Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlarrr... Ben 08.12.2009 tarihinde girmiş oldum rejime. Daha doğrusu az yemeğe başladım o tarihte . 1 ocakta yazıcaktım verdiğim kiloyu ama o tarihlerde burda olamayacağım için şimdiden yazıyorum.. 08.12.2009 tarihinde 86.1 kilodaydım ve bu sabah yani 29.12.2009 tarihinde tartıldığımda ise 81.8 kiloya indiğimi gördüm akannehir Ben ilk bir hafta sandaloz sakızı ile sirkeli suyu aksatmadan kullandım ama miğdemde yanma hisedince bunu sadece sabahları uyguladım sonra azalttım bu karışımı ve 3 günde bir felan uyguladım. Akşam yemeklerimi kestim, ekmek yemeğide kestim. Çikolatayı ilk 2 hafta hiç yemedim ama sonra tadımlık 2 günde bir yedim ve geldiğim kilo bu. Fazla vermedim bana göre ama birden veripte sağlığımdan da olmadım turp gibiyim maşallah :lepi: Göbeğimde indi azıcık kaldı :kedi: Ama yılmak yok mayısa kadar 70 e inmem gerekiyor. Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :enbuyukkk:

süper, zaten iş yemekmete yanıda da sandaloz alırsan süper oluyor ama hem ye hem iç olmuyor sanırım,
tebrik ederimkaydirigubbakcemile5

bende memnun oldum miroş abla.vereliniortaksana o yazıyı yazdığımdan beri 3 kilo verdimhihoyyyt sandaloz kullanmıyorum ama sabah kahvaltı yapmadan önce koca bir bardak sıcak su içiyorum :içelim:daha çok kilo vermek için desteklerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile

elime aldım yine sıccak suyu sandalozuda içeceğim laelaelaelaelae böyle yapacağım kilolarımın ardındanlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

mirmirmirmir

eveeeeeetttttt bugün akşam itibari ile bende başladım. inşallahhh hepimiz faydasını görürüz. :Saruboceq:

bugün çok moralsizim bu konuda. iyice veremicem gibi gelmeye başladı :çok üzgünüm:

ben hiç kilo vermiyorum kızlar ama bağarsak açma konusunda birebir diyebilirim. belki yağda yakıyordur ama çok yemiyorum koşu bandında 90 dk yürüyorum sauna şortumla birlikte e daha nasıl yaranıcam anlamadımki offfffff . bu cumartesi 3.hafta olacak ama hala 76 yım hatta bazen 77 oluyorum haftaya regl zamanım ama ödem topladım desem o histe yok napim bilemedim ki

iyiiym tatlişim :)
sen nasılsın geldilermi seninkiler :)))
birde verdiğin internet sitesi çalışmıyor neden acaba?

selam cnm geldiler misafirler , oğluşumu görsen azdı dedeyle bır oyunlar bır oyunlar doping almıs gibi velet....Ben sirke sişesinin üstünden baktım ben o siteden almadım aktardan aldım.sen neler yaptın

senin tickeri düzeltelim mi
89 olarakalkisalkisalkis

olur tabi neden olmasın acaba ben dayanamayıp hergün tartılacakmıyım bölesırnaşık şey bida cumaya tartilim ben en iyisi ya bide bu sandalozun şekere etkisi varmı acaba şutarafagitti acayip susuyorum dilim damağıma yapıştı diyolar ya doğrudelikafadulden off bi yan etkisi olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama yok ya regl olcam sabaha belki onun vardır bir etkisi:roflol: saçmaladım iyice ay neden bu kadar susuyorum acaba ya şeker de yok bende ilk aklıma gelen de o oldu:hulya:

ay yazdıklarımı okudumda tam bir komedi ya neler yazmışım öle gülmekten öldüm:roflol: :roflol:

kızlar ben bugun sandaloz aldım o resimdeki gibi seffaf kaya gıbı bırsey
agzıma bir sandaloz atıyorum bir cocostar
bu nasıl ıs?
hicbir surette istahım kesilmiyor sabahtan beri 6 tane cocostar yedim
ay ben zayıfım ya neden yiyorum ki bu kadar??benneyaptımki
güya sabah da elma sirkesi icmistim
ay anam o neydi öyle son nefesimi koltukta veriyorum sandım böyle öte aleme gittim geldim sanki midem kıyıldı böyle tansiyonum düştü, allahım yanına geliyorum dedim
son anda aklıma kahvaltı etmek geldi de ancak düzelebildim:bbo:

teklifin için tşk ederim cnm opuyorumnanaktan o semti biliyorum bende karacabey ilçesinde oturdum 80.doğumluyum 80 kiloyum ama en az 65 olmak istiyorum inşlah hep beraber vercez kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…