Evet var iki çocuğumuz. Aradığı kişi sekreteri..ilk önce bu yüzden suphelenmemistim zaten.iş konuşuyoruz diyordu.ama sonradan öğrendiğim bazı gerçekler durumu anlamama yardım etti.bu sekreterle biz evlenmeden önce bir iki kez çıkmışlar. .
Biz evlenince kadın kıskançlık krizlerine girip başlamış aramalara.benim salak kocamda karşılık vermiş..uzun hikaye aslında. .
Anladım canım 2çocuk varEvet var iki çocuğumuz. Aradığı kişi sekreteri..ilk önce bu yüzden suphelenmemistim zaten.iş konuşuyoruz diyordu.ama sonradan öğrendiğim bazı gerçekler durumu anlamama yardım etti.bu sekreterle biz evlenmeden önce bir iki kez çıkmışlar. .
Biz evlenince kadın kıskançlık krizlerine girip başlamış aramalara.benim salak kocamda karşılık vermiş..uzun hikaye aslında. .
Alamadın mı kız hala telefonu
Evet ben daha olayı çözmeden kayinvalidem durumu anlayıp sutlamis onu zaten..Bende ondan öğrendim o kadının eskiden eşiminle görüşmüş olduğunu. .sonra ayrıldı mı işten sekreter?
O kız hala eşinin sekreteri mi peki?Evet var iki çocuğumuz. Aradığı kişi sekreteri..ilk önce bu yüzden suphelenmemistim zaten.iş konuşuyoruz diyordu.ama sonradan öğrendiğim bazı gerçekler durumu anlamama yardım etti.bu sekreterle biz evlenmeden önce bir iki kez çıkmışlar. .
Sağol canım. İnşallah. .sanada güzel dileklerin için teşekkür ederim iyi geceler. XAnladım canım 2çocuk varboşver esin yinede seni seçmiş eğer isteseydi onunla zaten olurdu elaltindaymis ama o istememis sonradan da aksiyon adrenalin olayı yüzünden malesef konuşmalar olmuş inşallah bidaha yaşanmaz unutulur gider iyi geceler yavrulairnla güzel omrun olsun
Yok..çoktan çıkıp gitti..O kız hala eşinin sekreteri mi peki?
Evet ben daha olayı çözmeden kayinvalidem durumu anlayıp sutlamis onu zaten..Bende ondan öğrendim o kadının eskiden eşiminle görüşmüş olduğunu. .
Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !Evet ben daha olayı çözmeden kayinvalidem durumu anlayıp sutlamis onu zaten..Bende ondan öğrendim o kadının eskiden eşiminle görüşmüş olduğunu. .
Onunla için dedim ya artık hiçbir hatasını affetmem diye..sadece ihanet değil düşün yani..hakaret yada en küçücük haksızlığa dahi tahammülüm yok..eee madem yaraladı beni sonuçlarına katlanacak yada defolup gidecek çare yok..Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !
Yuh bu nasıl bir zihniyetErkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !
Sende adam ın üstüne çok gitme ...Onunla için dedim ya artık hiçbir hatasını affetmem diye..sadece ihanet değil düşün yani..hakaret yada en küçücük haksızlığa dahi tahammülüm yok..eee madem yaraladı beni sonuçlarına katlanacak yada defolup gidecek çare yok..
Evet insandır hata yapar denek daha doğru. .Yuh bu nasıl bir zihniyetinsandır yapabilir desen yine neyse erkeğin ne özelliği varmış?
Para ile değil canım bu işler. Yapacağı varsa her şekilde yapıyor erkeklerde kadınlarda. .Sende adam ın üstüne çok gitme ...Bir daha böyle bişi yapacağını sanmıyorum... Valla şunu söylerim hep adamın cebine fazla para koymıcaksın...adamı borca sokcaksın mal mülk aldırcaksın ay sonuna zor gelsin geçinsin..bak bakalım o zaman adam karı kıza bakıyor mu Para eşittir-aldatmak ... Adamları parasız bırakın kızlar
Aslında bende böyle düşünmüyorum ama avrupa da yaşamıyoruz türkiyedeyiZ... Bazı erkekler belli edip aldatır bazı erkekler belli etmez aldatır tek gecelik bile olsa... Ama bizim türk kadınımız çocuklarına ve eşine sadık kalır... Bu sebepten dolayı da eşi 1 kere aldattı diye boşanılmaz bu benim görüşüm (eğer çocukta varsa)Yuh bu nasıl bir zihniyetinsandır yapabilir desen yine neyse erkeğin ne özelliği varmış?
Tüm mesajları kapatma, giriş çıkışta da mesaj geliyor yoksaSenin dediğin tüm msjlarımı kapatma yoksa sadece incelenmiştir msjınımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?