inşallah ya yediklerimede dikkat ediyorum bakalım.. of şu tatlıyı bırakmak çok zor geliyor bana diyette bile tatlı istiyorum yaa ama tutucam kendimi.. siz kaç kilodan kaç kiloya indiniz bu zamana kdr bu sakız sayesinde.. ve ekstra yaptıklarınız nelerdir yeme içme konusunda.. çoğu sayfayı okudum gördüm pek çok olumlu sonuç.hepsini tek tek okuyamadığım için cvp verirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben :) Özellikle bu konudaki paylaşımlarınız, birbirinizi motive etmenizi gördükten sonra hemen üye olmak istedim :) Size bu konuyla ilgili bir kaç sorum var. 1.60 boyundayım 60 kiloyum fazla kilom kalça ve basen bölgemde toplanmış durumdaBu konuda yıllardır çok çabalıyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum. Yarın bu sandoloz sakızını alıcam ama bir çeşidi türü var mıdır? Yanlış bir şey almak istemiyorum. Yardımcı olursanız çook minnettar kalırım :)
merhaba arkadaşlar sandoloz sakızını geçen gün tv de e.saraç dan duydum nete baktım ve sizlerin yazılarına göz attım.ve faydasını gördüğünüz için hemen gidip aldım bugün.dilerim sizin gibi bende faydasını görürüm.benim bu sakızı sürekli kullanan arkadaşlara sormak istediğim ne kadar süre ne aralıkda ve ne kadar kullandığınız.yani kaç ay boyunca bir fındık büyüklüğünde sakız ve elma sirkesi sabah akşam devam edeceğim.bilgi verirseniz sevinirim.
kızım içme kitre mitre, ebru yaparken suyun içine atıyorlar onu,zararı falan olabilirrmerhaba arkadaşlar, ben bugün sandaloz sakızını aldım aktar bana yanında kitre denilen bir toz verdi.Ben kitre yi ilk defa duyuyorum dedim.O da bana sandaloz sakızıyla birlikte kullanırsan daha etkili oluyor,müşteriler ikisini beraber istiyorlar dedi.Ben de aldım.sandaloz sakızının tadına baktım.Hiç tadı tuzu yok cam çiğniyormuş gibi oluyor.Ama kitre nin bakmadım.Onu da sandaloz dan hemen sonra yarım çay bardağı suya koyup iç dedi yoksa boğazına yapışırmış.Ben lateral stepper ede başladım.inşallah vereceğiz kiloları.kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben bir haftadır kullnıyorum ama gr bile veremedim.ama yılmadım ve devam ediyorum.faydası olacağına inanıyorum.belki bende uzun vadeli olacakdır.duyguunver seni tebrik ederim.darısı başımıza artık ne diyelim.sen artı bişey yapıyormusun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?