Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kılo verdnmı pekı canım...acıl kılo vermm lazım ya..dgum sorası npçamı sapıttım..işe yrıyosa baslıyım hemen:gitme:

Kızlarr selam bir haftadır forumu okuyorum paylaşım için çook teşekkürleropuyorumnanaktan bugün aldım sandalozu ancak bişi sorucam bana sanki ağzımda kum varmış gibi geldi çiğnerken acaba doğrumu aldım???
Birde bi aktara sordum o 10 gramı 1.5tl dedi yanındaki aktardan 100 gramını 5tl ye aldım garip:1shok:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

garip değil valla bi arkadaşa 100 grmını 20 liraya satmışlardı hatırlıyorum neye tuttururlarsa öyle veriyolar
bahsettiğin tarifdoğru canım ağzında dağılıyo kum gibi
deneyimininin sonucunu bildir canım

bende bugün aldım saf sandoloz sakızı..yalnız benim aktarım sabah ve akşam yemek öncesi bilye büyüklüğünde sandalozu 1 bardak ılık suda erit iç üzerine de 1 bardak su+1yemek kaşığı elma sirkesi karşımını iç dedi...
sayfaların tamamını okumadım o yüzden benim yöntemim farklımı olacak sizden bilmiyorm:sm_confused:

Sanırım biraz farklı tatlım ben bütün sayfaları okudum çiğnenip ardından elma sirkeli ılık su içilecek.ilk denemem bende sanki kum yiyormuşum izlenimi uyandırdı ve dişlerimi uyuşturdu ama zayıflamaya giden yolda atılan tüm adımlar mübahtırkaydirigubbakcemile2

ben şuan 66 kiloyum boyum 164.ama benim basen problemim var kahretsin yaakötükedihüso

benim bu sandaloz sakızı acaip midemi bulandırdı o yüzden ağzıma aldıktan sonra elma sirkeli suyla beraber yutuyorum yani çiğneyemiyorum faydası olurmu acaba bide günde 3 kez yapıyorum 5 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti umarı 9 kilo daha gider

merhaba..ben sandoloz sakızını çiğneyhip yutmayı denedim allahım ne iğrenç bişeydikafamçokkarıştı dediğiniz gibi sanki kum yada toprak almışım ağzıma gibi...hiç beğenmedim..sizin şu saatte açlık durumunuz nasıl ben açım şuan da ya:bbo:

midenin hazmetmesi için çok çalışır yorar ....ben de ilk başlarda kum gibi dağılmasından rahatsız olunca ezdim çay kaşıyığla ağzıma alıp suyla hemen yuttum sen de iyiyce ezip öyle yutmayı dene tüm tüm yutma ...5 günde 1 kilo çok iyi vermişsin tebrikler:))))

:lepi::lepi:arkadaslar merhba aranıza yeni katıldım sandalos sevdası buraya kadar gtırdı dün basladım üstahımda büyük degısme var 1 hafta sonunda tartılcam varmem gereken 5 kg var butun zayıflama haplarını kulandım sonuc alamadım umarım bu etkılı olur gorusrzz..

canım zaten bende iyice ezip öyle yutuyorum yoksa ezmeden çok zor yani kum gibi dedim ya ilk başta kendim yemeye çalıştım midem kalktı sonra suyla beraber olunca biraz daha kolay oldu,bikaç gündür iştahım acaip açık valla o verdiğim 1 kiloyu geri almış durumdayım kendimi kötü hissediyorum zaten bikaç gündür düzenli içemiyorum sandolozuda yeniden düzene koymam gerekiyo

sandaloz sakızı da neymiş, bulamam ben o neyse Almanya'larda. 3 gündür sabah akşam elma sirkesi içip üstüne su içiyorum, adet dönemimde olmama rağmen aşırı bir şişkinliğim yok, normalde domuz gibi olurum. sandaloz mu cadaloz mu neyse, o olmadan deneyimlerimi yazacağım...

arkadaşlar bu elma sirkesi beni afedersiniz az önce kusturdu, yalnız başıma Almanya'larda hasta filan olmak istemiyorum, bugün bırakıyorum bu işi. Size iyi şanslar, bayramınız kutlu olsun...

arkadaşlar bu elma sirkesi beni afedersiniz az önce kusturdu, yalnız başıma Almanya'larda hasta filan olmak istemiyorum, bugün bırakıyorum bu işi. Size iyi şanslar, bayramınız kutlu olsun...

canım o elma sirkesini sıcakça bi bardak suyun içine karıştırıp az miktar öyle içmedinmi sadece direkmi içtin öyle yaptıysan olmuş olabilir ben dediğim gibi içiyorum bi zararını görmedim

birde böyle bir durum var mı acaba

arkadaşlar ben aktara gittim almak için bana bi karışım verdi sadece sandoroz sakızı yokmuş biberiye yeşil çay falan bir ton ot var yoğurda karıştırıp ye dedi ama daha başlayamadım hiç bunu deneyeneniz varmı:hulya:

arkadaşlar kafama takılan birşey var
sandaloz sakızını yedikten sonra elma sirkesi+ılık su+ çiçek balı karışımı içiyorum buradaki bal sandalozun etkisini kırıyor mu? bal koymadan mı içmeliyim?!

beng aynısını bende yapmaya başladım. bakalım kilo vercekmiyiz vermezsek balı keseriz. ama balsızda içilmiyo bee

anobis gerçekten balsız zor içiliyor
zaten 1 tatlı kaşığı koyuyorum sorun olmaz herhalde
ben 59 kiloyum hedef 55 bakalım sonuç n'olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…