Lütfen kötü düşünmeyin. Eniştemde de bağırsakta sıkıntı oldu. Hatta kötü huylu çıktı. Ama ameliyat oldu, tedavisini oluyor ve şu an sapasağlam. Durun bakalım kötü huylu bile çıksa Allah korusun her şeyin sonu değil. Önce bir sonucu alalım belki de boşuna endişeleniyoruz.
bu arada dün yazmayı unutmuşum k.valdeminde demir eksikliği ve kansızlığı vardı hemde çok düşüktü.kolonoskopi ve endeskopiyle bakıldı bağırsaklarına aynı şekilde büyük tuvaletinden kan gidiyomuş hemde yıllardır o yüzden bakıldı bağırsak ve mideye yakın kitle göründü ve kitle tertemiz çıktı fakat yine alındı çünkü kan kaybına neden oluyordu.yani her kitlede kötü diye bişey yok ve kitle en az 25 yılı var demişti profösör şaşırmıştık amaliyatınıda oldu ve çokta iyi.dediğim gibi telaşa kapılmayın hemen.Çok sağolun inşallah dediğiniz gibi kötü birşey değildir inşallah
bu arada dün yazmayı unutmuşum k.valdeminde demir eksikliği ve kansızlığı vardı hemde çok düşüktü.kolonoskopi ve endeskopiyle bakıldı bağırsaklarına aynı şekilde büyük tuvaletinden kan gidiyomuş hemde yıllardır o yüzden bakıldı bağırsak ve mideye yakın kitle göründü ve kitle tertemiz çıktı fakat yine alındı çünkü kan kaybına neden oluyordu.yani her kitlede kötü diye bişey yok ve kitle en az 25 yılı var demişti profösör şaşırmıştık amaliyatınıda oldu ve çokta iyi.dediğim gibi telaşa kapılmayın hemen.
evet cnm vardı ve aşırı halsizdi kan nerdeyse kalmamıştı vücudunda.ameliyattan sonra 15 kilo aldıÇok sağolun inşallah boş yere telaş yapmışımdır inşallah dediğiniz gibi temiz bir kitledir inşallah dua edin bana da. Son birşey soruyim kilo kaybıda varmıydı kayınvalidenizde?
evet cnm vardı ve aşırı halsizdi kan nerdeyse kalmamıştı vücudunda.ameliyattan sonra 15 kilo aldı
evet cnm vardı ve aşırı halsizdi kan nerdeyse kalmamıştı vücudunda.ameliyattan sonra 15 kilo aldı
sonuç çıktı mı?
Evet sonuç kötü maalesefnapıcam bilmiyorum
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. tedavi ve bol dua inşallah şifa bulur anneniz.Evet sonuç kötü maalesefnapıcam bilmiyorum
aa ne çabuk çıktı..
hiç üzülmeyin makattan uzak olması çok büyük avantaj anneniz için.. o kısım kesilecek düzenli kolonoskopi ile hayatına devam edecek..
İnşallah yayılım yoktur, yayılım yoksa tedavisi kolay dediğiniz gibi bi ameliyat sonrasın biraz kemoterapi alcak ve dediğiniz gibi iyi olcak ama yayılmışsa zor
bakılmadı mı diğer organlarına sıçrama yapmış mı diye ?
hangi ildesiniz siz?
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.. tedavi ve bol dua inşallah şifa bulur anneniz.
Bakılıcak daha bakılmadı. Bu hafta içi bakılacak
adını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yaniannemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?