Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben 3 gün önce gittim aktardan aldm ama bana parçala felan demedi 3 tane ağzına alıp sirkeli suyla beraber yutcan dedi yutucağım boyutuda gösterdi.Bizim burda kilosu 50 tlydi.5 tl lik aldm bu sana 2 ay yeter dedi. Bakalım bi gelişme olcak mı :))

Bişeyde dicem bu taş gibi bişey midede nasıl parçalanıyo acaba çok merak ettm

merhaba;

ben sandaloz sakızı ve elma sirkesine gecen hafta başladım 1 hafta da 1.5kg verdim :) cok hareketsiz olmama rağmen iyi sonuç bence. tavsiye ediyorum...

canım sen nerden buldun 50tl. ? ben mısır çarşısından aldım 70-80tl kilosu.
önce bir çay kaşığına dolduruyorum aşağı yukarı bir fındık tanesi büyüklüğünde olacak kadar. ağzımda çiğniyorum kum gibi dağıldığı için de yutuyorum.ardından elma sirkeli suyumu içiyorum. sandalozdan sonra meyve suyu gibi geliyor valla

tam bir hafta oldu pelincan' ın tavsiyesi ile sandoloz sakızına başlamam. adet dönemimde olmama rağmen 1 kilo vermişim. bu bir hafta içinde çaya attığım şeker de dahil tüm tatlıları hayatımdan çıkardım. tatlı krizim tuttuğunda ya meyve yiyorum yada kellogs-k meyveli yiyorum. tavsiye ederim. onun dışında yemeklerime öyle aman aman bi ksıtlama getirmedim. ne dersiniz önümüzdeki hafta (adet döneminden çıktığım için) 2 kilo verirmiyim. haftaya neler olacak sizlerle paylaşıcam. şimdilik hoşça ve zayıf kalın

bu arada sandoloz sakızı balıkesirdeki aktarlarda kilosu 40 tl dan satılıyo. öyle 70-80 değil arkadaşlar.iyi araştırın

İkinci haftam kızlar. ama malesef 1 gram bile vermemişim. ya geçen hafta adet dönemim olmasına rağmen 1 kilo verdim. bu hafta ne oldu ne değişti yaaaa neyse pes etmek yok
bir iki gün sonra tarsılsam mı acaba yaaa şart mı yani haftada bir tartılmak.?hadi bakalım cümleten kolay gelsin

kızlaaar şöle bişi yaptm ama ne kadr doğru bilemicem... sandaloz sakızını dövüp toz haline getrdim üsüne ılık su ve bi kaşık elma sirkesi döktüm karıştırdm,bi bardakta öyle içtim. daha rahat oluo. o kokuya dayanamıorm o yüzden nefesimi tutuyorum... hooopp fondip.. nefes almadan ağzıma braz şokokrem atıorm( ama çok az bi miktar ağzımın tadı değişsin diye) nefes alınca ne sirke tadı kalıo ne bişi.. içmek daha kolay olduuu

merhaba aranıza yeni katıldım. bende yeni başladım bu formüla bi hafta oldu çok büyük bi değişiklik olmamakla birlikte tartıda 2,5 kilo verdiğimi görüyorum... ayrıca pelinca'a çok teşekkür ediyorum.

kızlar bugün sabah bende başladım yalnız beşi bir yede içmesek olmuyor mu?benim tansiyonumu yükseltiyor onun yerine bol yeşil çay içsek olmaz mı?

bende başladım 2 tl lik aldım aktardan deneme amaçlı aç karınla yut demişti...
ben sabah 6,30 gibi kahvaltı yapıyorum ama çokçok az işyerine gelince sirkeli suyu ve sandalozu içiyorum tok karınla almış oluyorum ama yinede etkisini gördüm... eskiden saat 11 gibi karnım kıyılırdı akşam üstüde aynı olurdu ama şuan hiç hissetmiyorum bile açlığı hatta bazen öğle yemeklerinin saatini bile kaçırıyorum :) ama sandolozun tadı çok kötü yutmayı tercih ediyom malesef...

Ben de denemek istiyorum. Hipotroid hastasıyım. Metabolizmam çok yavaş çalışıyo faydası olur mu dersiniz. Ben her sabah ve akşam aç karnına zencefil elma sirkesi limon tarçın bal karışımı içiyorum. bu karışıma bal eklemeden önce sandaloz sonrasında karışımı içsem faydası olur mu vermem gereken en az 10 kilom varrr

elma sirkemde hazır sandoloz sakızımda. ne zamandan beri aklımdaydı ama bi türlü başlayamamıştım ta kii bugün o tartıda ki gördüğüm rakamın korku filmi izlerken bıraktığı dehşet bakış etkisinden sonra hiç üşenmeden elma sirkesi aldım. artık neleri yanlış yaptığımı biliyorum mesela gün içinde bişi yemezzken okuldan gelince(21:00-22:00) Allah ne verdiyse götüren ben,artık kendime hakim olmaya söz verdim. sırf kilolarım yüzünden yıllarca mezuniyetlere katılmadım etek giymedim,elbise giymedim,fotoğraf bile çektirmedim böyle bi kompleksim var. yaşlanınca genç yaşlarımı hatırlamak için bakacağım bi foto bile yok. mezun olmama 2 hafta var elbise giymeyi çok istiyorum. 2 hafta içinde de bi mucize olmasını beklemiyorum ama en azından bi iki kilo versemde farkeder. sırf bu kilolarım yüzünden sevgilimle buluşmak bile istemiyorum bana göre çok zayıf . her ne kadar direk olarak söylemesede arada sanki imalarda bulunuyo e tabi bu üzüyo haliyle ahh bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…