Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

çörekotu eşime diyetisyen bir diyet listesi verdi hiç aç kalmıyor ve bir haftada 5 kilo verdiriyor istersen onu sana vereyim cnm ne dersin ağır bir diyet değil pahalı bir diyette değil çok güzel bir diyet bursalı ablam sanada verebilirim:))

zilancım nasılmış bu çörekotlu diyet hepimize ver canım....ben bu arada 15 gün kullandım sandoloz ve elma sirkesini.sabah ve akşamları yemekten 1 saat önce ...yediklerimede dikkat ettim...15 günde 6000 gr...elma sirkesi benimde özellikle sabahları midemi çok yakıyor...o yüzden sabahları 1 bardak ılık su içine 3...5 damla limon suyu akşamları elma sirkesi olarak devam edeceğim...yeşil çay ve mateyede devam...çörekotunu da denemek isterim....

cok sevinirim tatlım.birde onu deneyelimkaydirigubbakcemile5merak ediyorum kızlar acaba denemedigim birşey kaldımıki.birde şu sigarayı bıraksam.

selam kızlar nasılsınız? çok giremıyorum malummisafirler var
sarımsak hapı zayıflatıyormuymuş??? duymamıstım

Ben bu elma sandaloz haplarini bitirdikten sonra bu sayfada reklami olan formulX3 hapindan almayi dusunuyorum bi zarari olurmu acaba arkadaslar????

kızlar diyet çörekotlu değil:)) çörekotu nikli bir arkdş vardı ona söyledim yanlışmı yazmışım cümleyi acaba:))

ver ablacım. :1hug: gerçi herkesin değerlerine göre oluyor listeler ama genede denerim inş faydası olur. kaydirigubbakcemile5

sabahları bi ton şey içiyorum ztn. kaydirigubbakcemile3 çörekotu çiğneyip su ile yutuyorum, sarımsak ceviz yapıp içip yiyorum, sandloz sakızı ve limonlu su (sirke içemediğim için) yapmadığım kalmıyor. kaydirigubbakcemile3 bide bugün 40dk yürüdüm saatler geçti hala toparlayamadım kendimi :1ninca:

kızlar haplardan bahsetmek yasak.ama bende sandaloz 3 kutu kampanyalıdan aldım fayda gormedım.sımdı 3 kutuya karsılık bana 5ın1 gonderıyorlar bugun gelecek aranızda bu urunden kullanan varmı canlarım bana yazarmısınız.opuyorumnanaktan mıroşcugum nerdesin?lmaz:zilancıgım nasılsın?kızlar hepınızı öpüyorum.Şeniz

Ben bu elma sandaloz haplarini bitirdikten sonra bu sayfada reklami olan formulX3 hapindan almayi dusunuyorum bi zarari olurmu acaba arkadaslar????

civcivim bende kullandım cuma gunu 2 hafta olacak hiiiiiiiiiiiiiiiiiç tavsiye etmem bence bıran önce ıade et paranıda al canımmafoldumben

hiç bir şekilde hap kullanmayın bence. ben hiç taraftarı değil karşıtıydım ilaçla zayflamanın, fakat şuan çok ünlü bi ilaç ve memleketlimiz dedik ilacı aldık. ve bende kansızlık yaptı. kan ilaçları kilo yaptı üstüne. oldum mu şimdi 85 kilo. :çok üzgünüm:

üstüne bide okadar halsizim ki tüm yaşantımı etkiledi. spor bile yapamıyorum nerdeyse. keşkeee içmeseydim keşkee. en başta sporla verseydim binlerce keşkeee. geçmişe dönüş yok.

edememki bursamm :..( bnm aldigim yer para iadesi yapmiyordu 3 kutu aldim bideee... peki bu formulX3 nasi bisidir bu sitede reklami olan bi bilgisi olan varmi varsa bana yazabilirmii pls?

teklifin için tşk ederim cnm opuyorumnanaktan o semti biliyorum bende karacabey ilçesinde oturdum 80.doğumluyum 80 kiloyum ama en az 65 olmak istiyorum inşlah hep beraber vercez kaydirigubbakcemile5

karacabeyde neden oturdun sekerim 99-2001 yılları arası bende orada öğrenciydim :))))

şekerler başıma neler geldi akşam ay dmküldü pc ye bende saç kurutma ile kurutayım derken tusları yaktım pc öldü hiç a.ılmadı derken sabah açıldı ama bazı tuslar pert :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ay dedim kızlarada nasıl ahber vericem şimdi :)
nu sabah 63,5 geldim ama inanmam herhalde wc gittim ondardır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…