Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sandaloz sakızının kesinlikle mideye faydası var zararı yok.ben mide hastasıyım ne zamanki başladım sandaloz sakızına mide rahatsızlıklarım geçti. elma sirkesi içerkende reflüm geçti.çook uzun zamandır sandaloz sakızı ve elma sirkesini bırakmıştım. kilom 63 oldu ve çok mutsuzum derhal çalışmalarıma başlıyorum benimle beraber zayıflamak isteyen varsa yazışalım.önce 3 günlük kiraz dekoksuyla başlayıp ardından sandaloz ve elma sirkesiyle devam edicem.
arkadaşlar daha önce burdada okuyup gördüğüm bir yöntem vardı odaa müthiş iyi geliyodu sözde elmalı çayıydı.kafamçokkarıştı.şimdide bu sandalozu aldım bakalım ne olcak ya 90 kilo oldum acayip rahatsızım..sandalozun bende karışımı var sadesi yok..aranızda böyle alan var mı.iğrenç bi tadi var yani bu kadar olur diyeceğiniz cinsten ardında sirkeli su bu iğrençliğe iğrençlik katıyo diyebilriim..ağzımda çiğneyemediğimden yoğurtla yiyorum..valla tokluk var iki gündür kullanıyorum yemem de öyle çok aşırı değil ekmeği kestim.yalnız ben ikinci gün iki kilo almış görünüyrumya valla çıldırcam :1shok:ilk günden bu kadar demoralize olur bir insan..bakalım ne olcak halim yiyelim güzelleşelim
bu arada benim aldığığımı aktar kendimiz yapıyoruz dedi sarı renkte çok kötü kokuyo
![]()