sanırım aldatılıyorum .

ortada bır bebek var tatlım.. hem sana hemde bebegınıze hesap vermek zorunda..benım dedıgım tarzda sorular onu yerın dıbıne gomer tatlım.. nereye gıdıyorsun?? haa bıde aklıma su geldı mesajların tarıhlerıne baktınmı belkı cok eskı mesajlardır..??

evet biliyorum ama kendimi tutamam ben .kendimi biliyorum şu an bile nasıl durduğuma kendim bile şaşırrıyorum .ilişkiyi sürdürmek için sebebim sadece bebek olur .

baktım canım bakmam mı .yeni msjlar .maaalesef . yüz kere kontrol ettim hatta .

evet biliyorum ama kendimi tutamam ben .kendimi biliyorum şu an bile nasıl durduğuma kendim bile şaşırrıyorum .ilişkiyi sürdürmek için sebebim sadece bebek olur .

Siz bir annesiniz, kendinizi tutmak , duygularınızı kontrol etmek zorundasınız.
Hayatınızın merkezi bir erkek değil ki, ilk rüzgarda yere kapanasınız.
Üstelik daha olayı ayrıntıları bilmiyorsunuz.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Lütfen kalkın ılık bir duş alın, iyi gelecektir.

belki de kadına mesaj atmalısın? Gerçi nasıl fikir bilmiyorum bir diğer arkadaşların da fikrini almak gerek buradan.. Eşinmiş gibi mesaj atsan ne cevap verecek diye kadın yoklasan¿

Son düzenleme:
baktım canım bakmam mı .yeni msjlar .maaalesef . yüz kere kontrol ettim hatta .

o zaman eşinin gelmesini bekliyeceksın.. ama telefonda soguk konus kı bırseylerden korksun gelene kadar.. sakın bagırıp cagırma ama tatlım... erkekler bagırılmaya gelemez hıcbır acıklama yapmadan bagırdıgın ıcın kızar gıder.. gayet sakın ve soguk.. konusacaklarını bırlestır o gelene kadar... acını cok ıyı anlıyorum erkek kuzenım yengemı hamıleyken aldatmıstı.. cok ıyı bılıyorum o duyguyu.. cunku yengemı cok severım..

ya bu erkekler nasıl gururumuzu kalbımızı hayatımızı paramparça ettıklerının farkında değiller,onların deyımıyle 'kaçamak' işte o kaçamak bır kadının butun duygularını umutlarını alıp goturuyor
aldatan butun erkeklerın Allah belasını versın doyumsuz kopekler
cok sinirlendım

konu sahıbı arkadasım yüzleşmelisin bence...

belki de kadına mesaj atmalısın? Gerçi nasıl fikir bilmiyorum bir diğer arkadaşların da fikrini almak gerek buradan.. Eşinmiş gibi mesaj atsan ne cevap verecek diye kadın yoklasan¿

bence bu cok yanlıs.. evlı bır adamla beraber olan yalvaran bır kadının sevıyesıne neden düşsün ki..

onu düşündüm zaten ama telden falan görüşmeye başladılarsa ben olduğumu anlarlar .

evet canım haklsın .şu an burda yok ama .

Yazini okurken agliyorum cunku bende uc yillikevliyim alti aylik bir oglum var ve aldatiliyorum, hemde bir bar kadiniylq esimde. 6 yas buyuk bir kadin , numarasini buldum aradim bilmiyordum evli oldugunu falan dedi asla gorusmem dedi ama hala gorusyor on bes gun oldu hayat durdu sanki delirmedigim icin cok sansliyim , aldattigi yetmiyor gibi ogrendikten sonra birde bosanmak istediggini soyledi , ailesi konusuyor ama hala ise yaramadi , o kadinla gorusmedigini soyluyor ama her aksam yanina. Gizlice gidiuor gece salonda yatiyor gizlce telini bakiyrum hala gorusyor goruyorum arada oglum var ne yapicam bilemiyorum cok caresiim

bence bir sakınleşmene yardımcı olacak birşeyler yap ilaç,bitki çayı iç rahatlamaya çalış sakin düşün.
ama kesinlikle telefonda konuşma yüzyüze tepkisine bak,belkide sadece eşine sarkmıştır yüz vermemiştir eşinde.
buarada face msjlarını kaydet yada prıntscreen ile ekran görüntüsünü al kendine mail at sende kalsın ,msjları siler üste çıkmak için yok öyle bişey falan der sende kanıt olsun.
ama kesinlikle sakin olmak zorunasın allah yardımcın olsun

bence bu cok yanlıs.. evlı bır adamla beraber olan yalvaran bır kadının sevıyesıne neden düşsün ki..

resmen yalvarmış ya gözümle görmesem inanmam .son bir kez konuaşlım diyor anlatacağı önemli şeyler varmış .dikkat çekmeye çalşıyor belli.bende muhattab olmak isemiyorum zaten de bide dediim ihtimal var.

Eğer mesaj atarsanız o bayanı durumdan haberdar edersiniz ve o da bu durumu kullanır.
Çünkü eşiniz olayı öğrenince yeterince şaşkın ve duygusal olarak paniklemiş olacaktır.
Sorunu eşinizle birlikte çözmeyi çalışın, üçüncü şahısları karıştırmayın.
O kadın diye başlayan ve aşağılayan sözler söylemeyin, kocanızın kalbinde o kadını koruma hissi
uyandırırsınız.
Lütfen sakin olun.

Son düzenleme:

aaynı durumu yaşıyoruz inanlır gibi değil .dediğim gibi ben daha yüzleşmedim .ne diyeyim canım geçmiş olsun .

canım bu evlilik bitmiş o kadın olmasa da bir başkası olacaktı ve o kadın gitsede başkası olacak.bu evlilik bitmiş ,sen çocugun için en iyisi yanı huzurlu bir aile vermek zorundasın bu şekilde bunu çocuguna veremessin,ayrılman en doğrusu .çok zor bir durum bar kadını yada farklı biri farketmez sonuç aldatılmak.allah yardımcın olsun sabır versin.

yaaa delırcemm.. allah bılır o kadında evlıdır... yaa dunyanın cıvısı cıktıı... sen kadını tanıyormusun pekı tatlım???

canım hayatın merkezi bir erkek dediğin benim bebeğimin babası tabikide merkezi hayatımın .yere kapandım valla .çok kötü bir durum allah kimseye yaşatmasın .

tatlım o evlılık bıtmıs... ya sen cıddımısın ? yenı evlenıcem yemın ederım sınırlerım tepeme cıktı....

Sen bir erkek ve birde kadin isimli face ac hemen
sonra onu hemen ekle heriki face'dende.
bir ekek olarak once kim oldugunu ogren...
kabul etmezse o ikinci bayan acdigin isimle devam ede bilirsin.

face icin bu epost adreslerinide yeni acki, kocan anlamazin.(sifreyi kira bilir, yada biliyorsa)

cok kotu bir durum...uzuldum sizin ve bebeyiniz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…