Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın hoşgeldin canım

ben geçen pazar başladım yani 10 günde 3 kg verdim,yediklerime dikkat ettim günde 2,5 3 lt su içtim ve halada devam ediyorum.sana da kolay gelsin

[/COLORa.s.merabalar bende yeni katıla bildim nisan 27 den beri sirkeyle birlikteyim ama 82 den ancak 79 a ine bildim bilmemki nedendi ama sizlerden destek almam gerekyor tek başına olmuyor belkide benim sorunum kilom yerleştigi içindir tavsiyeleri´birde şu kilo cetvellerinden koymak istiyorum yardımnizi bekliyoruma.s.

Buradan Çizelge Adresine Girin

Ve resimde işlemleri sırasıyla yapın.

bu adresten değiştirme yapacaksınız o yüzden bunu sık kullanılanlara ekleyin.

Koplayalamız gereken yer kırmızı yazılı kısım oluyor onuda direk

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bu kısmın en altındaki yere yapıştırın

Aynı yere evlilik, gebelik ve doğum günü çizelgeleride eklenebilir.
Onların anlatımlarına burdan ulaşabilirsiniz.
Evlilik (Evlilik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
Gebelik (Gebelik Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
Doğum Günü (Doğum Günü Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
Ayrıca bu özelliğin başka bir amaç ile kullanılması kesinlikle yasaktır. (Resim, yazı v.s.)ımza gibi kullanan üyelerin üyeliği geçici bir süre duraklatılacaktır.

arkadaşlar herkese günaydın

ben de dün aldım bu sandaloz sakızından ama şu an emziriyorum. acaba bir sakıncası olur mu ?

slm kızlar günaydın a.s.

seline ve sude sizlerin adına çok sevindim,ayrıca sude senle birlikte başlamışız bu işe benim de bugün 4.günüm 1 kilo vermişim inanılmaz sevindm,çünkü ben çok zor kilo veren biriyim nerdeyse ayda 1

yani benim için mucize gibi bişey oldu bu,inş.devamı gelir hepimiz istediğimiz kiloya ineriz.
ben 76.300 düm şimdi 75.300 üm

valla arkadaşım emzirme konusunda kesin bi bilgim yok ama bazı kullanan arkadaşlar vardı sanırım,
ama bazı arkadaşlar da kullanmasın hamile ve emzirenler diyordu,sen iyice bi araştır olmazsa,
ya da kullananları bulursan onlarla direkt iletişime geç bence
sağlıklı günler

tickerfactory.com adresine gir ordan Weight Loss yazısını tıkla sonra sırasıyla bılgılerını gır ve url ile başlayan karısık yazılı yerı kopyala ve onu kk da kontrol panelındekı ımza yerine yapıstır. bu kadar

Arkadaşlar dün akşam ben de başladım. Kum gibi birşey bu, içim bir tuhaf oldu yerken ama tiksinmemem lazım. ışe yarayacak gibi geliyor çünkü.Ben de faranjit var , elma sirkesi içerken boğazlarımı cayır cayır yaktı o yüzden benneyaptımki Ben tatlısız yapamayanlardanım, okuduğum kadarıyla bunun da kilit noktası kullanırken şekerli gıda tüketmemek. Napıcaz bakalım,dayanmam lazım. Ama nerdeyse 2 aydır pco yüzünden gene regl olmuyorum. Bu halde nasıl kilo vericem ben yaa senağlama Pco lu olup sandaloz sakızı kullanan var mı aranızda?

hihoyyyt senin adına çok sevindim canım.İnşallah devamı gelir alkisalkisalkis

benbu elma sırkesını içtim yaaa tadı cok kotu bır kasık boyle bu kadar kotu olabılır mı*

ay icemiyorum su elma sirkeli suyu 2 gun oldu basliyali dun cok kotu yapti dusup bayilicam sandim,bugun biraz daha iyiyim.bakalim sonuclari gorucez:uhm:

ay icemiyorum su elma sirkeli suyu 2 gun oldu basliyali dun cok kotu yapti dusup bayilicam sandim,bugun biraz daha iyiyim.bakalim sonuclari gorucez:uhm:

canım elma sirkesini sade içmeyemi çalışıyosun o zaman çok kötü oluyo.ben sulandırıp içiyorum. yani bardagın içine biraz sirke çok su koyuyorum ılık .arkasından da bitane daha ılık su içiyorum o zaman daha az kötü oluyo. işine yararsa diye sölim dedim.a.s

zaten sulu demişsin görmemişim kusura bakma o zaman yeni başladıysan suyunu daha çok koysan nasıl olurki

teşekkürler canım sana da başatılar.inşallah hep birlikte kurtulcaz şu kilolardan.abimin dügününe kadar vermem gerek benimde 1-2 var inşallah artık :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…