Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapsülünü ben de almak istiyorum...kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz...
reyhancım süper ya...5 aralık akşam başlamıştın bugün 4. günün ...şu nohutlu detoksuda ayrıca araştıracağım.yine .4.günün sonunda kiloya bak bakalım nasıl olacak ...sonrada ben hemen alırım...diyet ve sporda neler yapıyorsun kolay gelsin...
Ben san. sakızını 100 gr. 5 tl den aldım. ucuz pahalı bilmem ama işe yararsa değer....
İnşallah verirsin arkadaşım sende kiloları opuyorumnanaktan
Aslında güzel fikir yılbaşına kadar bende tartılmıyorum o zaman. Bakalım tartıda ne gibi bi değişiklik olacak 1 ocak 2010 da :lepi:
08.12.2009 tarihi Kilom : 86.1
01.01.2010 tarihi Kilom : ? ( hedef 80) kaydirigubbakcemile5
yazdıklarınızı okuduğumda hep kendiniz aktardan alarak kullandığınızı söylemişsiniz bense hap şeklinde olanı sipariş verdim bugün içinizde kullanan varmı elmavesandalozsakızı diye bana bir cevap verebilirseniz sevinirim teşekkürler arkadaşlar
Bende ilk olarak hapını duydum merak edip kullanan varmı diye baktım bu ilk forum sayfasında aktardan alınarak sirke ile içilenin de faydalı olduğunu okuyunca hap almaktan vaz geçtim sen kullan bakalım hangidi daha etkili olucak paylaşırsan sevirim...
aldığın o hap kaç tabletten oluşuo ve fiyatı nedir acaba???? merak ettim. nisan21??? cvp