Kızlarr selam bir haftadır forumu okuyorum paylaşım için çook teşekkürleropuyorumnanaktan bugün aldım sandalozu ancak bişi sorucam bana sanki ağzımda kum varmış gibi geldi çiğnerken acaba doğrumu aldım???
Birde bi aktara sordum o 10 gramı 1.5tl dedi yanındaki aktardan 100 gramını 5tl ye aldım garip:1shok:
bende bugün aldım saf sandoloz sakızı..yalnız benim aktarım sabah ve akşam yemek öncesi bilye büyüklüğünde sandalozu 1 bardak ılık suda erit iç üzerine de 1 bardak su+1yemek kaşığı elma sirkesi karşımını iç dedi...
sayfaların tamamını okumadım o yüzden benim yöntemim farklımı olacak sizden bilmiyorm:sm_confused:
benim bu sandaloz sakızı acaip midemi bulandırdı o yüzden ağzıma aldıktan sonra elma sirkeli suyla beraber yutuyorum yani çiğneyemiyorum faydası olurmu acaba bide günde 3 kez yapıyorum 5 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti umarı 9 kilo daha gider
midenin hazmetmesi için çok çalışır yorar ....ben de ilk başlarda kum gibi dağılmasından rahatsız olunca ezdim çay kaşıyığla ağzıma alıp suyla hemen yuttum sen de iyiyce ezip öyle yutmayı dene tüm tüm yutma ...5 günde 1 kilo çok iyi vermişsin tebrikler:))))
arkadaşlar bu elma sirkesi beni afedersiniz az önce kusturdu, yalnız başıma Almanya'larda hasta filan olmak istemiyorum, bugün bırakıyorum bu işi. Size iyi şanslar, bayramınız kutlu olsun...
slm arkadaslar ben sandoloz sakizini arkadasimdan duydum ve ben kilo konusunda cok sorun yasadigim icin hemen beni aramis annem yapti sende dene 1 ayda diyet yapmadigi halde 5 kilo verdi dedi sonra ben yurtdsinda yasiyorum turkiyeye giden bur arkadasla ismarladim sordugu aktarci cok zararli hormonlari bozuyo demis ben cok yapmak istiyorum bunu zayiflamak istiyorumsenağlama zararini goren varmi tavsiye edermisiniz bana ltf yardimci olun senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?