Sanırım annemde kötü bir hastalık var :( ?

Bismillah yani sende çok felaket tellali gibi en kotusnu dusunuyorsun artk anneni kanser yapmadığin yetmedi evrelere bile geldin doktor daha bişey dememiş canım ya.hayırlısi şifa diliyorum kötü bişey cikmaz ins.

Aynen hemen kotu dusunmeye baslamissin insallah hic biseyi cikmaz annenin sen iyi dusunki iyi olsun annenede busekilde daha iyi destek olablrsn bu gbi durumlara onemli olan destektir...

Icinizi ferah tutun, insallah bir sey cikmaz, ama ne olursa olsun moral bozuklugunu annenize yansitmayin. Gecmis olsun simiden.

Icinizi ferah tutun, insallah bir sey cikmaz, ama ne olursa olsun moral bozuklugunu annenize yansitmayin. Gecmis olsun simiden.

Çok zorluyorum kendimi direk iştahım bitti sürekli midem bulanıyor yansıtmamaya çalışıyorum ama zor. Allah ım inşallah kötü birşey çıkmaz sağolun

Bismillah yani sende çok felaket tellali gibi en kotusnu dusunuyorsun artk anneni kanser yapmadığin yetmedi evrelere bile geldin doktor daha bişey dememiş canım ya.hayırlısi şifa diliyorum kötü bişey cikmaz ins.

Herşey onu gösteriyor gibi o yüzden tüm bulgular onu gösteriyor. Bi tek tümör markerleri negatif inşallah yine kötü birşey çıkmaz Allah ın izniyle

Doktor teşhis koymadan sen teşhis koyuyorsun.milletçe olumsuz düşünmeye meyilliyiz.güzel düşün dua et.

İnşallah temiz sonuçlarını alırsınız annenizin. Kitle veya polip görülmemiş lezyon zaten kötü bile çıksa sonuç enn başı demek. Tedavisi mümkün yani. Üzülmeyin şimdiden. Çok geçmiş olsun.

Yapıldı haftaya belli olucK ama çok düşüğüm annem anlıycak

Lütfen kötü düşünmeyin. Eniştemde de bağırsakta sıkıntı oldu. Hatta kötü huylu çıktı. Ama ameliyat oldu, tedavisini oluyor ve şu an sapasağlam. Durun bakalım kötü huylu bile çıksa Allah korusun her şeyin sonu değil. Önce bir sonucu alalım belki de boşuna endişeleniyoruz.

İnşallah ya içimi ferahlattınız Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibi olur inşallahhh

Polipten daha büyük bişey gibi maalesef. Ama kitlede gibi geldi bende gördüm

inş bişey çıkmaz durun bakalım şimdi tüm hastalıklar birbirine benziyor illa kötü olucak diye bişey yok.sakın netten bakıp araştırmayın moraliniz bozulur.şimdi bütü hastalıklaın tedavasi var artık şimdiden canınızı sıkmayın.

Çok sağolun inşallah dediğiniz gibi kötü birşey değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…