Sanırım aldatılıyorum :(

sonra ayrıldı mı işten sekreter?

Anladım canım 2çocuk var boşver esin yinede seni seçmiş eğer isteseydi onunla zaten olurdu elaltindaymis ama o istememis sonradan da aksiyon adrenalin olayı yüzünden malesef konuşmalar olmuş inşallah bidaha yaşanmaz unutulur gider iyi geceler yavrulairnla güzel omrun olsun

O kızı kovması gerek offffff sinir oldum simdi

O kız hala eşinin sekreteri mi peki?

Sağol canım. İnşallah. .sanada güzel dileklerin için teşekkür ederim iyi geceler. X

Evet ben daha olayı çözmeden kayinvalidem durumu anlayıp sutlamis onu zaten..Bende ondan öğrendim o kadının eskiden eşiminle görüşmüş olduğunu. .
Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !

Erkekler böyle şeyler yapabilir şeytan dolduruyor.. Bence evlilik olduğu için 1 kere affedebiliriz ama 2. Asla !
Onunla için dedim ya artık hiçbir hatasını affetmem diye..sadece ihanet değil düşün yani..hakaret yada en küçücük haksızlığa dahi tahammülüm yok..eee madem yaraladı beni sonuçlarına katlanacak yada defolup gidecek çare yok..

Sende adam ın üstüne çok gitme ... Bir daha böyle bişi yapacağını sanmıyorum... Valla şunu söylerim hep adamın cebine fazla para koymıcaksın...adamı borca sokcaksın mal mülk aldırcaksın ay sonuna zor gelsin geçinsin..bak bakalım o zaman adam karı kıza bakıyor mu Para eşittir-aldatmak ... Adamları parasız bırakın kızlar

Para ile değil canım bu işler. Yapacağı varsa her şekilde yapıyor erkeklerde kadınlarda. .
Çare bu değil. .çare herkes karakter sahibi ve dürüst olacak..

Yuh bu nasıl bir zihniyet insandır yapabilir desen yine neyse erkeğin ne özelliği varmış?
Aslında bende böyle düşünmüyorum ama avrupa da yaşamıyoruz türkiyedeyiZ... Bazı erkekler belli edip aldatır bazı erkekler belli etmez aldatır tek gecelik bile olsa... Ama bizim türk kadınımız çocuklarına ve eşine sadık kalır... Bu sebepten dolayı da eşi 1 kere aldattı diye boşanılmaz bu benim görüşüm (eğer çocukta varsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…