arkadaslar benin 3 4 gün felan oldu başlayalı sanki beni fazla acıktırıoo::::(((((bilmem ki psikolojik mi?
bende burdaki giib deneyim bari aktardaki adam kafamı karıştordı da teşekkürler
herkese başarılar artık vermek istiyorum bu kiloyu ya .
rica ederm sudecim,elimizden geldiğince yardımcı olcz tabiiki birbirimize
inş.verirsin sen de fazla kilonu,inş.hepimiz veririz.
Diğer son yazan arkadaşlar sizlere slmlar,demek veremediniz üzülüyorum yaa hem sizin adınıza,hem de bizde mi veremicz acaba diye umutsuzluğa kapılıyorm :çok üzgünüm:
ne diyeyim bu son denememiz olur umarım,diğer veren biçok arkadaşımız gibi bizler de veririz inş.
keyifli pazarlar hepinize,görüşürz:enbuyukkk:
İyi pazarlar arkadaşlar.
Arzuhan..... baştaki msjlarımı okuyamadın galiba. sandolozu içmeye başladıktan sonra bir haftada 2,5 kilo verdim. son mjımda belirttiğimse 2 gün düzenli içmeyince, kek yeyince ve yürüyüş yapamayınca yarım kiloyu geri aldımdemiştim
yani düzenli içince, tatlı yemeyince ve birazda spor yapınca kilo veriliyor.
ehhh tabiii herşeyden önemliside sabırlı olmak gerekiyor :1rolleyes:
günaydın arkadaşlar
aldım sandaloz sakızını, bu sabah sirkeli su olmadan kullandım, benim sormak istediğim soru tatlı yok deniliyor, bu sandalozu kullandığımız saatler için mi geçerli, ben doktor kontrolünde bir diyet uyguluyorum ara öğünlerimde meyveler var elma vb. şeyler var, sabah uyanınca kayısı yiyorum. Bu tatlı yasağı bunlar içinde mi geçerli, ben zaten çikolata, baklava yemiyorum.. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim cecek
ben de aktardan sandaloz ve 5 i bir yerde bitki çayını aldım hergün düzenli içiyorum 4 gündür artı günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hala 57.7 yi gösteriyor tartı başladığımda 57,9 du 3 gündür 57.7 de en azından 100 g er diye umuyordum ama gitmemişsizce bu normal mi ??? yediklerime de dikkat ediyorum aynı çıkınca moralim bozuluyo acaba egün tartılmamalımıyım:S adetim de yaklaştı acaba vücudum su mu toplamaya başladı onu da bilemiyorum...
sık sık tartılmak olumsuz etkiliyormuş.doktor bir tanıdığımız söylemişti.sık sık tartılınca çok kısa zamanda kilo kaybı olmayacağından tartıya çıktığında aynı kiloyu yada azcık vermiş olarak görünce,moral bozukluğu olduğundan beyin dalgaları verememeye odaklanıyormuş.kilo verilemiyormuş.garip ama doğru,banada oluyordu.tartılmayacağım diyordum,dayanamayıp çıkıyordum yinede.en son anneme baskülü sakla,ne yaparsam yapayım söyle dedim yerini. =) bence sende sık sık tartılmazsan daha verimli olur a.s bozma moralini...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?