Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende bıraktım sadece yeşil çay içiyorum bende de yaramadı diyemem 1hafta denedim
ama sirkeyi kanser yapıyor deyip korktum onuda bıraktm size kolay gelsin

arkadşlar bana acil cevap yazabilrmsnz..ltfn 17 yaşındayım azcık fazla kilom var 65 kiloyum 1.70 boyundayım bi 59 a düşsem başka bişe istemem 50li kilolara düşmek istiyorum..sandaloz sakızı ve elma sirkesini denizycen nasıl ve günün hangi saatlerinde kullanmam gerktğni bana yazarmısnız acil yardım edin lütfennn...

slmmm bende bir ay oldu sandoloz sakızını duyup başladığım.selülitlerim gitti eskisi kadar yok ne yazık ki kilom aynı duruyor nasıl iş anlamadım.tokluk hissi bagırsakların çalışması güzel ,tv de duyduğum bayan 1 buçuk ayda 12 kilo vermiş .bende o kadar diyet yaptıgım halde veremiyordum.merak ettiğim içinizde var mı kilo veren..??

:slm arkadslar bu sondoloz sakızını elmasirkeli suyun içinemi atıp iççez yoksa ayrı ayrımı iççez 5,6 kilo fazlam varya:(boyumda 1.75 ,53 olsam ne qüzel olcak:(.:Saruboceq:

slmmm bende bir ay oldu sandoloz sakızını duyup başladığım.selülitlerim gitti eskisi kadar yok ne yazık ki kilom aynı duruyor nasıl iş anlamadım.tokluk hissi bagırsakların çalışması güzel ,tv de duyduğum bayan 1 buçuk ayda 12 kilo vermiş .bende o kadar diyet yaptıgım halde veremiyordum.merak ettiğim içinizde var mı kilo veren..??

onun kullandığı sandoloz sakızlı form çayı canım..ben fellik fellik aradım eczanede yok burda..
bu konunun topiği var ordan incele istersen...

İnternetten buldum sizinle paylaşayım istedim
Zayıflamak için:
Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır

evet sakız ve sirke işe yarıyo ama boğazdanda kısman gerekiyor bende 8-9 kilo verdim bu yöntemle ama vucudum çatladı orası ayrı konu :( fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
sandaloz sakızını ben de bir ara uyguladım...
evet açlık duygusunu kapatıyor..
ama sonradan zararı olur midemde hasar bırakır diye de devam etmedim..
en iyisi güçlü bir irade ve üstüne mutlaka spor...

sandaloz sakızının kesinlikle mideye faydası var zararı yok.ben mide hastasıyım ne zamanki başladım sandaloz sakızına mide rahatsızlıklarım geçti. elma sirkesi içerkende reflüm geçti.çook uzun zamandır sandaloz sakızı ve elma sirkesini bırakmıştım. kilom 63 oldu ve çok mutsuzum derhal çalışmalarıma başlıyorum benimle beraber zayıflamak isteyen varsa yazışalım.önce 3 günlük kiraz dekoksuyla başlayıp ardından sandaloz ve elma sirkesiyle devam edicem.

1 temmuzdan beri diyet yapıorum şeker un ve tuzu azalttım özellikle tuz şişkinlik yapıo 2gün öncede sandoloz sakızına başlaıdm sirke içemediğim iiçin içilebilicek kadar sıcak suya limon sıkıp içiyorum erken kalıyorum sonra parklardaki spor aletleri varya görmüşsünüzdür belki onlarla 1bucuk saat egzersiz yapıorum akşamda 1saat yapıorum inşallah bu tempoda güzel kilo verebilirim sizce başka ne yapmam gerek ???

pelincan merhaba nasılsın görüşmeyeli nasılsın bitanem bende bu kiraz detoksuna başladım istersen yazışalım şu an 63.5 kilodayım.

arkadaşlar ben bir hafta denedim ve çok acıktırdı beni sandaloz. soğan suyunu denemiştim çok tok tutmuştu ve ve çok susatmıştı ve 5 günde 1,5 kilo vermiştim.:nazar: bugün başladım yine soğan suyuna

sandaloz sakızının kesinlikle mideye faydası var zararı yok.ben mide hastasıyım ne zamanki başladım sandaloz sakızına mide rahatsızlıklarım geçti. elma sirkesi içerkende reflüm geçti.

bu konuya yazılan tüm mesajları okuyup bugün gidip aldım sandaloz sakızı ve elma sirkemi alıp hazırladım bende yarın başlayacağım(:
ama mideme dokunur mu diye düşünp sormak için üye olmuşkeen bu mesajını görüp tekrar mutlu oldum..bilgiler için çook teşekkürler(:

inşallah iyi sonuçlar verir bende sizlerle paylaşabilirim(:

Arkadaslar bende aldim sakizdan ama tadi nanemsi gibi geliyor ilk basta kokuyor gibi, sizinkiler nasil tadsiz kokusuz diye biliyorum aslinda ????

ben kullanıyorum sandaloz sakızını ama benimki tadı kokusuda yok rahatlıkla içiyorum ben pazar günü başladım kızlar cuma günü tartılıcam ve tok da tutuyor beni inceldiğimi bile fark ediyorum aynaya baktıkca çok mutlu oluyorum cuma günü bildiri yapıcam kızlar bir günde 300 gr gitmişti bakalım cumaya kadar ne kadar vermiş olucam görüşmek üzere

Back
X