ahh su internet yararı var ama zararı daha fazlaaa.. akıllı kullanmak gerek ama artık öyle namus kavramı kalmadı pek çok üzgünümm((((
İnanmıyorum...
o kadınla irtibata geçerseniz bunu kullanır diyorum, ben söylüyorum ben okuyorum.
Yok şey yapın eşinizi ona direk yollayın, çünkü duygularınızla yaklaşmaya kararlısınız,
bu da üçüncü şahsı çok mutlu edecek sonuçlar doğuracak.
off bilmiyorum kararsızım yapmayayım dimi öyle birşey .
işte allem edıp kullem edıyor bu erkek mılletı tatlım.. hiçbir zaman bağlanmayacaksın hıcbırseye körü körüne diye bı laf var ya.. hakıkaten dogru.. ıste baglanırsan yıkımı cok zor oluyor.. fotografınızı koyuyorsa bılmemesı ımkansız tatlım.. esın sana nasıl davranıyor pekı?? davranıslarında cınsel hayatınızda bır farklılık yomu??
sakınnnn!!!!!!!!! sen nıkahlı kadınsın onun sevıyesıne nasıl dusersın.. hem o kadın esın benı aradı dıye burnunu dıkecek esıne.. esınde sen nasıl boyle bırsey yaparsın dıyecekk
Erkkeklere laf soluyoruz doyumsuz sadakatsız dıyoruzda evlı cocuklu oldugunu bıle bıle adamlara yapısan yellozlara nedemelı vallahı hemcınslerımızden yuz bulamasalar asla aldatcaklarını sanmamvallahı erkeklerdende bole sırfıntılardanda nefret edıyorum ınsan zıyanları
yapmayın tabi.
belliki kadın duygu sömürüsü yapmayı iyi biliyor.
O sizin kocanız ve haklı olan taraf sizsiniz.
Biliyorum yüreğiniz yanıyor, ama bu geçecek iyi olacaksınız.
Kendinize detsk olun, kendinizi yarı yolda bırakmayın.
önce kendinizi rahat bırakın ağlamaya çalışın, bitki çayı varsa
bir bardak için.
Eşinizle yüz yüze konuşun, ne olup bittiğini öğrenmeye çalışın.
Siz iyi olacaksınız, bunu atlatacaksınız.
hamileyken biraz soğuktu işte dediğim gibi banada öyle geliyor olabilir gerçi ama bebek olduktan sonra benden daha ilgili benle .bebeklede tabi.normal sorunumuz yok herşey normaldi yani öle soğukluk olmadı .
ya ben bu kadar rol yetenegıne sahıp bır tur gormedım yaa... hıc yapmaz denen adamlar yapıyor... acaba dıyorum erkeklerde oldugu kadarda kadınlardamı körüklüyor bazı duyguları?? yada heycanmı ıstıyorlar?? heycan ıstıyorlarsa nıye evlenıyorlar madem ya.. yazık degılmı elınde cocuguyla evde senı bekleyen kadına??
burdan deşifre etmeyeceğim ama eşim türkiyenin en iyi doktrolarından .bir sürü başarısı var ama yaptığına bak .benden 12 yaş büyük bu adam .hadi dedim olgundur falan beni aldatmaz hep bunları düşündüm evlenirken .bana bunu yaptı ya .dahada birşey demiyorum .gözümü ilk açtığım erkek kendisi .çok üzüldüm durumuna..eşin ünide hoca prof olmuşda adam olamamış kuusruma bakma...
bu erkek milletinin hepsi aynı...çobanıda(yanlış anlamayın!küçük görmek için değil) profösörüde okumuşuda...
kime güveneceğiz biz yaa kendi eşlerimizede güvenemiceksek!!!!!
ya ben bu kadar rol yetenegıne sahıp bır tur gormedım yaa... hıc yapmaz denen adamlar yapıyor... acaba dıyorum erkeklerde oldugu kadarda kadınlardamı körüklüyor bazı duyguları?? yada heycanmı ıstıyorlar?? heycan ıstıyorlarsa nıye evlenıyorlar madem ya.. yazık degılmı elınde cocuguyla evde senı bekleyen kadına??
O kadını düşünmeyin şuan, aklınızdan kovun onu.
Şimdi hep birlikte olacağız ve size destek olacağız.
Yalnız değilsiniz, olayı soğukkanlılıkla ele alıp stratejik davranmalısınız.
önce sakin oluyoruz, duygusal şarkılardan acıklı filmlerden başımıza
gelen korkunç tecrübelerden bahsetmiyoruz.
Şimdi you tube açıyorsunuz, nefes eğzersizi diye aratıyorsunuz ve
gösterilen şekilde nefes alıp veriyorsunuz.
Siz güçlüsünüz ve olayları mantıklı bir biçimde ele alacak kadar akıllısınız.
Siz eşiniz için çok değerlisiniz, çünkü sizden bir çocuk sahibi , çünkü sizinle evlendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?