Biyopsi yapılmadı mı?
Geçmiş olsun. Dur bakalım daha teşhis bile yok ortada. Bağırsağın başka bir sürü hastalığı var.
Öyle bile olsa ki Allah korusun, bağırsakta tedavinin başarı oranı yüksek diye biliyorum.
Hemen kondurmayın, olumlu düşünmeye çalışın.
adını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yaniannemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum
kitle yani polip yoksa biyopsiyi nereden yaptılar?
bağırsak kanserini yapan poliptir.. olmayan şeyden kanser olmaz boşuna endişe ediyorsunuz..
gecmis olsun.iyi düşünün iyi olsun.insallh ciddi birsey cikmaz.allah sifa versin
Yahu bi dur hemen kötü düşünme
Babamda da polip vardı iyi huylu çıktı
Sana Dr mu dedi şüpheli diye
Kitle şüphesi var direk kitle değil ama barsak yüzeyi bozulmuş daralmış kötü huylu olabilir dediler
Yahu hemen kötü diye yapıstırmışsın dur biya kötüyü çağırıp durma
o zaman bağırsağın iç yüzeyinde bir deformasyon var.. makata yakın mı ?
Polip değil bu daha kötü birşey keşke polip olsaydıbarsağı daraltmış muhtemelen kitle
Makata yakın değil 30 cm ileride
o zaman cidden üzülmeyin.. kötü huylu çıksa bile bağırsağın o kısmı kesilir..
Allah korktuğun şeyden korusun
İnşallah kötü değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?