öncelikle herkese günaydın:)) eşim karacabeye tayin oldu öğretmen olarak 2002 yılında 5 yılımızı doldurduk sağlık özründen mecburiyetten tayin istemek zorunda kaldık gaziantepe :sinifsinif: iki buçuk yıldır burdayız maalesef ordan ayrılmak zor geldi ama herşey nasip kısmet gelmeseydim ailemin yanına iyileşemezdim neyse böyle işte iyileşemeseydim kiloda veremezdim zemuszemus
günaydın arkadaşlar akşama eğlencede çok kaçırmayız inş. ta verelim derken geri almayalım fazlasıyla
öncelikle herkese günaydın:)) eşim karacabeye tayin oldu öğretmen olarak 2002 yılında 5 yılımızı doldurduk sağlık özründen mecburiyetten tayin istemek zorunda kaldık gaziantepe :sinifsinif: iki buçuk yıldır burdayız maalesef ordan ayrılmak zor geldi ama herşey nasip kısmet gelmeseydim ailemin yanına iyileşemezdim neyse böyle işte iyileşemeseydim kiloda veremezdim zemuszemus
100 kilo olmuştum ilaçlardan kaydirigubbakcemile3 kızlar şimdi 80 nim :lepi:
olur tabi neden olmasın acaba ben dayanamayıp hergün tartılacakmıyım bölesırnaşık şey bida cumaya tartilim ben en iyisi ya bide bu sandalozun şekere etkisi varmı acaba şutarafagitti acayip susuyorum dilim damağıma yapıştı diyolar ya doğrudelikafadulden off bi yan etkisi olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama yok ya regl olcam sabaha belki onun vardır bir etkisi:roflol: saçmaladım iyice ay neden bu kadar susuyorum acaba ya şeker de yok bende ilk aklıma gelen de o oldu:hulya:
delikafaduldenmiroşcugum sükür kavusturana canım nerelerdesındelikafadulden
canım yenı yıl tabıkı yenı ümıtler demek.bugece yapılan eglenceler bana göre degıl.ama herkesin düsüncesine saygım sonsuz.fakat dısarı cıkmadan sandalozunuzu ıçın.rejımde oldugunuzuda sakın unutmayın tamammı canlar:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?