O kadını düşünmeyin şuan, aklınızdan kovun onu.
Şimdi hep birlikte olacağız ve size destek olacağız.
Yalnız değilsiniz, olayı soğukkanlılıkla ele alıp stratejik davranmalısınız.
önce sakin oluyoruz, duygusal şarkılardan acıklı filmlerden başımıza
gelen korkunç tecrübelerden bahsetmiyoruz.
Şimdi you tube açıyorsunuz, nefes eğzersizi diye aratıyorsunuz ve
gösterilen şekilde nefes alıp veriyorsunuz.
Siz güçlüsünüz ve olayları mantıklı bir biçimde ele alacak kadar akıllısınız.
Siz eşiniz için çok değerlisiniz, çünkü sizden bir çocuk sahibi , çünkü sizinle evlendi.
arkadaşlar 3 yıllı bir evliliğim var ve bir bebeğim oldu şu an 6 aylık .hamilelikten itibaren eşimde sanki bir soğuma hissettim ama o her zaman buna karşı çıktı .hormonal değişmler göstedğimi söyledi sürekli .neyse bebeğim ldu herşey çok iyi gidiyordu çok mutluydu eşim çok üstüme düştü adeta yeniden aşık oldu bana .
dün facebookunun şifresini kırdım ve bir kadınla msjlaştığını gördüm .kadın ekli değil eşimde ama msjlaşmışlar .dnyam yıkıldı .dünden beri ölü gibiyim .bundan sonra nasıl takip etmeliyim eşimi?zaten sürekli iş için seyahat ediyor gerçekten iş için gittiği zamanlardavardır tabi ama beni aldatmaya gittiğini düşünüyorum dünden sonra şu an yok evde zaten .ne yapmalıyım ki?hayatım mahvoldu .
esin banu söylediklerinin hesine katılıyorum.kesinlikle çok doğru.
çok merak ettim psikolog musun,danışmanmısın
evet bebek doğur ,bebeğine bak .evinin işini gör ,giydir yemeğini yedir .aman kzımasın aman üzülmesin diye içine at at sonuçta aldatıl .ne diyeyim yazıklar olsun .allaha havale ediyorum .beddua da edemiyorum bebeğimin babası .karşıkık duygularım .gayet rahatttı canım benle ilgiliydi falan hatta son zamanlarda.
Eşiniz hamileyken sizi aldatmış, bebek dogduktan sonra da suçluluk psikolojisi ile ilgisini kat kata arttırmış.
Şu an böyle bir şey olmayabilir, fakat sonuçta ortada bir gerçek var. Çok degil belki de 8-9 ay önce olan bir şey.
Ancak yabana atılacak bir durum da degil.
Sakin olun. Yeni ögrendiniz en azından biraz siniriniz geçsin.
Aile danışmanıyım...
tatlım esın unıde profesor mu ?? bana bunun cevabını bır versenee.. cunku bu cok onemlı
canım ok arıyorum dediğini şimdi.değerli değilim demek ki.ben birşey yapmadan o bana bunu yaptı .
neden canım önemli ?
Eğer değerli olmasanız sizi tercih etmezdi belliki eşiniz tercihini sizden yana kullanmış
evet hatalı evet kalbinizi kırdı ama bunu konuşacak birlikte aşacaksınız.
Siz bunu zapacak kadar zeki olmasanız Türkiyenin en iyi doktorunun karısı olmazdınız.
şuan biraz duygusalsınız, öfkelisiniz , ki çok normal.
Ama burada bir sürü bayanız ve hepimiz sizin iyi olmanız için bu topikteyiz.
cunku unıversıteden yenı cıktım ve unıversıtede donen olan olayları aklın hayalın almaz emın ol...
Bunu sineye çekin demiyorum kesinlikle,ama eşiniz artık istemediğini o kadına söylemiş mesajda hatırladığım kadarıyla.Demekki yaptığını yanlış olduğunu anlamış ve sonlandırmaya çalışıyor.Söylemesi kolay biliyorum,ancak siz sakin olmayı başarırsanız daha rahat ve daha iyi karar verebilirsiniz.Eşiniz geldiğinde de bu konuyu konuşarak yüzleşmeniz iyi olabilir.Çünkü içinize atarsanız size zararı olur.Allah yardımcınız olsun.
en iyisi değil canım ama önemli biri tabi bu camiada .neyse bilmiyorum valla neden evlendi benle .madem yetmiyorum .
keşke .ama belli var olduğu .çünkü artık bitti demiş yani artık derken demek vardı birşeyler bariz ortada .kadın resmen yalvarıyor görüşmek için .
ünivrsie hastenesinde doçent hayatım .döner bende bilirim öğrenciler sürekli hocalarla aşk yaşar bende görmüştüm böyle şeyler ama bu kadın öğrenci değil zaten yaşıda epey var .
teşşekür ederim canım .sineye çekmek istemiyorum ama boşanmakda istemiyorum şeytan diyor bas git al çocuğu git izmire ailem izmirde benim .
Yetmemekle alakası yok bu dürtüsel bir durum.
Sizinle hiç bir ilgisi yok, siz zaten son derece hoş bir bayansınız.
Bu yazdıklarınızdan bile anlaşılıyor, kendinize yüklenmeyin.
Duygusal bir şey olduğunu sanmıyorum, ki erkeklerde baba olmak panik yaratabiliyor.
belli ki hormonlarına yenilmiş ve sonrasında pişman olmuş.
Bu durum hakkında bir karar almadan evvel sakinleşmeniz gerek.
kendinize destek olun, gerekirse hemen yarın bir psikolğa gidin.
konuşun, mutlaka yapacağınız çok şey var.
Lütfen kendinizi üzmeyin süt veriyorsanı bu sizi etkiler.
hem yavrunuz şuan sizinle hayata tutunuyor endişelendiğinizi duygusal
olarak hissediyor.
bende yaklaşık 1 sene önce senin durumundaydım. benim de 4 yaşında bi oğlum var.eşinin neye nasıl tepki vereceğini herkesten iyi sen bilirsin o yüzden sana ne desek bi yararı olmaz ama bence belli ki bişeyler olmuş ve bitmiş sen uzaktan kocanı takip et ama şüphelendirme sonra baktın devam ediyo gibi çek kenara sakinken konuş bi çocuğumuz var bi daha düşün de ve ona kesinlikle tercih yapmasını söyle ya biz ya da o de ama onu seçerse sizi bi daha göremeyeceğine emin olsun ki bugün onu seçerim hevesim geçince geri dönerim o da beni affeder fikrine kapılmasın.ben öyle yaptım ve şu an çok şükür eşim sadece ailesini düşünüyor hala peşini bırakmadım şüpheye devam çünkü sarsıldım bi kere çok zor sabretmek sineye çekmek ama çocuğun var ve bi yerde çocuğun için mecbursun yuvanı bı arada tutmaya.şimdi bazı hanımlar bana kızacaklar belki ama sana benden tavsiye eğer bi kere olduysa ve sen o mesjlardan sonra eşinin sana döndüğüne eminsen kendini sakinleştirmeye çalış çünkü inan ki insana ailesi bile bu durumda arka çıkmıyor ben gittim babamın evine beni aldattı diye ailem çocuğun var diye beni geri yolladı ben lise mezunuyum ve iş de bulamadım kendi hayatımı kurayım diye yani kısaca canım sakin ol bittiğine eminsen çocuğun için bu seferlik sineye çek bunu yaşayan bilir zor ama yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?