Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

cuma yarışması var ya cuma günü tartılıp net olarak tickeri hazırlıcamzemuszemus

ya kızlar şu kilo bandını nası yapıyorsunuz hani mevcut kg durumunuzdan olmak istediginiz kg ya kadar bant oluyor ya

saol cnm karnımda 3 delık yatıyorum agrılarım cok oğlusum sureklı benı ıstıyor kucgıma alamıyrum benı görunce aglıyor sıkıntılı bır durum allah kımseye vermesın
canım çok zor olduğunu tahmin edyorum benimde oğlusum 14 aylık henüz,
ama bu kadarı ile kurtuldun ya buna da şükür,
benimde yok safra kesem ama benimki delik bile değil kesik

İyi geceler kızlar,
cuma yarışması mı var benim niye haberim yok ohaoldumsmile

jayjay yapamazsan eğer yardımcı olurum şeker zira çok kolay kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar sandalozun gerçekten faydasını görüyorum diyen varsa yazsın.bende kilo verimi durdu ama hala kullanıyorum ne yapacagımı bilmiyorum.agzımda toprak yer gibi hissindende bıraktım oldum

Son düzenleme:

uyarın için teşekkürler ..bel ve sırt ağrım yok aniden gaz sancısı çektim iki akşam üstüste ..korkottu çünkü çok şiddetliydi..şu ana kadar birdaha olmadı...

arkadaşlar ben bugün sandaloz sakızı aldım taş gibi görünüyo ağzıma atıp çiğniycemmi ne yapcam şaşırdım valla.birde aktar nerdeyse vermiyodu.yok nasıl kullanacağınızı bilmeniz lazım yok şöle yok böle.zor aşdım valla.ne kadar ve nasıl içiyorsunuz lütfen tarif edermisiniz

sabah derse gittim giremedim zaten öğlen geldim şimdiye kadar da yoktu internet kusura bakmayın bu arada bizim net kabloları dışarıda bu yüzden sıksık gider giremezsem söyleyim dedim yeşil çay içtim elma aldım elma diyeti yapacağım bol yoğurtla biraz patates yedim kızlar ama çok değil koca bir tas yğurt aldım gerçi yarın teyzeme gideceğiz kaçamak yapmak zorundayım mecburi olarak onun verdiklerini yemek şarttır evlerinde ne eksik ne fazla olması gerektiği kadar neyse salı başlarım artık bu arada sandalozumda bitmek üzere yine alayım bari bu sandaloz çok faydalı yav ne kadar kilo veriyorum çok mutluyum annemde bana der eskiden genç kızken teyzemde yemin edermiş günde şu kadardan fazla ekmek yemicem gibi ayyy net kaçacak diye korkuyom bu arada yarışçı buralardamı arka sayfalara bakamadım daha ama bi gün tanışsak ya gı madem yakın oturuyoruz en azından annenle ay çok konuştum yine ben hadi byy

canım ağzına bilye büyüklüğü kadar al çiğne dişinin arasında toz haline geliyor zaten 1 tatlı kaşığı elma sirkesini 1 bardak ılık sıcak arası suya koyuyorsun içiyorsun sabah kahvaltıdan yarım saat önce bol bol su iç bide zaten çok susatıyor içtiin suda ılık sıcak arası olsun çok iyi sonuç veriyor :lepilumunekankayizsmile

Günaydın arkadaşlar..
Yine kimsecikler yok.Hafta sonu tartıldım.Hiç kilo verememişim.Tartım dijital değil, küçük bür oynam varsada ben farketmedim.Neyse yine de yola devam.senağlama

Ben onu kıtır kıtır yiyemedim. Bu nedenle havanda dövüp toz haline getirdim ve kavanoza koydum. Sabahları 1 dolu çay kaşığı sirkeli su ile yutuyorum. Direk yuttuğum için ağzımda kırıntısı kalmıyor. Mutfak terazin varsa, günlük doz 3,5 grammış. Ona göre bir ayarlama yapabilirsin.

anuşka sen kilo verdin mi neler yaptın spor falan?

ben elma sirkesi olayını yapıyorum

bu arada ılık sıcak su içiyormuş bi arkadaşım o da zayıflatıyor dedi ama bilmiyorum...

sandolozu da alayım diyorum bayağı yararını gören var

Canım, ben kilo verdim mi bilmiyorum. Baskülüm bozuktu, hep farklı yerlerde tartıldım ve farklı rakamlar gördüm. Şimdi evde baskülüm var ve birkaç gün sonra bu soruna yanıt verebilirim.
Bir de ben arada içmeyi unutuyorum. Spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. Umarım kilo verebileceğim.

canlar verdigim iki kilo ile kaldım oda dikkat etmedigimdendir sanırım.ama almadımda bu bile faydası oldugunu gösterir.öncesinde faydası yok diye düşünmüştüm.bugun dışarı çıktım ve görenler zayıflamışsın diyorlar.hihoyyyt kilo aynı ama bende baya bir incelme var.ya sandalozun faydası yada sirkenin yola devam bundan sonra daha çok dikkat edecegim.herkese bol iradeler

miray canım tesekkur ederim
54 kgyum 168 boyundayım 50 olmak istiyorum baktım ama olmadı yanlıs yaptım sanırım
dıkkatlı okumadım verılen lınkı
tekrar denıycem bı ara
ben de sandalozu toz halıne getirdim 1 tatlı kasıgı yutuyorum
ama aksam unutmaya basladım sabah ıcıyorum
sırkelı su da o bıcım pis ama belkı bu bıle ıse yarayabılır cok fazla olmayan kglarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…