memnun oldum şekerim bakıyorum hemenopuyorumnanaktanmiroş abla ben emoşun kızı nuroş vereliniortak öncelikle yazımızı aradığın için teşekkürederimsanazahmet verdikaslında ben uzun olduğum için şişman durmuyorum ama kilom çok fazla.önceki yazım 1191.sayfada bakmak istersen o sayfaya bakabilirsinkaydirigubbakcemile5
miroş yazıları 13 yasındakı kızımla okuyorum yaşını merak etti.kızımda kılo vermek ıstıyor ablası.boyu 175 kılosu 85 ona neler söylemek istersin ablası.
günaydın kalkalı çok oldu gerçi...kızlar bu sabah tartıldım dayanamadım....ve 69 kiloya düşmüşüm....sandalozu sabahları 1 kere içiyorum..öğlen ve akşamda lahana kapsülü...dünde yediklerime dikkat ettim..sadece meraktan tartıldım 1 kilo gitmiş...geriye kaldı 9 kilo ..
Fisun nerdesin tatliş,
bu arada yeni ticker ıma dikkatinizi çekiyorum bu sabah 63,8 dim:sm_cool: alkisalkisalkis
inşallah...............:1hug:darısı başımıza inşşşş...
süper süper..:lepi:Fisun nerdesin tatliş,
bu arada yeni ticker ıma dikkatinizi çekiyorum bu sabah 63,8 dim:sm_cool: alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bravo canım
ay dünden beri başladımhihoyyyt sandaloza bol sıcak su ay nasıl tuvalete girrim göbüşümde hemen gitmeye başladı tartıldımda 1 kilo gitmişlülülülülülü havalardayımhihoyyyt kaldı 32 kiloakannehirfisfisfismirmirmirmir
ödüm su tutması vücudun....
Merhabalarrr bende yeni üyeyim aksam hemen iş cıkısı almayı düşünüyorum etkili bir sonuc vermesi için önerileriniz neler acaba?1.66 boyundayım ve 62 kiloyum 8 ayda 10 kilo aldım 1no2 cok üzgünm tabiki sürekli masa basında oldgm için veremyrmda yardımcı olursanz cok sevinicemm tesekkür ederim simdiden herkese
Eveeeeett aynen aynen malesef göbek basen cok ktü oldum ve en kötüsüde catlakların falan olusması psikolojim allak bullak malesef simdi bu cayı deniyeyim,cokta yemiyorum ekmek cok azz bakalım bu cay nasıl umarım ii olur ama nasıl kullanıcam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?