Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

aaaaaa aferin tatlım yaa böyle devam et sen hepimiz vericez z kilolarımızıııııııııııııııopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

yok bacim ne dolgusu bnm yanaklar dogustan dolgulu ama hic semiyorum onlari da (

ama cok guzel gorunuyorsun masallah opuyorumnanaktan
napıcaz ay ben sureklı bısıler yemeye basladım kafamçokkarıştı

o acaıp hapları almayın bence elma sırkesı mı ıcerız naparız dogal yoldan cozelım derım

miroş canım sensiz buraların tadı tuzu yok inanki.
kaç gündür bizi ilmal ettin.
civcivim anladım canım sorun yok buarada bana emoş diyebilirsiniz.

miroş canım sensiz buraların tadı tuzu yok inanki.
kaç gündür bizi ilmal ettin.
civcivim anladım canım sorun yok buarada bana emoş diyebilirsiniz.
kimler varmış,
ütü yapayım bakayım dedim artık salonda pc zırt pırt bakamıyorum mafoldumben
oğlus sebebi ilede salon kapalıakannehir

nasılsın canım?
fisun da yok işi çok tabi
al işte iki dk yazayım dedim oğlus uyandı

canım iyiyim ben evde 6 kışı oldugumuzdan günümün uzun zamanı mutfakta gectıgınden ınterneti buraya tasıdım.

tesekkur ederim cnm.. ben devam edicem sonuna kadar zaten gunde 4 tane aliyorum bir kutusu bitmek uzere daha 2 kutu var..

mrb arkadaşlar ben çok fazla kararsızım alıp almama konusunda lütfen yardımm ednn bana zarar görmekten krkuyrum açıkcasıı:1no2:

mirooooş bişey yazmıştım gece bakamadınmı oluşunu uyutunca cvp yazarsın artık:sm_cool:

Arkadaşlar lütfen uyarımı tekrarlıyorum başlığa uygun paylaşım yapınız, o hap bu kapsülle ilgili yorum yerine sandaloz sakızınızı elma sirkesi deneyimleri üzerine yorum yapılsın lütfen ve bir kez daha lütfen diyorum başlık dışında paylaşım yapmayınız...

Not: Uyarılarımı görmezden gelmeyen diğer arkadaşlarımızı da güzelce uyaran arkadaşlarıma da teşekkürlera.s.

günaydın ...kaliste yine uyarmış bu 3 oldu valla lmaz:biraz dikkat edelim hanımlar yoksa paylaşım yapamıycaz..
gelelim bana 5 günde sadece 100gr cık gitti ühü ühü ama düzenli yemek yiyemedim, tabi ara öğünleride atladım(( ama yemekte hiç aşırıya kaçmadım..YENı YILIMIZ KUTLU OLSUN...

günaydın sebaycım.nasıl gıdıyor

Günaydın canım.Bugün 9. günüm. Sandaloz ve sirke ile 1 kilo vermeyi başardım. Tabi spor ve yediklerime dikkat ederek.Akşamları sadece lahana çorbası ve salata yiyeceğim artık.Dün başladım.Sabahları kalkar kalkmaz hemen içiyorum sandalozu ama akşamları unutuyorum.İnşallah daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…