kızlar bu sandaloz sakızının tadı nasıl birde benim midem de sorun var elma sirkesi içersem mahvolurum heralde sadece suyla içsek olar mı ki ?
arkadaşım eğer sandalozu sakız halinde alırsan ne tadı var ne tuzu..ama benim yediğim bi karışım var içinde sadece sandaloz yok bi sürü bitki ayyy tadı çok iğrenc sabah sabah yediğin de öğğğ yanii bu yüzden ben yoğurtla yiyorum sonra bi tatlı kaşığı kadar sirkeyi kocaman bir bardağa döküp bide üstüne suyla seyreltip içiyorum..öyle daha iyi oluyo tadını anlamıyorum bile.benim reflü var sürekli mide aağrılarım asidik bi sorunum oluyor.ilk baş hafif sıkıntı olmuyo değil çünkü sonuçta sirke ..ama şimdi rahatım 3 gün oldu daha 1.3 kg vermişimilk defa bu kadar hızlı gidiyorum:lepi: :teytey:..hadi hayırlısı inş hedef ilk önce 15 kg
sl kızlar bende başladım sandoloz sakızıyla diyete ama sizin söylediğiniz gibi ağızda dağlan bişe değil resimde koyduğunuzun aynısı ama ben sakız gibi çiyniyorum.acaba yanlışmı verdiler.
sl kızlar bende başladım sandoloz sakızıyla diyete ama sizin söylediğiniz gibi ağızda dağlan bişe değil resimde koyduğunuzun aynısı ama ben sakız gibi çiyniyorum.acaba yanlışmı verdiler.
sakız gibi de çiğneyebilirsin ama aynı taş çiğniyo gibi olursun zor olur.ben robotta çektim rahat oluyo
Slm arkadaslar..
Bu sandoloz sakizi ve elma sirkesini tvda duymustum ismini hatirlamiyorum kadinin ama Hersey Dahil programinda cikmisti 11 kilo vermisti yanlisim yoksa.
Bende elma sirkesi aldimm ama bu sandoloz sakizini bulamiyorum daha dogrusu Hollandaca ismini bilmedigim icin gittigim yerlerde hepsi malmal bakiyo yuzume bu ne diyo diyeLUUTFFEEENNNNN bilen varsa yazsin cok istiyorum almayi fazla kilomda yok aslinda ama yinede uc dort kilo versem guzel olur.
arkadaslar evet kabızlık yapıyor da bi kere daha demiştim biberiyeli diye bir çay var ama içinde çeşit çeşit bitkiler var onu için (günde 2 büyük bardak) sorun halloluyor. biberiye, adaçayı, funda yaprağı, yeşil çay, mate yaprağı, sinemaki, rezene meyve, kekik, kuşburnu, papatya, ginseng kök.. içindekiler bunlar.
bıde oyle sert bı sakızsa yutamam kı ben bunu baska seklı tıpı varmı evet ???
ya bu 5 ı bıyerde cayın ne faydası olyor bu sakızla pekı?? bıd bu cay hepsı karısık bı paketemı atılıyo yoksa her bıtkıden kendımızmı alıp yapıyoruz?? bu sakızın bı markası varmı yoksa aktarın vrdıgı herhangı verdıgı sakızımı alcaz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?