Sanene bee adammmm...

Allah'indan korkan bir adamdan korkmazdim ben. Ne güzel, keske herkes senin sevgilin gibi düsünse.
Ama sanirim bilmedigi birsey var, oda su ki ev nafakadan oldugu icin evi olmayanin kredi ile ev almasi caizdir.
Bilmemis olabilirdi bunu, bende bilmiyordum kisa bir süre öncesine kadar.
Üstelik sizin ailevi islerinize karismamis sadece fikir beyan etmis. Kesinlikle o evi krediyle size aldirmam gibi birsey dememis ama sanki öyle demis gibi bir tavir sergiliyorsun.

Son düzenleme:

Tamamda bu olayin anlayis ve romantik olmakla ne ilgisi var anlamadim?
Neden ilgisini azaltsin? Sevgilisi krediyle ev almayin, günahtir dedi diyemi? Sacmalamayin ya. Arkadasida kiskirtmayin adama karsi.

çok basit söyle sevgiline, helaliyle kredi veren bankalardan sizin için en helal en temiz faizsiz parayı bulsun getirsin
tabii ki şaka bir yana okuduğum kadarıyla daha sevgilisiniz, bence herkes az da olsa haddini bilmeli sizin aile içi işlerinize ne niyetle olursa olsun karışmamalı.daha şimdiden burnunu sokuyorsa ben olsam anında def ederdim.

bızde yenı ev aldık ve faızsız bankalardan kredı cekmek caız...ama bazı bankalar faız oldugunu açık açık dıyor.bırkaç banka var bunlardan bırtanesınde de esım calışıyo.kesınlıkle faız yok.bızde ordan cektık sırf faıze bulaşmamak için.hayrettın karamanda onaylamıştır..burda banka ismı verılebılıyor mu???soyleyebılırım eger verılebılınıyorsa

canım isim veriliyormu bilmiyorum
fakat öyle bişey varsa kulağa hoş geliyor.hiçmi ekstra ücret falan istenmiyor?yani ne kadar çektiysen o kadar ödüyorsun değilmi?özelden bana ismini gönderebilirmisin acaba?seçeneklerimiz arasında olsun

bu bankanında ek ucretlerı var ama faız le işlemıyo..kendı masraflarına harcıyo...hayrettın karamanın internet sıtesınden bakabılırsnız.

bence senin bu adamla görüşlerin uymuyor fikir ayrılığınız var ve kafaların uymadığı bir ilişki zamanla işkenceye döner senin doğrun ona yalnıştır onedenle fazla ileri gitmez bu ilişki derim ben....

Dam üstünde saksagan yok daha neler.kredi cekmezsinde kredi karti kullanirsin ayni sey kullanmayan kac kisi var bu devirde.Simdiden hayatina müdahale eden biri gelecekte neler yapmaz .

Tamamda bu olayin anlayis ve romantik olmakla ne ilgisi var anlamadim?
Neden ilgisini azaltsin? Sevgilisi krediyle ev almayin, günahtir dedi diyemi? Sacmalamayin ya. Arkadasida kiskirtmayin adama karsi.
cnm eğer msjın tamamına bakarsan ilgisizliğinden bıktığını sölüyo arkadaşım bide ben ona cwp verdim diğerine değil

tabiki kışkırtmıyorum ama fikir ayrılığı oda onu görücek kadar zeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…