kızlarrrr yarın itibariyle bende bu formule başlıyorum hadı hayırlısıııı
herkese merhaba pelincan bu ara çok yoruldu izni olursa onun yerine ben cevaplıyayım ben de cuma günü aldım sandalozu ve c.tesi hemen başladım bugün 3. günüm daha kilo vermek için çok erken bence ama gerçekten iştahı kestiği bir gerçek ben yemekten bir saat sonra ne yesem acaba diye düşünen biriydim şu anda eşim karşımda çikolatalar ve bisküviler götürüyor ama benim canım hiç istemiyor ki ben tatlıya ASLA dayanamam yani uzun lafın kısası benim gibi iştahlı birinde işe yaradıysa herkes faydasını görür diye düşünüyorum
ben dün dayanamayıp aldım..çok da kötü bir tadı yok..ama sanırım elma sirkeli suya çok az bal atmakta fayda var..çünkü ben düşük tansiyonluyum biraz, sirkeli su iyice düşürdü geldi gibi..şu an saat 14:30 çok bi değişiklik yok vücudumda..reglim bugün bitecekti belki hala ödem olabilir vücudumda..ama etkisini 10 günden önce göremeyiz gibi geliyor..konuyu açan ve sürekli yazan arkadaşlar hala yok ama..yaklaşık 3 sene önceki bir konu..şu an ki durumları nasıl acaba, keşke fikirlerini alabilseydik..bendeki değişiklikleri bildireceğim..sevgiyle kalın..
Kızlar ben 2 tane aktara gittim. bulamadım
evet kızlar ya hadi kaç gündür sizi bekliyorum. bu işler böyle birlikte daha güzel gidiyor. ben çok güzel zayıflıyorum. 15 dakkada bir ayanaya kendime bakmaya gidiyorum.göbek gitti,belim ortaya çıktı iyice(hatta eşim dün,mezroyla ölçücem belini şu haline bak,dedi),arka taraf eridi :) süperim mutluyum. herkes mutlu olsun istiyorum. burada geçmişteki arkadaşlar neler yapıp başarılı başarılı olmuşlarsa onları yaptım.2 sandaloz 2 beşibiyerde çay akşam gelen tatlı krizini engellemek için yemekten hemen sonra sade türk kahvesi vee bolll suuu.bu sonuçlar bi haftada....
kızlar ben sandoloz sakızını almıştım cesaret edip çiğnememiştm az önce bi tadına bakayım dedim bi çiğnedim bnm çok hoşuma gitti vallasabah doğru düzgün başlıcam ama ne olur ne olmaz şmdi elma sirkeli suda içeyim az da olsa yararı olur belkii
çok memnun kalacağına inanıyorum.sandaloz sakızı ve elma sirkesiyle verilen kilolar kolay kolay vucuda geri alınamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?