizim gibi aç gezenlerdensin desene :)evet miray cok fazla yemek yemiyorum zaten :))
haha bu yazdıkların bana çok tanıdık geldi kaydirigubbakcemile5ah mıraycım 80 nede razıyım bu sene mayısa kadar gelsem ve kalsam oralarda ıyı olacak
2005 senesınde 68 kıloydum evlendıgımde gören sasıyordu bırden arttı işte sonra, işten ayrıldım evde otur sporu bırak derken bebek oldu ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?