Sanırım annemde kötü bir hastalık var :( ?

Çok sağolun çok teşekkür ederim. İnşallah yayılma yoktur bizimkinde inşallah. Sıkıntısız atlatırız tedavi sürecinş:/

Çok sağolun çok teşekkür ederim. İnşallah yayılma yoktur bizimkinde inşallah. Sıkıntısız atlatırız tedavi sürecinş:/
Güçlü durun..bır de şunuda söylemek isteerim.Biz bu süreçte kendisine durumu hakkında bir bilgi vermedik.çok sordu her gelene gidene..herkes biliyordu bir o bilmiyordu..kendisi sadece karın boşluğunda kitle var o alındı biliyor..dediğim gibi yayılım organlara ve karın boşluğunda da oluştu..2 yıl geçti üzerindem hala da bilmiyor söylemedik..moral çok önemli önce siz güçlü.durmalısınız.ben inanoyormki düşündüğünüz şekilde çok çok kötü bir tabloyla karşılaaşmayacaksınkz..

Haklısınız bende üstü kapalı söyledim. Moral önemli gerçekten. İnşallah kötü gelmez sonuçlar inşallah. Çok sağolun desteğiniz için

Haklısınız bende üstü kapalı söyledim. Moral önemli gerçekten. İnşallah kötü gelmez sonuçlar inşallah. Çok sağolun desteğiniz için
Açılan konulara yazmam genelde ama o psikolojıyı bilirim yani..ben halam için bu şekilde üzülmüşsem..sizdeki psikolojinin baskısını düşünebiliyorm malesef.. Buraya üstü kapalı anlatmşsnZ ama...yaşanması gereknler yaşanıyor bir şekilde siz saddece acabalarla kafanızı doldurmayın zor ama ... İnanım dua edin..iyi haberlerinizi bir gün burdan duymak dileğiyle...

İnşallah hiçbir şeyi yoktur.Allah korusun olsa bile üzülüp ağlamak yerine destek olmak moral vermek gerekiyor bırak annen kendini iyi hissetsin olumsuz düşünme ama kontrollerinide ihmal etme.Erken teşhis hayat kurtarır.

Canım inşallah birşey çıkmaz.hem diğer Dr da kötü birşey söylememiş lütfen hemen kotu olanı dusunme

Son bişey daha ameliyattan önce kolonoskopi yapıldı mı? Hani kanser olabilir filan demişlermiydi size?
giremedim bir kaç gündür sonucunu okudum şimdi.rabbim şifa versin inş ben atlatacağına inanıyorum.evet yapılmıştı kistten parça almışlardı temiz cıkmıştı ondan sonra amiliyat olmuştu.şimdi herşeyin çaresi var siz iyi olunki moral kaynağı olun umarım en kısa sürede iyleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…