Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Kilo vermiş olmanıza sevindim Bursa 16. Bu arada diyet ve spor da yapıyor musunuz, yoksa sadece sandaloz ve sirkeyle mi başardınız bunu?

merhaba kızlar bende doğal elma sirkesini evde kendim yaptım 4 kilo tam ve onunla içiyorum sandolaz sakızını ben hazır elma sirkelrine hiç güvenmiyorum ve içilmeside cok zor ma benim evde yaptıgım sirke hem cok hoz tadı var hemde içilmesi cok kolay isteyene tairf verebilrim

bu arada bende baslalayalı sandolaz sakızına 5 gün oldu ve 62 kilodan 60 kiloya düstüm bunu hem sandolaza hemde doğal elem sirkeisne borcleuyum cünki ben daha öncede hazır elma sikesi içtiğimde bu kadar cabuk kilo veremeiştim ve içerekn cok iğreniyordum sonrada yarım saat miğdem bulanıyordu ama cok sükür kendi yaptıgımle bulanmıyor

aynı zamanda günde 3 bardak yesil cay içiyorum ben 5i bir yerde cayının bir kac akatardan daha önce alıp dememiştim sonradan fark ettimki bazı bitkilerin ikisninded aynı olamdıgının ve güvenemeyip onuda bıraktım ah birde siagaryaı bıarakabilsem

Kilo vermiş olmanıza sevindim Bursa 16. Bu arada diyet ve spor da yapıyor musunuz, yoksa sadece sandaloz ve sirkeyle mi başardınız bunu?

sevgili anuşkacım.ben spor yapmadan çok zor kilo veriyorum.ama sabah akşam suyumu yeşil çayımı ve sandalozumu içiyorum.ama sen bana uyup sakın spor yapmamazlık yapma:1hug: yoksa benim gibi çok zor kilo verirsin.üstelik sana bir şey sormak istiyorum.avatardaki resim senin resmin mi?buyrunnnnnnnnn

Bilgi için sağol canım. Ben de sağlık sorunlarım nedeniyle spor yapamıyorum.
Bu arada evet, avatardaki benim fotoğrafım.

nasıl yaptınız doğal elma sirkesini tarifini buradan veya özelden verebilirmisiniz aysag arkadaşım teşekkürler

Selam fıstıklaropuyorumnanaktan

uğrayamıyorum pek malum kociş evde ve etkileride belli zaten bu sabah 63,6 geldim daha perşembe 63,2 ydim ( neyse sağlık olsun bu iki gün dikkat etmek lazım yoksa 65 e geri dönücem Allah korusunmafoldumben
bu arada doğal elma sirkesinin tarifini bende istiyorum zalimi geçmişi okuyamadım kim yapıyormus kolaymıymış?

slm hanımlar,bende bu sandoloz dan aldım ,ama emzikliyim,zararı olurmu emzikli kullanan varmı acaba

kizlar bende ald bu sandaoz tozundan, atar ilik suyla ve elma sirkesiyle karistir ic dedi, ama bu toz suda ermiyorki, hem tadicok igrenc:-( emmeyi denedim yine olmadi, kücülmedi agzimda..2 gün oldu baslayali, ne tasiye edersniz bana?

arkadaşlar bende bugun başladın sandaloza sabah kahvaltıdan önce çignedim ve üzerıne sırkelı su ıctım aksamda aynı uyguladım.inşallah bende veririm kilolarımı.74 düm su an haftaya bugun tartılacam haberdar edrim sizi

sahara1978:çiğne çok güzel tadı tabi bana göre bende elma sirkesini içemiyorum zor oluyor çğnemeden yutamazsın dişinde kıtır kıtır yap ufaldıkça yutuluyor ağzında üzerinede suyu iç sirkeli sıcağa yakın ılık su gerçi evde adım sucuya çıkmasına rağmen denemelerimde 2 lt anca bitiyor

kızlar bel bölgemden incelme olmuş....yanlız ben greyfurt içiyorum biberiye funda yaprağı çayı içiyorum...sandalozu sadece sabah içiyorum...birde banyo sonrası yosun yağı deneyin baya gelişme var .kilo için tartlımıyourm ..henüz...bebeğim ağlıyor ben kaçar..

Greyfurtun kilo verdirdiğini duymuştum. Demek doğruymuş.

kızlar ben sandoloz sakızı form dıye bı toz almıştım
kına rengı gıbı
kullandınız mı benım 3 -4 kılo vermem gerektı
sanırım verıyorum tartılmadım ama ıstahım hıc kalmadı acaba bana zararı olurmu eczaneden almıştım
içinde sadece bıtkıler var ama gene de korkuyorum kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…