ya kızlar şu kilo bandını nası yapıyorsunuz hani mevcut kg durumunuzdan olmak istediginiz kg ya kadar bant oluyor ya
canım çok zor olduğunu tahmin edyorum benimde oğlusum 14 aylık henüz,saol cnm karnımda 3 delık yatıyorum agrılarım cok oğlusum sureklı benı ıstıyor kucgıma alamıyrum benı görunce aglıyor sıkıntılı bır durum allah kımseye vermesın
Arkadasım acılen batın ultrasonu yaptır cunku dogumdan sonra kadınlarda bu safra kesesı rahatsızlıgı cok görülüyormus..Benım anlamadılar 10gun ıcınde 4 kez acıle gıtım ucundan döndum son anda fark edıldı...özellıkle sırtına ve belıne vruan agrı varsa
arkadaşlar ben bugün sandaloz sakızı aldım taş gibi görünüyo ağzıma atıp çiğniycemmi ne yapcam şaşırdım valla.birde aktar nerdeyse vermiyodu.yok nasıl kullanacağınızı bilmeniz lazım yok şöle yok böle.zor aşdım valla.ne kadar ve nasıl içiyorsunuz lütfen tarif edermisiniz
uyarın için teşekkürler ..bel ve sırt ağrım yok aniden gaz sancısı çektim iki akşam üstüste ..korkottu çünkü çok şiddetliydi..şu ana kadar birdaha olmadı...
arkadaşlar ben bugün sandaloz sakızı aldım taş gibi görünüyo ağzıma atıp çiğniycemmi ne yapcam şaşırdım valla.birde aktar nerdeyse vermiyodu.yok nasıl kullanacağınızı bilmeniz lazım yok şöle yok böle.zor aşdım valla.ne kadar ve nasıl içiyorsunuz lütfen tarif edermisiniz
anuşka sen kilo verdin mi neler yaptın spor falan?
ben elma sirkesi olayını yapıyorum
bu arada ılık sıcak su içiyormuş bi arkadaşım o da zayıflatıyor dedi ama bilmiyorum...
sandolozu da alayım diyorum bayağı yararını gören var
bugun bende ilk defa denedim ama cok zor ictim( ama devam edicem azimliyimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?