İçtiğiniz elme sirkeli ılık suyun içine bal koyun. Bal, sirkenin mideye vereceği zararı hafifletiyor.
Ben midemden rahatsızım ama sirke hiç dokunmadı.
Merhaba,
Burdan takip ettiğim kadarıyla, sandaloz sakızı ile birlikte tatlı tüketmek, kilo alımına neden oluyor. Bal kullanmak ne kadar doğru olabilir.
sirke yerine limonlu su kullanmak alternatif olabilir mi?
Merhaba,
Burdan takip ettiğim kadarıyla, sandaloz sakızı ile birlikte tatlı tüketmek, kilo alımına neden oluyor. Bal kullanmak ne kadar doğru olabilir.
sirke yerine limonlu su kullanmak alternatif olabilir mi?
canım sen bunları nasıl eklıyorsun.:1no2:dıyetteyız unuttunmu.bıze manken resımlerı gonderırsen daha gaza gelırız tatlımmm:içelim:
Merhaba,
aslında forumu uzaktan takip edenlerdenim. Ama şikayetlerini okuyunca yazmak istedim.
Ben de bundan yaklaşık 1 yıl evvel sirkeli su içerek güne başlıyordum. Sonraları midemde başlayıp sırtıma vuran bir ağrı oluşmaya başladı. Nefes alamayacak duruma gelip, yerde kıvrandığımı biliyorum. O günden sonra kalan sirkeyi banyoda saçım için kullandım:)
Muhtemelen sizde de aynı etki olmuş olabilir.
Umarım tez zaman içerisinde sıkıntılarınızı atlatırsınız
Kolay gelsin
neden sandalozla birlikte tatlı tüketmek kilo aldrsınki nen mayıstan beri kullanıyorum vallahi tatlımıda yiyorum herşeyden azar azar yiyorum ama kilo veriyorum
genel anlamda zaten tatlı fazla tüketilirse aldırı ama sandalozla beraber talı yemek sanmıyorum benim bildiğim kadarıyla 5i bir arada çayla beraber tatlı tüketimi olmayacak
ama moralim kötü biraz( ortanca oğlumdan dolayı geçen gün öğretmeni haber yolladı oğlunuz arka sıradan tahtadaki yazıları göremiyor gelinde konuşalım dedi (gittim kısa kesiyim konuştuk doktora götürün dedi doktora götürdük çocukğun gözleri miyop çıktı ( gözlerinin derecesi 1 dereceymiş işin kötü kısmı iyileşmezmiş ömür boyu derecesi hep artarmış çocuk büyüdükçe 18 yada 20 yaşında lazerle ameliyat etmemiz gerekebilirmiş ( o bile kesin çözüm değilmiş senağlama ondan giremiyom günlerdir doğru dürüst öncesinden ben rahatsızdım sonra oğlum böyle olunca sizler nasılsınız
ama moralim kötü biraz( ortanca oğlumdan dolayı geçen gün öğretmeni haber yolladı oğlunuz arka sıradan tahtadaki yazıları göremiyor gelinde konuşalım dedi (gittim kısa kesiyim konuştuk doktora götürün dedi doktora götürdük çocukğun gözleri miyop çıktı ( gözlerinin derecesi 1 dereceymiş işin kötü kısmı iyileşmezmiş ömür boyu derecesi hep artarmış çocuk büyüdükçe 18 yada 20 yaşında lazerle ameliyat etmemiz gerekebilirmiş ( o bile kesin çözüm değilmiş senağlama ondan giremiyom günlerdir doğru dürüst öncesinden ben rahatsızdım sonra oğlum böyle olunca sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?