Nice Yıllaraalkisalkisalkis
Yarın bizim de tanışma yıldönümümüz.Ben bazen yüzsüzlük yapıyorum.Bana almasını istediğim hediyeyi bile söylüyorum birkaç gün önceden.Ama ben de söylemedim bu kez.Bakalım bizimki hatırlayacak mı?opuyorumnanaktan
kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook tartilmaya cok korkuyorummmmmya hayla ayni kilodaysamm ya butun herseyi bosa yapmissammmm....!
fisunn geçmiş olsun...1 hafta önce bende akşam doğru iki gece rahtsızlandım..şiddetli gaz sancısı çektim yarım saat sürdü aniden başaldı rennii duo içince düzeldim bir dahada bişey olmadı ama sebebinide bilemedim...şimişdede takipteyim..hatta sabah sıcak su içine sandalozu koydum azda sirek bakayım bir ne olmuş eriyormu diye ama aynen duruyoır zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım..
Sandalozun tam olarak vücuttaki etkisini bilmediğim için birşey söyleyemem.İstersen doktoruna bir danış.Ama hormonlara etki edeceğini pek sanmam.Doğum kontrol hapı hormonları etkiliyor biliyorsun.
aslında neden aldığın malum be şekercimalsanaalsanasmilemiroş BİLEMİYORUM nasıl aldım o kiloları ama DELİ GİBİ YİYORUM yarın hiç bişey yemesem mi diyorumeyvahedigeldismile
ya benim acil 65 olmam lazım 75 im ama offfff hep kilo alıyorum bn ya
anuşkacıgım sagol tatlım bu konuda beni çok üzüyor benım kociş bir kere bile alyansını takmadıkıalsanaalsanasmile
bana önem vermiyo bu koca kızlar.onun içinde zayıflamayı çok istiyorum.ben çok uzerine düştüm ama artık tamam zayıflıyacagım...güzel giyinecegim....kıskandıracagım...yüz vermeyecegim....bayanssulusmile
Ben üç yıl önce 16 kilo verdim. Eşim o güne kadar hiç kilolarımdan şikayetçi olmamıştı. Ama zayıflayıp 38 beden bir manken gibi olunca adamın bana bakışı değişti.bayanssulusmile Ne kadar şikayetçi değilmiş gibi görünse de yeni halimi çok beğendiğini defalarca belli etti.a.s
Buna rağmen şu anda onun için değil kendim için zayıflamak istiyorum. Aynaya baktığımda ben kendimi beğenmeliyim.:kedi: Başkalarının hatta kocamın bile düşünceleri önemli değil. Bence olaya sen de böyle yaklaşmalısın.
Unutma, önce senin duygu ve düşüncelerin, sonra başkalarınınki...
sagol anuşkacıgım çok haklısın tabi kendimi gaza getiriyorum. miroşunda dedigi gibi ben kafaya koydum zayıflıyacagım..daha oncede çok kez rejım yaptım.kacamaklarım vardı yani kendımı kandırıyordumlmaz.ama bu sefer oyle degıl.19 gun oldu baslayalı ve ben tam 4 kılo verdim nasıl sence iyimiyim?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?