miroşcugum bayagı heveslendi arasıra siz takıp eder sorarsanız umarım rejıme devam eder.senınle yazışmak hosuna gıttı.okuldan gelınce hemen senın yazılarını okuyor.36 yasındayım 14
-13
-10
-9 yaslarında cocuklarım ne zaman buyuduler bende anlamadım.allah saglık versın hepımızınkı buyusun bızde gorelım ınsallah.buarada mıroşum 102 kılo olmusum.iyimi.2haftada 3 kılo sandalozla tabıkı.
Herkes sabah va akşam içiyor.Bilmem bir dene istersen.
Kilo vermiş olmanıza sevindim Bursa 16. Bu arada diyet ve spor da yapıyor musunuz, yoksa sadece sandaloz ve sirkeyle mi başardınız bunu?
sevgili anuşkacım.ben spor yapmadan çok zor kilo veriyorum.ama sabah akşam suyumu yeşil çayımı ve sandalozumu içiyorum.ama sen bana uyup sakın spor yapmamazlık yapma:1hug: yoksa benim gibi çok zor kilo verirsin.üstelik sana bir şey sormak istiyorum.avatardaki resim senin resmin mi?buyrunnnnnnnnn
Miroşşşşşş iyi akşamalar
yeni yılın kutlu olsun
kızlar bel bölgemden incelme olmuş....yanlız ben greyfurt içiyorum biberiye funda yaprağı çayı içiyorum...sandalozu sadece sabah içiyorum...birde banyo sonrası yosun yağı deneyin baya gelişme var .kilo için tartlımıyourm ..henüz...bebeğim ağlıyor ben kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?