Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Çok geçmiş olsun Fisun.
Bende bir kaç gündür şu reklamı bolca yapılan ürünü aldım elma sandoloz zayıflamazsan paran iade diye yazıyordu.Parayı geçtim sağlığım gidecek içtiğim ilk günden itibaren midem kaynıyor ağzıma acı acı su geliyor.Karnımı gaz ile doldurdu.Bugün 4.gün tövbe daha içmem yarın arayıp şikayetlerimi bildiricem bakalım ne diyecekler.

buradan bütün kk deki arkadaşlarıma paylaşımları için çoook teşekkür ediyorum. Sizlerin paylaşımları olamasydı aynı hataya düşüyordum. hepinizi kucaklıyorum Son olarak diyorum ki Pis Boğazları Tutalım bu piyasadaki ürünlerin kurbanı olmayalım ne sağlığımız gitsin ne de paralarımız.

kaç kilosun ki sen :kedi:

54 aklinialirimsmile
ama düğün olucak o yüzden acilen 52-50 arası bisi olmalıyım
ayrıca sandaloz ya da sirke beni hicbisey durduramıyor
en iyisi mi ben maranki diyetine döneyim
anam kış vakti de hiç çekilmiyor lavman mavman
yerimden kalkıcak halim yok öfffffffffffeyvahedigeldismile

arkadasım gecmis olsun acaba bu sandaloz mu yapıstı safra kesene?
bak sımdı bu sandaloz ne kı yutup duruyoruz
cok merak ettim yanı agacta mı yetısır
topraktan mı cıkar nedır cıdden bılmıyorum
bılen varsa yazsın
tek sırke mı ıcsek napsak??

Sandaloz Sakızı nedir?

Sandaloz sakızı, 5-6 metre boyunda Kuzey Afrika’da yetişen bir ağaçtan elde edilen bir maddedir. Açık sarı veya beyazımtrak renkli, üzeri tozlu bir tabaka ile kaplı, kolaylıkla kırılan ve sıcakta sakız gibi yumuşayan özel ve kokulu taneciklerdir. Sandaloz, limon tuzuna benzeyen şeffaf ve katı bir maddedir.

agactan cıkıyormus da acaba ıyı mı
allahım su bogazımı tutmam ıcın bana sabır ver
ne bulsam yutuyorum sen böyle degildin jayjay sana ne oldu ya

canım tebrik ederim, elma sirkesi ve sandalozla mı verdin?
beslenme düzenin nasıl neler yiyorsun?
ya bende tık yok iyi mi kac gundur öldüm bittim sirke ice ice ya kafamçokkarıştı

canım tebrik ederim, elma sirkesi ve sandalozla mı verdin?
beslenme düzenin nasıl neler yiyorsun?
ya bende tık yok iyi mi kac gundur öldüm bittim sirke ice ice ya kafamçokkarıştı
günaydın.....

canım o söyledıgın hapı yırmı gun once bende aldım hiiiiiç işe yaramıyor.aradım ve iade ettim.öncelikle gercekten çok az yıyorum ekmek,seker hayatımda yok.beyaz ve kara lahanayı ince ince bolca dogradım az zeytınyag bolda elma sırkesı doktum içine acıktıkca onu yıyorum.buarada funda,mate ve ayrık otu kökü ile cay yapıp gün boyu içiyorum,bu cay iştahımı tamamen kapattı.inanın bana arkadaslar zorla bırseyler yemeye calısıyorum.sabah ve aksamları ac karnına elma sırkelı sıcak su ve sandalozumuda içiyorum.heee bu arada acıyorum kolbastıyı felakette döktürüyorum gün içinde fırsat buldukca.bol bolda su içiyorum.kızlar bogazlar kesilecek,bol su içilecek,gün boyuda hareketli olunacak.baska türlü olmuyor lütfen gercekten kılo vermek istiyorsak kendimizi kandırmıyalım.isterseniz kılo verme konusunda yarışalım.okeymi.kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

ben devam edeceğim kullanmaya 29unda başladım 90dan 92ye çıktım şimdi 87.5 oldum ben çok etkisini gördüm şimdiye kadar bu kadar etki eden başka birşeylede karşılaşmadım

yani kaç kilo oluyor 92-87.5=4.5 k,lo maydanoz suyu falanda içmedim miroş iyimi gidiyorum ya ne dersin

arkadaşlar cumartesi gününden bu yana kullanıyorum.diyette yaptım üç günde 2 kilo gitmişti ama şimdi tık yok.diyet olmadan tek başına sandalozun faydası olmuyor.ama sirke inceltiyor bedeni.2 verdim ama bende bayagı degişme var.tek çözüm ne biliyormusunuz bogazımızı tutmak.sagdece yardımcı unsur denediklerimiz.onlara güveniyoruz bogazı bazen tutamıyoruz ve oldugumuz yerde sayıyoruz.hiç faydası yok degil sandalozun en azından diyet yaparken kabız olmuyoruz.ya nasıl insanlarız anlamıyorum 2 hafta önce bu kilodaydım zayıflamam gerekiyordu ama ben kilo aldım.ve diyete başladım oldugum kiloya düştüm.içinde bulundugumuz kilodan düşmek isterken aksine kilo alıp önceki kiloya düşünce dünyalar bizim oluyor halbuki o kiloda dursakta zayıflasak olmazmı anca kendimizi kandırıyoruz valla

kaç gündür rahatsızdım bir türlü giripte yazamıyordum nasılsınız nasıl gidiyor diyet:))

Fısun' cum Çooooooook geÇmıŞ olsun canım, allah senı oĞluna ve kocana baĞıŞlamıs Şımdı nasılsın?

Emoş kolbastı demek süpersin vereceksin arkadaşım bak söylüyorum 80ler çok yakın sana zemuszemus
ben yarışmaya varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile

arkadaşlar ben de başladım 3 gündür yapmaya ancak size bi tavsiem elma sirkesini evde hazırlayın doğal olarak kullanın, dışardan aldıklarınız hem midenize zarar verir hem de zayıflamada etkisi azdır. benim bir çok tanıdığım elma sirkesiyle kilo verdi ama ben denediğimde verememistim hem de midemi alt üst etmişti, şimdi evde kendi hazırladığımı kullanıyorum acaip gelişme var hemen incelmeye başladım mideme de hiç dokunmadı çok şükür..

MİROŞ BU KONUDA BANA GÜVENIYORSUNYA CANIM SENİ UTANDIRMIYACAGIM ...NESRINCIGIM SIRKEYI NASIL YAPTIN CANIM BIZAHMET YAZARMISIN...olumunekankayizsmile

Fİsun' cum Çooooooook geÇmİŞ olsun canım, allah senİ oĞluna ve kocana baĞıŞlamıs Şİmdİ nasılsın?

saol cnm karnımda 3 delık yatıyorum agrılarım cok oğlusum sureklı benı ıstıyor kucgıma alamıyrum benı görunce aglıyor sıkıntılı bır durum allah kımseye vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…