- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
sende sana yaptığının aynısını onu yapıcaksın o yokmuş gibi dawranıcaksınsonra ilgiyi azaltıp terslemeye başla bak bakalım karşısında kendi gibi birini görmek hoşuna gidicekmi erkekler anlamaz kadınlar kadar anlayışlı romantik ve kırıllgan değiller malesef benim erkek arkadasım da kaptan burda bekliyorum onu ama bana yurt dışından bile yetişiyo :44: ordan bile kavga çıkarıo erkeklerin hamurunda var yeri geliyo pamuk yeri geliyo sert bi insan oluo napcaz böleler
ne alaka yaa?? kusura bakmada (HERKEZIN GÖRÜSÜ KENDISINE; KIMSE BU YORUMUMA YOK ÖYLE DEGIL BÖYLE DEGIL YAZMASIN RICA EDIYORUM KULAK ASMAM CÜNKÜ) !!!
ne alaka yaaa???? ne demek faiz günah sacmaligin önünde gideni.. insanlar bile bile günahami giriyor ozaman kredi cekip.. cok mantiksiz ve bana göre yanlis düsünce!!
bi sekilde ikna etmeye bak gerekirse aileler anlatsin.. kredi cekmeden nerenden bulacaksinki parayi hey yarabbim yaaaa tabiki kredi cekeceksin...
daha sevgiliyken nasıl, ne hakla karışabiliyor ailenle yapacağın işlere...
günah madem o bulsun günah olmayan şekilde parayı...
Eee madem bu kadar düşüncelerine değer vermediğin bir adamlasın,bitir.
sana ne bee adama dediğin adamla niye birliktesin..?
Düşüncesini söylemiş,söylemesin mi,anlamadım ki..
tamam sırf senin iyiliğin için söylemiştir belki, faiz günah gözgöre göre günah işlemesin diyor olabilir ama neticede o uyarmış bitmiş bunu da kabul etmesi gerek..
sen de istersen annen babana bu faiz konusunu araştıralım dersin istemezsen sevgiline söylediklerini düşünüyorum dersin ve konu aile içinde halledilir geçer gider.. Aile içindeki durumları da sevgiliyle bu kadar paylaşmak iyi değil -bence-..hakkında hayırlısı olsun inşAllah..
Kesinlikle katılıyorum ama şu çenemi bi tutabilsem !!!
bencede sonucta ona düsmez ona neki?? kredi senin , para senin!! okadar. daha sevgiliyken böyle karisiyorsa ohoooo isin var senin bununla...Haklısın canımcım bende sen gibi düşünüyorum.Zaten onun bu konuda bana laf söylemeye yetkisi yok konuşur konuşur susar onu ilgilendirmez para benim kredi benim ev benim Günahsada Günah benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?