Evet inşallah yayılım yokturda o şekilde tedavi olur inşallah. Çok sağol canım Allah razı olsun
Hemen kötü düşünmeyin bende de geçen sene polip çıktı daha 34 yaşımda. Allah'a binlerce şükürki iyi huyluydu. Bir şey çıksa da artık kolon kanseri erken teşhiste kolay tedavi edilebilen bir hastalık. Içinizi ferah tutun.
Cok cok gecmıs olsn rabbım sıfa versn ıns canm.annenın ne sıkayetı vardı da gıttınız.benım annemde kuyruk sokumum çok agrıyo dıyo ve arada cok ıshal oluyo agrılı.gıttık kolonoskopı yaplıacaktı sekerı yuksek cıkınca yapmadılar ıkı sefer gıttık olmadı annemde bıraktı gıtmıycem o ılacları ıcıp ıcını bosaltmak cok zor yapamıycam dedı yarım kaldı.ıns bırsey cıkmaz bende cok korkuyorm teshısı seker engelledı ne olacak bılmıyormadını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yaniannemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum
Cok cok gecmıs olsn rabbım sıfa versn ıns canm.annenın ne sıkayetı vardı da gıttınız.benım annemde kuyruk sokumum çok agrıyo dıyo ve arada cok ıshal oluyo agrılı.gıttık kolonoskopı yaplıacaktı sekerı yuksek cıkınca yapmadılar ıkı sefer gıttık olmadı annemde bıraktı gıtmıycem o ılacları ıcıp ıcını bosaltmak cok zor yapamıycam dedı yarım kaldı.ıns bırsey cıkmaz bende cok korkuyorm teshısı seker engelledı ne olacak bılmıyorm
Belirtileri nelerdi? Nasıl bir rahatsızlığı oldu da tahlil, biyopsi yapıldı?
Sadece kansızlıktan dolayı mı kolonoskopi oldu.benm annem cok sık ıshal olmaya basladı ve agrılı oluyo halsızlıkte var rabbım yardm etsn.kolonoskopı olsaydı ıcımız rahatlardı ama yok onuda engelledı sekerıAnnemde kansızlık vardı. Mutlaka yaptırsın ihmal etmesin. Ben daha erken yaptırmadığıma pişman oldum
şeker kolonoskopi olmasına engel mi?Sadece kansızlıktan dolayı mı kolonoskopi oldu.benm annem cok sık ıshal olmaya basladı ve agrılı oluyo halsızlıkte var rabbım yardm etsn.kolonoskopı olsaydı ıcımız rahatlardı ama yok onuda engelledı sekerı
Sadece kansızlıktan dolayı mı kolonoskopi oldu.benm annem cok sık ıshal olmaya basladı ve agrılı oluyo halsızlıkte var rabbım yardm etsn.kolonoskopı olsaydı ıcımız rahatlardı ama yok onuda engelledı sekerı
Evet canm 180 den yuksekse anestezılı yapmıyolar.annemın 200 cıktı almadılar.şeker kolonoskopi olmasına engel mi?
Halla halla o da mı varmıs neler ogrencez daha.bagırsaktakı kanama nasıl anlasıldı kı tuvaletını yaparken kan oluyo muydu dıskıdaEvet ileri yaşlarda barsaktaki kanamalar kansızlık yapıyormuş
Halla halla o da mı varmıs neler ogrencez daha.bagırsaktakı kanama nasıl anlasıldı kı tuvaletını yaparken kan oluyo muydu dıskıda
Anladım canm ıns bırsey cıkmaz rabbım yar ve yardımcınız olsn sıfa versn ınsYok olmuyorsu ama gizli kanama mevcutmuş.
Anladım canm ıns bırsey cıkmaz rabbım yar ve yardımcınız olsn sıfa versn ıns
Ben de benzer bi durum yaşamıştım 10 küsur yıl önce ve enfeksiyon çıkmıştı.. içiniz rahat olsun dua edin ve iyilik isteyin. Kötüye yorup kötüyü çağırmayın..
Ben bi de epey sıkıntılıydım ağrılı sancılı bi süreçti.. kolonoskopi bile ilerlememişti.. kanama bende de mevcuttu.. o yüzden içiniz rahat olsun diyorum.. Rabbim şifalar versin anneciğinize...
Evet canm 180 den yuksekse anestezılı yapmıyolar.annemın 200 cıktı almadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?