sanırım aldatılıyorum .

esin banu söylediklerinin hesine katılıyorum.kesinlikle çok doğru.
çok merak ettim psikolog musun,danışmanmısın

Eşiniz hamileyken sizi aldatmış, bebek dogduktan sonra da suçluluk psikolojisi ile ilgisini kat kata arttırmış.

Şu an böyle bir şey olmayabilir, fakat sonuçta ortada bir gerçek var. Çok degil belki de 8-9 ay önce olan bir şey.

Ancak yabana atılacak bir durum da degil.
Sakin olun. Yeni ögrendiniz en azından biraz siniriniz geçsin.

tatlım esın unıde profesor mu ?? bana bunun cevabını bır versenee.. cunku bu cok onemlı

yabana atılcak bir durum değil tabi.sinirim geçer umarım .

canım ok arıyorum dediğini şimdi.değerli değilim demek ki.ben birşey yapmadan o bana bunu yaptı .

Eğer değerli olmasanız sizi tercih etmezdi belliki eşiniz tercihini sizden yana kullanmış
evet hatalı evet kalbinizi kırdı ama bunu konuşacak birlikte aşacaksınız.
Siz bunu zapacak kadar zeki olmasanız Türkiyenin en iyi doktorunun karısı olmazdınız.
şuan biraz duygusalsınız, öfkelisiniz , ki çok normal.
Ama burada bir sürü bayanız ve hepimiz sizin iyi olmanız için bu topikteyiz.

en iyisi değil canım ama önemli biri tabi bu camiada .neyse bilmiyorum valla neden evlendi benle .madem yetmiyorum .

Bunu sineye çekin demiyorum kesinlikle,ama eşiniz artık istemediğini o kadına söylemiş mesajda hatırladığım kadarıyla.Demekki yaptığını yanlış olduğunu anlamış ve sonlandırmaya çalışıyor.Söylemesi kolay biliyorum,ancak siz sakin olmayı başarırsanız daha rahat ve daha iyi karar verebilirsiniz.Eşiniz geldiğinde de bu konuyu konuşarak yüzleşmeniz iyi olabilir.Çünkü içinize atarsanız size zararı olur.Allah yardımcınız olsun.

cunku unıversıteden yenı cıktım ve unıversıtede donen olan olayları aklın hayalın almaz emın ol...

ünivrsie hastenesinde doçent hayatım .döner bende bilirim öğrenciler sürekli hocalarla aşk yaşar bende görmüştüm böyle şeyler ama bu kadın öğrenci değil zaten yaşıda epey var .

teşşekür ederim canım .sineye çekmek istemiyorum ama boşanmakda istemiyorum şeytan diyor bas git al çocuğu git izmire ailem izmirde benim .

en iyisi değil canım ama önemli biri tabi bu camiada .neyse bilmiyorum valla neden evlendi benle .madem yetmiyorum .

Yetmemekle alakası yok bu dürtüsel bir durum.
Sizinle hiç bir ilgisi yok, siz zaten son derece hoş bir bayansınız.
Bu yazdıklarınızdan bile anlaşılıyor, kendinize yüklenmeyin.
Duygusal bir şey olduğunu sanmıyorum, ki erkeklerde baba olmak panik yaratabiliyor.
belli ki hormonlarına yenilmiş ve sonrasında pişman olmuş.
Bu durum hakkında bir karar almadan evvel sakinleşmeniz gerek.
kendinize destek olun, gerekirse hemen yarın bir psikolğa gidin.
konuşun, mutlaka yapacağınız çok şey var.
Lütfen kendinizi üzmeyin süt veriyorsanı bu sizi etkiler.
hem yavrunuz şuan sizinle hayata tutunuyor endişelendiğinizi duygusal
olarak hissediyor.

keşke .ama belli var olduğu .çünkü artık bitti demiş yani artık derken demek vardı birşeyler bariz ortada .kadın resmen yalvarıyor görüşmek için .

bende yaklaşık 1 sene önce senin durumundaydım. benim de 4 yaşında bi oğlum var.eşinin neye nasıl tepki vereceğini herkesten iyi sen bilirsin o yüzden sana ne desek bi yararı olmaz ama bence belli ki bişeyler olmuş ve bitmiş sen uzaktan kocanı takip et ama şüphelendirme sonra baktın devam ediyo gibi çek kenara sakinken konuş bi çocuğumuz var bi daha düşün de ve ona kesinlikle tercih yapmasını söyle ya biz ya da o de ama onu seçerse sizi bi daha göremeyeceğine emin olsun ki bugün onu seçerim hevesim geçince geri dönerim o da beni affeder fikrine kapılmasın.ben öyle yaptım ve şu an çok şükür eşim sadece ailesini düşünüyor hala peşini bırakmadım şüpheye devam çünkü sarsıldım bi kere çok zor sabretmek sineye çekmek ama çocuğun var ve bi yerde çocuğun için mecbursun yuvanı bı arada tutmaya.şimdi bazı hanımlar bana kızacaklar belki ama sana benden tavsiye eğer bi kere olduysa ve sen o mesjlardan sonra eşinin sana döndüğüne eminsen kendini sakinleştirmeye çalış çünkü inan ki insana ailesi bile bu durumda arka çıkmıyor ben gittim babamın evine beni aldattı diye ailem çocuğun var diye beni geri yolladı ben lise mezunuyum ve iş de bulamadım kendi hayatımı kurayım diye yani kısaca canım sakin ol bittiğine eminsen çocuğun için bu seferlik sineye çek bunu yaşayan bilir zor ama yapmalısın

ünivrsie hastenesinde doçent hayatım .döner bende bilirim öğrenciler sürekli hocalarla aşk yaşar bende görmüştüm böyle şeyler ama bu kadın öğrenci değil zaten yaşıda epey var .

ya yuhh ohaa çüs ama yanii... ya ne denır artık buna... bu kadın ogrencı degılse fakulteden calısan bırıdır... ya senın esın kadar bılgılı gorguluu bır ınsanda yapıyorsa......
hayatım eger gelecegıne daır bır planın varsaa esınle konus ve ne ıstedıgını ne yapmak ıstedıgını esıne soyle...

teşşekür ederim canım .sineye çekmek istemiyorum ama boşanmakda istemiyorum şeytan diyor bas git al çocuğu git izmire ailem izmirde benim .

Şu an bunları düşünmekte haklısınız,ama pek sağlıklı düşünceler değil.Siz de farkındasınız zaten.
Allah aldatana da,karşısındakine de vicdan versin..

bilmiyorum ki kendime okadar dikkat ettim layık biri olmaya çalışım birşeyi eksik etmedim hep sevdim sesimi çıkarmadım ama sonuç bu oldu .duygusal olmasada yinede onu bana tercih etti tek gecede olsa iki gecede olsa .ben yapsam yıkılırdı kesin ama o beni yıkmayı tercih etti bile bile .

Allah kimseye yaşatmasın canım ya. İnşallah düzelir araniz en az hasarla, inşallah düşündüğünüzden daha basit bir şeydir. Allah size güç versin, küçücük bebeğiniz var ya.

canım tepkisi yanlış anlamışsın ,bana asıldı yüz vermedim paranoyak vs vs bir sürü şeyler uydurur .asla kabul edeceğini sanmam .öyle bir tip hatasını pek kabul etmez .her zaman kendi haklıdır .herşeyi o bilir .böyle bir tip benim kocam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…