Bişi dicem, bu sakızın yoğunluğu normal sakız gibi mi? Öyleyse bence çok zararlı, benim ablamın sakız yutma alışkanlığı vardı. Daha sonra depresyondayken ilaç içerek intihar girişiminde bulundu, midesi yıkandı ve ŞOK, yuttuğu sakızlar midesinde taşlaşmış, hepsini çıkardılar.
Maşallah..Nekadar güzel kilo vermişsin.Darısı başıma ben 73 kiloyum ben tozunu çiğneyip yutamadım o yüzden kapsülünü aldım.Sen diyet yaptın mı,sandalozu kullanırken şeker kullandınmı?bazı arkadaşlar şeker kesinlikle yasak demişler.Beni aydınlatırsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler .
ben sandaloza dün başladım. şekerle ilgili bişey duymadım. burdaki yorumları biliyorum sadece. diyettede özel bişey yapmadım. bilinen basit şeyler. dediğim gibi hergün yeşil çay içtim ve mekikçektim sadece. oldukça işe yaradı. darısı herkesin başına
Büyük bahartaçı çok pahalı (sandalozun kilosu 530 tl diyen orasıydı)
büyük baharatçıda olduğunu bi tanıdığımsölemişti ordan almış.yalan sölediyse bişi diyemem yani kaydirigubbakcemile3 ben mısır çarşısının orda bi baharatçıdan aldım 1 ay önce annemiçin. önceki defa 4 lirayaalmıştım 100gr bişeyi sanırım adı derman baharatçısıydı kilosu nekadardı hatırlamıyorum ama 100 gramdan fazla verdi 5liraydıcnım daha geçen hafta büyük baharatçıya gittim adam ilk başta ilk defa duyuyomuş gibi davrandı sonra sadnaroz diye bana damla sakızı verdi (gösterilenden çok çok farklı yani ağızda da kum gibi dağılmıyordu) sen ne zaman gördün ki?
yok canım arkadaşım 7 lira gibi bişeye almıştı 100 yada 150 gram malatyadan bahsediyorum ben tabiBüyük bahartaçı çok pahalı (sandalozun kilosu 530 tl diyen orasıydı)
tamamda damla sakızıydı diyosun ama ağzına aldınmı damla sakızından mercimek kadar atsan ağzına çiyneyemezsin onun inanılmaz yoğun bi aroması var acık at azına bak sengözlerimebaksanab hem malatya aktar dolu bulamamana gerçekten inanamıyorum ben iki kere aldım ikisindede yol üstüydü sordum var dedi verdiler CADIARZUya işte o da zaten sandaloz değildi damla sakızıydı basbayağı :uhm:
büyük baharatçıda olduğunu bi tanıdığımsölemişti ordan almış.yalan sölediyse bişi diyemem yani kaydirigubbakcemile3 ben mısır çarşısının orda bi baharatçıdan aldım 1 ay önce annemiçin. önceki defa 4 lirayaalmıştım 100gr bişeyi sanırım adı derman baharatçısıydı kilosu nekadardı hatırlamıyorum ama 100 gramdan fazla verdi 5liraydı
yok canım arkadaşım 7 lira gibi bişeye almıştı 100 yada 150 gram malatyadan bahsediyorum ben tabi
tamamda damla sakızıydı diyosun ama ağzına aldınmı damla sakızından mercimek kadar atsan ağzına çiyneyemezsin onun inanılmaz yoğun bi aroması var acık at azına bak sengözlerimebaksanab hem malatya aktar dolu bulamamana gerçekten inanamıyorum ben iki kere aldım ikisindede yol üstüydü sordum var dedi verdiler CADIARZU
canım benim madem biliosun yardımcı olur musun?
beşibiryerde çayının içinde ne var :S
yada nerden alınıyo
sandoloz sakızı ve elma sirkesine 2 gün oldum başlayalı şimdilik bi sonuç yok 10 kilo vermiştim başka yöntemlerle şimdi bi 10 daha vermem gerekli kilo vermem durdu ama bide 5i bir yerde çayına başladım bugün umarım işe yarar
rica ederim canım:)teşekkür ederim gülşahcım :)
canımcım hangi yöntemle verdin o 10 kiloyu? kaydirigubbakcemile2
rica ederim canım:)
canım ben soğan suyu içtim zencefilli ve bol limonlu dahası yeşil çay düzenli olarak içtim vede tabiki yediklerime dikkat ettim 2 ayda verdim 10 kiloyu ama bi 10 daha gitmesi gerek şimdide durdu o yüzden bu yöntemi denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?