onda ne vardı bende yoktu demem ki öyle birşey yok zaten .kadını gördüm hiçde birşey değil .neyse konuşacağım zaten de bide şunu düşündüm alsam bebeği eşyamı toplasam gitsen birşey demeden bunuda düşündüm bugün .
Evvela sakin olun...
Eğer kocanızla konuşmaya başladığınızda bağırıp çağırırsanız onu daha evvelden ilişkisinin
olduğu bayana yakınlaştırırsınız. Çünkü böyle bir durumda eşiniz kendisini teselli edecek
birini arar ve üçüncü şahıs bu fırsatı hiç kaçırmaz!
Söyleceklerinizi sakince ve tane tane konuşun.
Sorunun ne olduğunu ve onu böyle bir ilişkiye iten sebebin ne olduğunu öğrenmeye çalışın.
Hayatınızı etkileyecek bir karar almadan evvel iyice düşünün. İlişkinizi sürdürmek için yeterli sebebinizin
olup olmadığını sorgulamanız gerekiyor.
Olayın şaşkınlığını ve öfkesini üzerinizden atmadan karar vermeniz doğru olmaz.
Bir bayan için çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun.
Nefes eğzersizleri veya gevşeme hareketleri yaparak rahatlamaya çalışın.
ortada bır bebek var tatlım.. hem sana hemde bebegınıze hesap vermek zorunda..benım dedıgım tarzda sorular onu yerın dıbıne gomer tatlım.. nereye gıdıyorsun?? haa bıde aklıma su geldı mesajların tarıhlerıne baktınmı belkı cok eskı mesajlardır..??
evet biliyorum ama kendimi tutamam ben .kendimi biliyorum şu an bile nasıl durduğuma kendim bile şaşırrıyorum .ilişkiyi sürdürmek için sebebim sadece bebek olur .
baktım canım bakmam mı .yeni msjlar .maaalesef . yüz kere kontrol ettim hatta .
belki de kadına mesaj atmalısın? Gerçi nasıl fikir bilmiyorum bir diğer arkadaşların da fikrini almak gerek buradan.. Eşinmiş gibi mesaj atsan ne cevap verecek diye kadın yoklasan¿
belki de kadına mesaj atmalısın? Gerçi nasıl fikir bilmiyorum bir diğer arkadaşların da fikrini almak gerek buradan.. Eşinmiş gibi mesaj atsan ne cevap verecek diye kadın yoklasan¿
ya bu erkekler nasıl gururumuzu kalbımızı hayatımızı paramparça ettıklerının farkında değiller,onların deyımıyle 'kaçamak' işte o kaçamak bır kadının butun duygularını umutlarını alıp goturuyor
aldatan butun erkeklerın Allah belasını versın doyumsuz kopekler
cok sinirlendım
konu sahıbı arkadasım yüzleşmelisin bence...
bence bu cok yanlıs.. evlı bır adamla beraber olan yalvaran bır kadının sevıyesıne neden düşsün ki..
Yazini okurken agliyorum cunku bende uc yillikevliyim alti aylik bir oglum var ve aldatiliyorum, hemde bir bar kadiniylq esimde. 6 yas buyuk bir kadin , numarasini buldum aradim bilmiyordum evli oldugunu falan dedi asla gorusmem dedi ama hala gorusyor on bes gun oldu hayat durdu sanki delirmedigim icin cok sansliyim , aldattigi yetmiyor gibi ogrendikten sonra birde bosanmak istediggini soyledi , ailesi konusuyor ama hala ise yaramadi , o kadinla gorusmedigini soyluyor ama her aksam yanina. Gizlice gidiuor gece salonda yatiyor gizlce telini bakiyrum hala gorusyor goruyorumarada oglum var ne yapicam bilemiyorum cok caresiim
Yazini okurken agliyorum cunku bende uc yillikevliyim alti aylik bir oglum var ve aldatiliyorum, hemde bir bar kadiniylq esimde. 6 yas buyuk bir kadin , numarasini buldum aradim bilmiyordum evli oldugunu falan dedi asla gorusmem dedi ama hala gorusyor on bes gun oldu hayat durdu sanki delirmedigim icin cok sansliyim , aldattigi yetmiyor gibi ogrendikten sonra birde bosanmak istediggini soyledi , ailesi konusuyor ama hala ise yaramadi , o kadinla gorusmedigini soyluyor ama her aksam yanina. Gizlice gidiuor gece salonda yatiyor gizlce telini bakiyrum hala gorusyor goruyorumarada oglum var ne yapicam bilemiyorum cok caresiim
resmen yalvarmış ya gözümle görmesem inanmam .son bir kez konuaşlım diyor anlatacağı önemli şeyler varmış .dikkat çekmeye çalşıyor belli.bende muhattab olmak isemiyorum zaten de bide dediim ihtimal var.
Siz bir annesiniz, kendinizi tutmak , duygularınızı kontrol etmek zorundasınız.
Hayatınızın merkezi bir erkek değil ki, ilk rüzgarda yere kapanasınız.
Üstelik daha olayı ayrıntıları bilmiyorsunuz.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Lütfen kalkın ılık bir duş alın, iyi gelecektir.
nasıl öğrenebilirim ki.kadınla irtibata mı geçsem .off bilmiyorum ya muhattab olmak istemiyorum .bir kere şey olmuştu şimdi hatırladım eşim banyodaydı cebini ben açmıştım önemli oluyor bazı telefonları önemli birşeydir diye .cevap vermedi karşı taraf bu kadın olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?