Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

memnun oldum şekerim bakıyorum hemenopuyorumnanaktan

ay burdamısınnnnnnnnnn:)
günaydın tatlım bende de annemler var ay annemler olsa bile bitmiyor iş :)))))))
senin sirkenin markasını özelden yazarmısın tatlişko

miroş yazıları 13 yasındakı kızımla okuyorum yaşını merak etti.kızımda kılo vermek ıstıyor ablası.boyu 175 kılosu 85 ona neler söylemek istersin ablası.

80 doğumluyum:ecrin_bebek:
eskiden biz 80 liler çocuktuk ne zaman bu kadar yaşlandık yaa:bbo:
175 boy süper şekerim uzun bacakların vardır senin ne güzel :)
ama en 70 e düşmen lazım nuroşcum ki yaşına göre fıstık ol sen hele bir 70 e düş sonrasını konuşuruz yine opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravo canım

Fisun nerdesin tatliş,
bu arada yeni ticker ıma dikkatinizi çekiyorum bu sabah 63,8 dim:sm_cool: alkisalkisalkis

Maşallahhh benım bu özel durumdan şişkınlıkmıs kılo canısı 88 devam... oğluşumu doyuruyorum bıde mısafırler gelcek yaa bıraz toz moz alma derleme toplama yapacagım ıste

ay dünden beri başladımhihoyyyt sandaloza bol sıcak su ay nasıl tuvalete girrim göbüşümde hemen gitmeye başladı tartıldımda 1 kilo gitmişlülülülülülü havalardayımhihoyyyt kaldı 32 kiloakannehirfisfisfismirmirmirmir

nasil oluyoda 1 gunde gidio hemen cok moralim bozuluyor yaaa (((( ben bir haftadan beri hala ayni kg. deim ama zalimi dun mira odem olmasin dediya ne demek istedi onuda anlayamadimki :..(

Merhabalarrr bende yeni üyeyim aksam hemen iş cıkısı almayı düşünüyorum etkili bir sonuc vermesi için önerileriniz neler acaba?1.66 boyundayım ve 62 kiloyum 8 ayda 10 kilo aldım 1no2 cok üzgünm tabiki sürekli masa basında oldgm için veremyrmda yardımcı olursanz cok sevinicemm tesekkür ederim simdiden herkese

pelsez ayni sorunda benim isde 1 yılda tam 12 kg aldim onceleri cok zayiftim zorlaya zorlaya 46 kg den 53 olmusdum serumlarla filan ama su son 1 yıldır hic farketmedim bi anda bi baktım gobegim fırladı bel cevrem yaglandi 65 oluvermisim ve gitmiyorlarda oyle inatcılarki alması kolay vermesi cok ama cokk zormuss ((

Eveeeeett aynen aynen malesef göbek basen cok ktü oldum ve en kötüsüde catlakların falan olusması psikolojim allak bullak malesef simdi bu cayı deniyeyim,cokta yemiyorum ekmek cok azz bakalım bu cay nasıl umarım ii olur ama nasıl kullanıcam ?

ben birde acele edip 3 kutu elma & sandoloz hapını aldım sanki hemen zayıflıcam once bi denesene isde ((

civciv cim ödem vucudun su tutması, ama senin durumunun o olduğunuda sanmam enteresan bekle bakalım bir iki gün yeniden tartıl :)

ben de başladım ve yarın 1 hafta olacak, sabah akşam sıcak sirkeli su ile kullanıyorum , yediklerime dikkat ediyorum, ekmeği bıraktım , spor da yapıyorum........kilo veremedim ama bariz şekilde sıkılaştım , kıyafetlerimden de belli oluyor, 1 hafta önce fermuarını kapatamadığım pantolonumu giyiyorum şimdi ....
ama bir gariplik var bu işte ( yine de bırakmayı düşünmüyorum , belki vücudum direniyordur da direnci kırılırsa kilolar gitmeye başlar diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…