Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arzuhan canım ben su bardağına 1 kaşık sirke koymuyorum çok fazla ama o yakma hissi geçmez diye 1 fincan suyun içine 1 kaşık sirke atıyorum belki daha yakıcı oluyordur ama daha kolay bitiyo hemen su içiyorum arkasından 1-2 yudum. yani susuz içimez o saf halde sirke aboowww nasıl yakar kim bilir:bbo:

birsam sağol bilgi için herhalde yatmadan içicez tekrar sirkeyi öncesindede sandaloz çiğnenip yutulucak
off offfff gitse şu kilolar bir an önce

bende akşam dolmayı biraz fazla kaçırdımkaydirigubbakcemile

Bu arada genel bi soru sorucam süt yasak gibi cümleler var acaba süt ürünlerinide kapsıyor mu bu durum bideeee nedennn???

sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat önce içilicek.ben şu aralar sadece sabah bir bardak elma sirkeli su ve sandaloz akşam da elma sirkeli su ve sandaloz içiyorum.ilk başladığım da yani geçen sene
5 i bir yerde çayıda içiyodum ve daha da azimliydim.hayatımda ilk defa tatlı dolu tabağa el uzatmamıştım
keşke o kadar azimli olsam yine.

sandaloz sakızını kullandım bende hiç bir işe yaramadı

günaydın zuzcybel,diğer arkadaşlar sizlere de günaydınlarr...a.s.
demek sen de işe yaramadı,üzüldm bak şimdi ben de öyleyim genelde herkesin kullanıp zayıfladığı şeyi ben kullansam hiç fayda etmez bundan daha umutluyum bakalım.

gelelim kaçamağa kızlar akşam ben de kaçırdım dozu hem de baya bi çok,annemin yaptığı muhteşem yemeklerden yedm hem de hepsinden,hem de baya çok çok
bugün tartılsam kesin fazla çıkardm,tartılmadm ondan moralim bozulmasın diye:çok üzgünüm:

10 günde etki eder dimi kızlar bu meret,ilk gün vermş gibi gösterdi ama yanıltma da olabilirdi tabii o ondan onu kaale almıyorum.Ama 10 günde baktm kilom değişmedi bırakayım diyorm sizce napayım,1 ay falan deneyim mi,geç fayda etdebilir mi dersiniz?kafamçokkarıştı

hadi şimdilik hoşçakalın,görüşürz

Kızlar 1 haftadır içiyorum ama hiç zayıflama yok nedendir :1no2:
ılık suyla içmiyorum sirkeyi ondan olabilirmi acaba fisfisfis

günaydın kızlar 1 haftadır sizi takip ediyorum dün gittim sakızı aldım sabah kullandım.ama yanlışmı yaptım. aldıgım aktardaki adam yarım çaybardana elma sirkesini koy içine 1 çay kaşıgı sakızı koy ılık su ilave et dedi.bende öle yaptım ama sakız tam erimedi içinde sanırım yanlış dimi.akşam da sakızı ayrı yutupp arkasından sirkeli su içmeyi planlıyorum hangisi etkili anlamadım ki

Kızlar 1 haftadır içiyorum ama hiç zayıflama yok nedendir :1no2:
ılık suyla içmiyorum sirkeyi ondan olabilirmi acaba fisfisfis

ben de yeni başladım arkadaşım,ben de aynen ılık suyla içiyorm sirkeyi öyle yazıyo çünkü
işlem doğru yani,sabret devam et bakalım biraz daha belki bünyen geç cvp.verecektir.verirsiz inş.

slm sude başarılar sana da:)
valla ben diğer türlü deniyorum arkadaşım,burda yazıldığı gibi yani;önce bi top atıp ağzıma çiğniyorum sonra üstünden ılık sirkeli su içiyorum.zaten çiğnemek zor değil,yutmak da öyle bakalım artık gelişmeler ne yönde olacak ha gayret :)

bende burdaki giib deneyim bari aktardaki adam kafamı karıştordı da teşekkürler
herkese başarılar artık vermek istiyorum bu kiloyu ya .

sadece sandalozu kullanmakla yetinmicez yediklerimize de dikkat edicezttalı yok mesela.beşi bir yerde gibi bitki çaylarıda içilcek.ben öle yapmıştım kilo verdiğimde.gerçi şimdi ilk zamanlardaki gibi azim yok ama.ve sakızında erimesi grekemiyo zaten.sadece azınıza alıp üstüne elma sirkeli su içceksiniz o kadar

arkadaşlar merhaba, bende 1 haftadır yapıyorum ama zayıflama yok ve çok yemeğe başladım çok acıktırıyor şu zayıflayanlar tam olarak ne yapıyorsunuz anlatırsanız çok memnun olacağım.

Bu site ile yeni tanıştım,sandaloz sakızı ile zayıflayanların yazdıklarını okudum aynı gün aktardan alıp kullanmaya başladım ama gram eksilmedim,10 gün oldu ama ümitsizliğe kapılmadan bekliyorum,ben sadece sabahları uyguluyorum acaba ondan mı başaralı olamıyorum deli olucam valla?

arkadaşlar benim görüşüm yanlışmı bilmiyorum ama bunların sadece çok az yardımı var zayıflamaya ,bunlar sadece motivasyon ve çok büyük etkisi yok herşey az yemek ve bol harekete baglı mucize olsaydı inanın kilolu kalmazdı nedir yararı bir adım attıgında 5 kolori harcıyosan bunda 7 8 en fazla 10dur

kaçamakları yazıyoruz demiştik ben bugun dondurma yedım

selam arkdaşlar
evet İrem kaçamağı yazacak. ben 2 gündür şehir dışındaydım. dün kurabiye, bugünde mevlütte kek yedim yasakkelime. bu arada sandolozumuda evdeki gibi içemedim tabi. elma sirkeside yanımda yoktu
akşam gelince tartıldım yarım kilo geri almışım klava:
ama artık kaçamak yapmayacam sööööözzzzzz tatlı kesinlikle yenmemeli:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…