Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

dene bakalim canim allahtan umit kesilmez :Saruboceq:

Bir ara kullanıp 3 kilo vermiştim bir haftada :) tekrar buna da başlıcam üstelik sadece sandloz sakızı kullanıyordum. :)

Canım ya bende sirke içemiyenlerdenin.Kaç gündür de soruyodum.sirkesiz sandalozun yararı olurmu diye.Demek sende yararı oldu.Bende alıyım.Başlayım o zaman.Sevindirdin beni.

Merhaba...
Arkadaşlar ben geçen perşembe başladım sabahları sade sandaloz çiğniyorum arkasından sirkeli su (benim sirkenin markası doğanay ) öğlen de yemekten yarım saat önce sandaloz karışımı alıyorum 1 çay kaşığı şu yeşil renkli karışımdan (MSR) baya iştahım kapanıyor fazlada yiyemiyorum akşam yine sandaloz ve sirkeli su içiyorum. Bakalım çok merak ediyorum önümüzdeki perşembeye kadar tartılmıycam , ama inceldiğimi hissediyorum sanki sonuçları bildireceğim arkadaşlar kolay gelsin yılmak yok !

ben almanyada yasadigim icin türkiyeden getirtim sandaloz sakizini :)
yarin baslicam insallah
ancak ablalarim bi sorum olcak
-toz haline getirip sirkeylemi icsem yoksa
-sakiz gibi cigniyip sonrami sirkeyi icsem :)
tecrübeli olanlara yardimci olursa sevinirim :)

katı halde at ağzına çiğne hemen dağılıyo zaten :lepi:

nekadar tılıyor ağıza bende vakit olursa almaya gideceğim buaralar işim var biraz da ama zayıflamam lazım hemen

valla en son eşim c.tesi aldı 10 gr mı 4,5 tl di

tşr ederim hayatım ya eczanede sormuştum yok dediler fiyatını sormuştum ama unutmuştum ah ah bir kurtulsak şu kilolardan ilaçlardan çok aldım ben 59 kilodan 85 çıktım 15 gün önce 88 idim verdim hiç birşeyde yapmadım

merhaba kızlar
sandaloz mucizesimi diyet farkımı bilmem başlayalı 1 kilo gitti 2 haftada... Sabah ve akşam kullanıyorum, fersan sirkeyle, yarım bardakta hazırlıyorum ilk önce kocaman bardakta yapıyodum zor oluyodu içmesi şimdi yarım bardakta 2 yudumla içiyorum arkasından hemen su içiyorum, pek iştahım kapandı diyemem :) sadece kendimi kontrol ediyorum fazlasıyla. Ben sandalozu kilosu 60 TL olarak 100 gr aldım, ne yazıkki fiyatlar çok değişken...
Verilmesi gereken çok kilo var daha hepimize Allah sabır versin

amin şekerim aminn.çünki bu iş gerçekten de SABIR işi

Pınarcık ve Seynep, daha öncede bir çok ürün denedim şunu anladım ki bizim bu tür şeylerden medet ummamamız gerekiyor. Herkesi ipe çeviren otlar, ilaçlar bize kar etmiyor. Eziyete de gerek yok. Benim aynen normal bir metabolizmam olsaydı bu azme çoktaaan incecik olmuştum.

valla ben safdece sabah kullanıyorum ve de öle tatlı filan yemeyim yapmadım 5 i bi yerde de içmedim 1 kilo gitmiş. bi şekilde işe yarıyo bunu anladım.

peh,ne bicim saglik sorunu bizdeki napalim,bizi seven kilolarimizla sevsin kizlar :kedi: :teselli:birde akapunkturun bu hastalik icin faydali oldugunu duydum bir cok doktor arkadasimdan ama o da ise yaramassa diye onuda denemek icimden gelmiyor hic :umursamaz:

arkadaslar 2 haftadir elma sirkesi ve ilik su iciyordum her gun ve super gidiyordu hersey tuvalete gayet rahat cikiyordum ne zamanki sandaloza basladim 3 gun once yani, kabizlik basgosterdi biraktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…