Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

valla ben de başladım bir aara bıraktım. ben de devam etmeeye karar verdim ne kaybederimki :)) kilo verenler yazsın da bize de gaz olsun barii kaydirigubbakcemile2

ben sandaloz sakızla kilolarımı verdim ama tabii birazda boğazımı tutuyorum canlarım bide şekeri hayatımdan çıkardım
ben 1,5 aydır sandaloz sakızı sirke kullanıyorumm ama herşeyde yiyorum aşırıya kaçmamak üzere biide ben kendime şöyle bir uygulama yaptım pazar günleri benim günüm dondurma falanda yiyorum
bide arkadaşlar şunuda atlamayalım sırf sandaloz vede sirkeden birşey beklememek lazım ama şu bir gerçek gerçekten çok ama çok faydalı birşey bu aktarlarda akın akın gidiyormuş bu sandaloz ben macunsuz kullanıyorum bide nbu sakızın macunlu olanı varmış ama tadı berbatmış
ben ek olarakta yeşil çay içiyorum her akşam yatarken form çayımı yapıyorum haftada 1 defa sinemiki yapıp tam boşaltım yapıyorum arada maydanoz kaynatıyorum ama hergün 2 defa 5i bir arada içiyorum çünkü metebolizmayı hızlandırıyor bence başlamayı düşünen arkadaşlarım hemen başlasınlar faydasını kısa sürede görecekler

sandaloz sakızının kesinlikle mideye faydası var zararı yok.ben mide hastasıyım ne zamanki başladım sandaloz sakızına mide rahatsızlıklarım geçti. elma sirkesi içerkende reflüm geçti.çook uzun zamandır sandaloz sakızı ve elma sirkesini bırakmıştım. kilom 63 oldu ve çok mutsuzum derhal çalışmalarıma başlıyorum benimle beraber zayıflamak isteyen varsa yazışalım.önce 3 günlük kiraz dekoksuyla başlayıp ardından sandaloz ve elma sirkesiyle devam edicem.

selamlar arkadaşlar.pelincan demek yine başlayacaksın canım.tabi hep beraber yazışırsak daha motiveli oluyor gerçekten.ben bugün çarşıya çıkabilirsem alacağım .bi daha terif edermisiniz arkadaşlar.sandalozu ve elma sirkesinin sırası nasıl olacak.önce hangisini yapacağız ve yemeklerden ne kadar önce.hepimize kolay gelsin.

ben de baktım baktım bulamadım ne kadara aldınız bunu

merhaba kızlar ben 5 günde yarım kilo verebildim daha fazla bekliyordum yediklerime dikkat etmeme rağmen ama hiç yeşilçay 5ibiryerde falan içmedim o yüzdenmi az gitti acaba

ya arkadaşlar. şekeri hayatınızdan çıkardığınızda zaten sandaloza sirkeye gerek kalmaksızın verirsiniz kiloları. gerek yok böyle şeylere.

günde 2,5 lt kola içen ben artık içmiyorum
yaklaşık 10 kupa gün boyunca siyah çay içerdim ve her kupaya 5 şeker atardım yani günde 50 kesme şeker :D artık o da yok
hiç su içmezdim nerdeyse günde 3 lt re yakın su tüketiyorum.
magnum duble çikolatada günde 2 tane idi fazla değil :)

bunları neden yazdım bilmiyorum ama galiba yediklerimi değilde yemediklerimi yazmak istedim :)

sakızımı aldım ve sabahtan beri tokum çok ilginç gerçekten. ben acıkmıyorum :))

Mrb kızlar
her ne kadar sohbetınıze katılmazsamda
uzun zamandan berı sızı takıp edıyorum
gerÇekten kılo veren var deyıp
gıdıp aktardan aldım
1 haftadır kullanıyorum 1,5 kg vermıŞım
gerÇekten ŞaŞırdım her gÜnhergÜn tartılıyorum
bır hafta mÜmkÜn deıl sabredemıyorum
hadı bızımle yola Çıkanlar yazsınlarda
bızde daha fazla motıve olalım
ın. Bol bol kılo verırız.
N

selam

evet dün bende sonunda aldım sandaloz sakızımı.bu sabah başladım.hiç tadı yok.yalnız çiğnerken insana taş yiyormuş hissi veriyor.ardından elma sirkeli suyumu içtim.yarım saat sonrada kahvaltımı ettim.midemde şişlik hissediyorum sanırım beni tok tutack.ama geçmiş sayfaları okudum bu karışımla beraber 5i bir yerde çayda içmeliymşiz çünkü o çayda yağ yakmaya yardımcı oluyormuş.gidip onuda alayım bari.hadi hepinize kolay gelsin....

çok seviniyorum sandalozun faydasını görenleri duyunca:)evet sandaloz gerçekten tok tutuyo.nevin elma sirkesi bal ılık suyu denmedim hiç.ama sandaloz ekma sirkesi ılıksuyu denedim.işe yaradı.tok tuttu.

arkadaşlar daha önce burdada okuyup gördüğüm bir yöntem vardı odaa müthiş iyi geliyodu sözde elmalı çayıydı.kafamçokkarıştı.şimdide bu sandalozu aldım bakalım ne olcak ya 90 kilo oldum acayip rahatsızım..sandalozun bende karışımı var sadesi yok..aranızda böyle alan var mı.iğrenç bi tadi var yani bu kadar olur diyeceğiniz cinsten ardında sirkeli su bu iğrençliğe iğrençlik katıyo diyebilriim..ağzımda çiğneyemediğimden yoğurtla yiyorum..valla tokluk var iki gündür kullanıyorum yemem de öyle çok aşırı değil ekmeği kestim.yalnız ben ikinci gün iki kilo almış görünüyrum :D ya valla çıldırcam :1shok:ilk günden bu kadar demoralize olur bir insan..bakalım ne olcak halim yiyelim güzelleşelim :D bu arada benim aldığığımı aktar kendimiz yapıyoruz dedi sarı renkte çok kötü kokuyo :(

sandoloz sakızını kullanmaya başladıktan 2 gün sonra regl oldum, normlade deli gibi çikolata yerdim ama canım hiç istemedi :)) tokum diyet listemi bile zorla yiyorum :))

arkadaşlar daha önce burdada okuyup gördüğüm bir yöntem vardı odaa müthiş iyi geliyodu sözde elmalı çayıydı.kafamçokkarıştı.şimdide bu sandalozu aldım bakalım ne olcak ya 90 kilo oldum acayip rahatsızım..sandalozun bende karışımı var sadesi yok..aranızda böyle alan var mı.iğrenç bi tadi var yani bu kadar olur diyeceğiniz cinsten ardında sirkeli su bu iğrençliğe iğrençlik katıyo diyebilriim..ağzımda çiğneyemediğimden yoğurtla yiyorum..valla tokluk var iki gündür kullanıyorum yemem de öyle çok aşırı değil ekmeği kestim.yalnız ben ikinci gün iki kilo almış görünüyrum :D ya valla çıldırcam :1shok:ilk günden bu kadar demoralize olur bir insan..bakalım ne olcak halim yiyelim güzelleşelim :D bu arada benim aldığığımı aktar kendimiz yapıyoruz dedi sarı renkte çok kötü kokuyo :(

aktardan sadece sandoloz sakızı isteseydin keşke... karışımların tadı çok kötüymüş.
sakızı taş gibi birşey ne tadı var ne tuzu ne de kokusu, çiğnediğin anda ağzında toz gibi dağılıyor :)) ben senin yerinde olsam gider sakızı alırım opuyorumnanaktan

kızlar merhaba bu sakızın hapı çıkmış duydunuz mu şarkıcı hazal bir ayda 11 kilo verdi diye kullanan var mı acaba...

sandaloz karışımının içinde karışık bi sürü bişiy varmış daha etkili oluyomuş sözde bilmiyorum aranızda bu şkeilde deneyen var mı ..bide 10 tl verdim bu 100 gr karışıma ..sandaloz çok pahalı olmasa gerek.bııktım ya ona buna para :((( başlıcam diyip hiç yemicem ..boğazıma tüküreyim ...sinirlendim sabah sabah :(((

kızlar bu sandaloz sakızının tadı nasıl birde benim midem de sorun var elma sirkesi içersem mahvolurum heralde sadece suyla içsek olar mı ki ?

Back
X