Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben dün aktardan aldım sandolaz sakızını kıtır kıtır bişey tatsız ama çiğnenmiyecek kadar değil ilk önce ılık suyla içtim. arkasından da ılıksuya biraz elma sirkesi koyarak öyle içtim

bunun hapını kullanan varmı acaba

kapsülünü ben de almak istiyorum...kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz...

cnm özelden mesaj yazamıyorum yeni üye olduğum için.. ben pazartesi başladım,ama şu ayranlı nohutlu detoksla beraber başladım,ve regli dönemimde olmama rağmen 2 kilo verdim hangisi verdirdi bilmiyorum.. şimdi bugün itibariyle sadece ona devam edicem diyet ve sporda yapıyorum tabi gelişmeleri aktarırım, ama ben bu tableti alırken aktarda satıldığını bilmiyordum hem denenmiş hem daha uygun maliyette, tabi ben görsemde uğraşamaz ihmal ederdim ilaç bana kolay geliyo yut gitsin mantığı... gelişmeleri aktarıcam

Bende bugün aktara gittim, sandaoz sakızı alayım diye. Adam aklıma çeldi ve bana bir tablet fx15 verdi, çevredeki herkes kullanıyormuş. Memnun kalacaksın dedi 1+1 başla dedi. Sandaloz sakızı almaya giden ben fx15 aldım ve geldim. Sabah içtim birini psikolojik midir nedir midem bulanıyor biraz (çünkü bu ilaçlardan korkuyorum) 6 günlük aldım bakalım devam edebilecek miyim...

reyhancım süper ya...5 aralık akşam başlamıştın bugün 4. günün ...şu nohutlu detoksuda ayrıca araştıracağım.yine .4.günün sonunda kiloya bak bakalım nasıl olacak ...sonrada ben hemen alırım...diyet ve sporda neler yapıyorsun kolay gelsin...

reyhancım süper ya...5 aralık akşam başlamıştın bugün 4. günün ...şu nohutlu detoksuda ayrıca araştıracağım.yine .4.günün sonunda kiloya bak bakalım nasıl olacak ...sonrada ben hemen alırım...diyet ve sporda neler yapıyorsun kolay gelsin...

yok cnm hafta sonu içmedim cumartesi akşam içtim ilk sonra bıraktım hafta sonu bozdum biraz yemek düzenimi bu aldığım sonuç iki günlük 7 aralık pazartesi sabah kahvaltısıyle hem ayran detoksuna hem ilaca başladım detoks dün bitti ilaç devam.. bi listeye bağlı diyet yapmıyorum sabah kahvaltısında bir dilim ekmek istediğim kadar salatalık domates bidaha ekmeği ağzıma sürmüyorum bol yeşil çay günde 2 tane form çay bol su.. öğlen yemekte ne çıkarsa iş yerinde onu yiyorum suyunu yemiyorum tanelerinden pilav ve makarna yok.. bol meyva.. akşamda salata ve yanında değişiyo haşlama gögüs, brokoli vs.. kendime göre yani.. sporda salona başladım tek başınada yapabilirsin nette egsersizler var hiç bişey yapamadım açıyorum müziği kendi kendime oynuyorum evde :))) hem eğleniyorum hem vucut hareket ediyo :)))

Son düzenleme:
İnşallah verirsin arkadaşım sende kiloları opuyorumnanaktan
Aslında güzel fikir yılbaşına kadar bende tartılmıyorum o zaman. Bakalım tartıda ne gibi bi değişiklik olacak 1 ocak 2010 da :lepi:

08.12.2009 tarihi Kilom : 86.1

01.01.2010 tarihi Kilom : ? ( hedef 80) kaydirigubbakcemile5

umarım zayıflarız.Sporda yapıyomusun yanında ben b-fite üye oldum yarım saat yapıyosun spor gunde zayıflamana yardımcı oluyor ayrıca kilo vermek değil bölgesel incelmede yapabiliosun.
süper ya hissediyorum biraz biraz vücudumun calıstıgını.
2010da yazalım kilolarımızı buraya arkadasımkaydirigubbakcemile3

yazdıklarınızı okuduğumda hep kendiniz aktardan alarak kullandığınızı söylemişsiniz bense hap şeklinde olanı sipariş verdim bugün içinizde kullanan varmı elmavesandalozsakızı diye bana bir cevap verebilirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar
Bende ilk olarak hapını duydum merak edip kullanan varmı diye baktım bu ilk forum sayfasında aktardan alınarak sirke ile içilenin de faydalı olduğunu okuyunca hap almaktan vaz geçtim sen kullan bakalım hangidi daha etkili olucak paylaşırsan sevirim...

Salı günü başlamıştım kullanmaya sandaloz sakızını...
Salı akşamı hiç başıma gelmeyen bir şey oldu, tansiyonum 19'a çıktı. Hayatımdaki tek değişiklik sabah yediğim sandaloz sakızıydı. Dün de yüksekti tansiyonum.
Bugün korktum, içmedim. Bakalım tansiyonum nasıl olacak.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

merhaba, ben de dün akşam gidip aldım sandaloz sakızını, 65,100 kg ile başladım. gelişmeleri yazacağım. umarım sonuç alabilirim

merabalar.. ben de siteye dün yada önceki gün baktım tesadüfen.. beni motive etti ve destek oldu.... az önce üye oldum ve bugün aldım ben bu sandalozu.. umarım işe yarar.. gelişmeleri paylaşıcam.. tşkler başlama tarihim 10 aralık 2009... :) on kilom var :( 66yım

Son düzenleme:
aldığın o hap kaç tabletten oluşuo ve fiyatı nedir acaba???? merak ettim. nisan21??? cvp

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
bende eskıden sandoloz sakısı ve elma sırkesı kılo vermıstıma ma yanlızca ayda 1 yada 2 kılo vermıstım oda baya bı dıyet yabıyor her sabah 30 dk yuruyordum.
bu aksam bende sandoloz ve elma hapını arastırdım olumsuz bır yanıt gormedım netıce ıtıbarı ılede sıparısımı verdım buyuk ıhtımal yarın elımde olucaktır bundan sonra aranzıdayım her gun yazarım gelısmelerı yazarım.
benım aldıgımda kac adet var bılmıyorum ama bır kutu hap 50 ytl
ben suanda 59 60 arası bır kılodaydım hadı hayırlısı

TV DA DıNLEDıM. DOKTOR ÇABUK VERıLEN KıLOLARIN KESıNLıKLE SU VE KAS OLDUĞUNU VURGULAYARAK SÖYLEDı. AYDA 3-5 KıLO VERıLıYORSA BU YAĞ DIR DEDı. ÖNEMLı OLAN VUCUDUMUZDAKı FAZLA YAĞLARI VERMEK.
KISA ZAMANDA KıLO VERMEK YANı SU VE KAS VERMEK SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK TEHLıKELı OLDUĞUNU SÖYLEDı. ÇOK CıDDı SAĞLIK SORUNLARI OLABıLıRMıŞ.

AMAN DıKKAT EDıN.

LÜTFEN BEBEKLERı OLANLAR EMZıRENLER KENDıNıZı AıLENıZı VE ÖZELLıKLE ÇOCUKLARINIZI DÜŞÜNÜN.

Herkes çabuk kilo verebilmek ister ama sağlık sorunları yaşarsanız bir kaç ay yerine senelerce süren zahmetli sağlık sorunları olabilir. Bir kaç ay dişinizi sıkıp aburcuburdan uzak durarak spor yaparak kilo verebiliriz.

Uyarmak için yazdım.

hatunlar bende sandalo kullanıyorum yanındada elma diyeti yapmaya çalşyrm ama kilo vermem durdu halen bir faydasını göremedm sandalozun

aldığın o hap kaç tabletten oluşuo ve fiyatı nedir acaba???? merak ettim. nisan21??? cvp

Günaydın fx15 diye bir ilaç duymuşsundur mutlaka kutusu 40 tl idi ama ben bir tablet aldım içinde kaç tablet var bilmiyorum zaten gönüllü almadım sandaloz sakızı almaya gittim adam ısrarla bu ilacı kullanmamı önerdi bende aldım henüz iki gündür içiyorum memnunmuyum henüz bilmiyorum bir tablet 6 günlük bu süre sonunda ne olacak bakalım bekliyorum bende CADIARZU

mrb bayanlar ben bugün elma ve sandalozu kullanmaya başladım ama başlamadan sıkı bir diyete başlamıştım sporda yapıyorum zayıflama çayı da içiyorum bakalım zayıflaya bilecekmiyim gerçi benim çok fazla kilo sorunum yok.göbek ve yanlarımda sorun var onları vermek için uğraşıyorum inş işe yarar .....

Back
X