Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar ben evliyim. yarın 29 yaşıma gireceğim. 2 yaşında bir oğlum var. evlendiğimde 66 kilo idim. bebekten sonra çok kilo aldım ve 9 takımla birlikte 2 ayda 12 kilo verdim ve 70 kiloya düştüm. snra biraz bıraktım kendimi ve öyle bi bıakmışımki şimdi 86 87 kiloya kadar çıkmışım. kendi kilolarımdan dolayı bakmaya kıyamadığım eşimden soğudum. bana yaklaşmasını filan istemiyorum.
diyet yapmaya başlayacaktım ki 13 senedir tiryakisi olduğum sigarayı bırakmaya karar verdim ve 5 gündür içmiyorum vee çooook zorlanıyorum. çay çekirdek sakız ne blulursam ağzıma atıyorum. kısacası zor durumdayım. sigara çok yeni olduğu için diyetle birlikte ikisini bi arada yapabilir miyim onu bilmiyorum. tek isteğim zayıflayıp yazın eşimin memleketine giderken klasik bi kot gibip zayıflamış olarak gitmek.
of kızlar çok uzun oldu biliyorum ama desteğe ihtiyacım var. hiç bi dönem kendimden bu kadar iğrenmemiştim. işe giiyorum ve bi pantolon bi bluzun içinde kalakaldım. hiçbişeyim olmuyo ve heryanım löpür löpür. yardım edin kızlar . başınızı ağrıttıysam özür dilerim. belki çok şey istiyorum ama 60 kilo olsam yeter bana.

fısun çok çok geçmiş olsun canım( allah korumuş seni gerçekten.sandalozdan değilmiş yani dimi canım.

canım cok gecmış olsun..allaha şükür aramızdasın..bende 19 yaşında safra kesemı aldırdım.acil olarak kus yumurtası kadar tas kanalı tıkamıs..birkac gunun zor gececek kendine iyi bak.rejımı falan lütfen bırak iyi beslen...

çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış rabbim çocuguna bağışlamış allah beterinden korusuncanım

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin bursa16 çok iyisin öle devam

:1no2::1no2: ya arkadaslar bu sandoloz sakızlı hapının faydası varmı haberı olan kulllanan varmı bana acıl lazım yaa

sebayım ben burdayım nasılsın nasıl gıdıyor kılo verebıldınmı:uhm:

Kusura bakma canım kimse yok mu dedim.Sonra ben çıktım.İyiyim canım.Kilomu pazartesi söylerim çünkü ben de bilmiyorum.hafta sonu tartılacağım.Bu arada hatırladı mı seninki evlilik yıldönümünü?a.s.

Geçmiş olsun canım.Şimdi benim kafama takıldı sen ne zamandan beri kullanıyordun sandalozu?

Acaba rahatsızlığında sandalozun da etkisi olabilir mi? İçeriğini, vücuttaki etkisini çok iyi bilmiyoruz çünkü.Tek bildiğimiz zayıflattığı. Ne yapsakki kafam karıştı?

sebaycım dün esım iş için adapazarına gitmiş akşam saat onbırde geldi.bana pişmaniye getirmiş evlilik yıl dönümünya sana getirdim dedi.resmen bugünlere onem vermiyo üstelik dalga geçti benle.olsun bende zayıflıyacagım neyi begendiysem alacagım kendimi mutlu edecegim..

çok çok geçmiş olsun..acil şifalar diliyorum ....geçen hafta akşam üstüste bende rahsızlandım..şimdili sandalozu bıraktım ..bende yeni doğum yaptım bebeğim 5.5 aylık bu kilolar gidecek sağlığımız değil ...

sandaloz içmeyi bıraktığımı yazarak kulanan arkadaşlara saygısızlık etmek istemem ..sebebi lahana kapsülüde kullandığım için bıraktım.. sancılar korkuttu onunda etkisi var ama dün yaptığım bir deney de etki etti sirkeli sıcak suya sandalozu 1 çay kaşığı koydum ve beklettim hiç bir şey olamdı sadece bulaşık gibi bardağa yapıştı...bu denyimimide paylaşmak istedim...

Arkadasım acılen batın ultrasonu yaptır cunku dogumdan sonra kadınlarda bu safra kesesı rahatsızlıgı cok görülüyormus..Benım anlamadılar 10gun ıcınde 4 kez acıle gıtım ucundan döndum son anda fark edıldı...özellıkle sırtına ve belıne vruan agrı varsa

Bir hafta oldu, gram oynamamış. Üstelik şekeri kestim, ekmeği azalttım. Bundan da bir şey çıkmayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…