kaç kilosun ki sen :kedi:
sagol anuşkacıgım çok haklısın tabi kendimi gaza getiriyorum. miroşunda dedigi gibi ben kafaya koydum zayıflıyacagım..daha oncede çok kez rejım yaptım.kacamaklarım vardı yani kendımı kandırıyordumlmaz.ama bu sefer oyle degıl.19 gun oldu baslayalı ve ben tam 4 kılo verdim nasıl sence iyimiyim?:uhm:
günaydın.....canım tebrik ederim, elma sirkesi ve sandalozla mı verdin?
beslenme düzenin nasıl neler yiyorsun?
ya bende tık yok iyi mi kac gundur öldüm bittim sirke ice ice ya kafamçokkarıştı
yani kaç kilo oluyor 92-87.5=4.5 k,lo maydanoz suyu falanda içmedim miroş iyimi gidiyorum ya ne dersin[/QU
Süpersin tatliş ay çok sevindim yaa aldın diye üzülmüştüm bende 2 haftadır tık yok bir verip bir alıyorum alesef önce annem şimdi kayınvalidem kendi başıma kalamadım
bu sabah 63,8 dim
geçmiş olsun canım hoşgeldibn bende giremmiyorum bu aralar nasılsın?kaç gündür rahatsızdım bir türlü giripte yazamıyordum nasılsınız nasıl gidiyor diyet:))
arkadaşlar ben de başladım 3 gündür yapmaya ancak size bi tavsiem elma sirkesini evde hazırlayın doğal olarak kullanın, dışardan aldıklarınız hem midenize zarar verir hem de zayıflamada etkisi azdır. benim bir çok tanıdığım elma sirkesiyle kilo verdi ama ben denediğimde verememistim hem de midemi alt üst etmişti, şimdi evde kendi hazırladığımı kullanıyorum acaip gelişme var hemen incelmeye başladım mideme de hiç dokunmadı çok şükür..
Fİsun' cum Çooooooook geÇmİŞ olsun canım, allah senİ oĞluna ve kocana baĞıŞlamıs Şİmdİ nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?