Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar
iki gece arayla acile kaldırılıyorum, bir anda sag karın boslugumda bır agrı baslıyor sonra agrı sırtıma yayılıyor ve nefes alamıyorum kalbım sıkısıyor ılkınde bayılmısım eşim kalpkrızı gecırıyorum sanmıs hemen acıle götürmüş....ilk gittigimizde Ekg yapıldı bısey yok kalple ılgılı degıl denıldı stresten denıldı yollandık eve....aradan ıkı gun gectı gece yıne sırt agrısı ölüyorum nefes alamıyorum ...gıttık acıle dr dedı panık atakmı var yok dedık tekrar ekg yapıldı normal kan tahlıllerınde karaciger bıraz yuksek cıktı agrım bıtıyor tekrar baslıyor bugun zor gecırdım yarın 10 dr gıdecegım ıc organlara tüm batın yapılacak ne çıkacak bılmıyorum ama safra kesesının yerı agrı olan yer...dıyorumkı bızım bu sandoloz sakızları orda bırıkıp taş yapmasın ....bu tarz bısey yasayan varmı...daha önce hıc yoktu bu tarz saglık sorunum sandoloza basladım elma sırkesıyle ondan sonra bır hafta ıcınde cıktı...Ne dersınız...yorumlarınızı beklıyorum...

fısunn canım gecmıs olsun.bende safra kesesi yok olabilirmi acaba dikkat etmek lazım.alinda merhaba canım.

fisuncum geçmişolsun.. ağrıların bana safrfisunn cum geçmiş olsun canım.. safra kesesi yanılmıyorsam rahatsızlığın.. 1.5 sene önce bende hamileyken çıkmıştı bende bebeğim 6 aylıktı ameliyat olduğumda allah şifa versin

kızlar günaydın herkese günlerdir yoktum kardeşlerim burdaydı tatil için kimisi romanya dan geldi kimisi karstan kimisi şanlıurfadan kimisi aksaraydan birde üstüne benim dogum günüm olunca o kadar yoğun geçtiki günlerim giremedim nete gerçi yokluğumu kimse farketmemiş sizlere eşimin uyguladığı diyet listesi vercektim onu vereyim ben uyguladım eşim gibi çok veremedim demekki eşim gibi çok kilolu olmam gerekiyormuş:))çünkü eşim 144.5 olmuştu maalesef son yıllarda yinede yazayım listeyi

sabah:3dilim diyet ekmeği bir kibrit kutusu kadar layt peynir yada bir haşlanmış yumurta 5 tane zeytin şekersiz limonlu çay ara öğünde bir meyve veya yarım bardak layt süt not:çaya tatlandırıcı kullanılabilir.

öğlen:6yemek kaşığı yağsız susuz sebze yemeği 3 köfte büyüklüğü kadar et yağsız olcak eşim tavuk göğsü yiyiyor genelde 3 yemek kaşığı pilav yada makarna 3 dilim diyet ekmek
ara öğün bir meyve veya süt yada yağsız yoğurt.bunlardan biri olcak hepsi birden yenmiycek:)

akşam:6yemek kaşığı sebze yemeği 2köfte büyüklüğü kadar et 3-4dilim ekmek
ara öğün:diğerleriyle aynı olcak

GÜNDE 3LıTRE SU ıÇıLECEK VE 3 TANE CEVıZ YENıLECEK BıRDE HAFTADA 4 GÜN EN AZ 40 DAKıKA TEMPOLU YÜRÜYÜŞ YAPILACAK.
eşime 1 haftada 5 kilo verdirdi.

kızlar nerdesiniz....kımse yohmi....miroş noldu canım nerelerdesin.....
kızlar hangı rejımı yaparsanız yapın suyu ihmal etmeyın su icmedıkmı ac kalmanın faydası yok .helede sirkelı sıcak su.....süper....

aaaaabenneyaptımki
çok geçmiş olsun canım evet safra olabilir bende çok çektim 2003 te aldırıdm bende,merak ettim geldin mi doktorddannnn

nice yıllara,yorulmusdur ama tatlı yorgunluklar ne güzel yaa hep beraber

Bu sabah 64,1 dim öf yaa kızlar şaka gibi 63,2 den nerelere çıktım tekar,
63 e düşeyim biraz ara vermeyi düşünüyorum sabitlensin iyice sonra tekrar başlayacağım,

emoş şeker nasılsın?

ay bencede size yazamadım diye aldımrın kiloları geri ağlamak istiyorum yarın sabahda kayınvalide ile kayınpeder gelecek gitti yine benim düzen
sen nasılsın,
fisunuda merak ettim

bak bunu mutlaka okumalısın
FMF denilen bir hastalık var diğer adı akdeniz ateşi anemi değil bak akdeniz ateşi
bu belirtiler kesinlikle bu hastalığın belirtisi
karaciğer derler apandis derler herşey derler mutlaka bu hastalığı söyle ve tahlilini iste
ailede varsa kesin odur yoksa kanda çıkabilir.bazen kandada çıkamıo ama uyar doktorunu

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook canim yaaa bisi sorucam bu bnm buyuk bi sorunum aslinda bnm su icme gibi bi aliskanligim yokkk (( icmesem 1 hafta icmem ama isyerinde bol bol cay iciyorum bu suyun yerini tutmaz ama kaybı onlermi sencee???

evet bugün geldi sipaaarişim..umarım bende de işe yarar.düğünden önce 5 kilo vermem lazım.başka taktik vermek isteyenler varsa bekliyorum...CİVCİV sana da teeşekür ederim canımvereliniortak

sarı cıvcıvım bız senle benzıyoruz canım bende senın gıbı gunlerce su ıcmesem aklıma gelmez.onun ıcınde kılo veremıyoruz. bırbırımızı su konusunda uyaralım.hergun muhakkak 2.5 lıtre su ıcmeye gayret edelım tamammı tatlım.ben bunu denedım ne kadar cok wc ye gidersem okadar cabuk kılo verıyorum.hem saglık içinde onemlı.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…