- 23 Aralık 2009
- 590
- 3
- 96
günaydın hepinize , sandalozun faydası olduğuna kesinlikle inandım, cuma cumartesi ve pazar içmedim ve çılgın gibi yedim, oysa sandaloz içtiğim zaman canım hiçbişey istemiyordu ..........bu sabah yine başladım, yağ yakıcı özelliği var mıdır yok mudur bilemem ama iştahımı kapadığı garanti, e bana bu da yeter
selam şekercim,
seninde kutlu olsun, misafirlerin gitti mi?
Günaydın şekerlerrrrrr,
geçmişe bakamadım işim çok,
ama moralim acayyip bozuk ilk fırsatta değiştiricem cetvelimi çünkü bu sabah 64,5 geldimmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kociş 3 gün evdeydi bana yaptığına bakın mafoldumben
emoşcum evet ilgilenemedim kimseyle ama bugünde zor gibi gezmeye gidicem öpüyorum hepinizi,
durmak yok yola devam benim paşiko bağıyor gidiyorum muah
Günaydın ben de aynı şeyden bahsedecektim.Bende de şekerli şeyler yeme isteğini azaltıyor.Ve fazlaca susatıyor.Tuvalete çıkmamı da kolaylaştırıyor.Hafta sonu içemedim, acayip yedim:1no2:
Benim kafama takılan birşey var,acaba barsak tembelliği yapar mı bu sandaloz.Bırakınca sıkıntı yaşamayalımfisfisfis
zalimi şu listeyi hala vermedinmi yoksa benmi görmedim
yaaa arkadaslar bnde tam tersı kabızlık oldu...sız nasıl kullanıyorsunuz..ben aktardan aldıgımı blenderda toz halıne getırdım..once bır kasık agzıma sonra sırkelı suyla yutuyorum..
tatlı yemıyorum ama cayı tek şekerle ıcıyorum...ve sadece sabah ıcıyorum...sız sabah akşammı içiyorsunuz...kılo veren ve ıncelen arkadasar kullanımlarını yazabılırseler sevınırım
kızlar ben sandoloz sakızı form dıye bı toz almıştım
kına rengı gıbı
kullandınız mı benım 3 -4 kılo vermem gerektı
sanırım verıyorum tartılmadım ama ıstahım hıc kalmadı acaba bana zararı olurmu eczaneden almıştım
içinde sadece bıtkıler var ama gene de korkuyorum kullandınız mı
iyi aksamlar arkadaslar ben bu hapları kullanmaya baslayali gunde en az 4 defa wc giriyorum acaba bu zararlımıdır(( bi bilgisi olan varmı??
günde 4 kez büyük tuvaletini yapıyorsan zararı olabilir normalde günde bir kez büyük tuvaleti yapmak yeterli sanıyorum. Bu İlaçların içinde mushil etkisi yapan bitkiler var yani bağırsakları çok çalıştırıyor yani bağırsakların normalin üstünde çalışıyorsa ileride bağırsak tembelliği olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum
günaydın ..arkadaşlar..bu sabah tartıldım 68 kiloyum..ölçülerimde süper çıktı .belimden 2cm..göbekten..3cm..kalçadan 2cm..gitmiş...yılbaşında ve ertesi iki gün dünyayı yedim yemeseydim heralde daha fark edecekti..çok mutluyum yola devam...cm cm incelmemnin verdiği mutluluğu yaşamayalı baya oldu...daha doğru düzgün diyette yapmıyorum birde spor bunlarıda eklesem iyi oacak...ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir. değilmi..
tnaydın canım,günaydın lılyum...bugun yıne kımse yok burda kızlar nerdesınız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?