- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Tabi ne istiyosanız sorabilirsiniz.Nasıl yani sizde ki sıkıntı tam olarak neydi? Özelden mesaj atabilir miyim?
Gözle görülür bir kilo kaybı var mı?
Bismillah yani sende çok felaket tellali gibi en kotusnu dusunuyorsun artk anneni kanser yapmadığin yetmedi evrelere bile geldin doktor daha bişey dememiş canım ya.hayırlısi şifa diliyorum kötü bişey cikmaz ins.
Icinizi ferah tutun, insallah bir sey cikmaz, ama ne olursa olsun moral bozuklugunu annenize yansitmayin. Gecmis olsun simiden.
Bismillah yani sende çok felaket tellali gibi en kotusnu dusunuyorsun artk anneni kanser yapmadığin yetmedi evrelere bile geldin doktor daha bişey dememiş canım ya.hayırlısi şifa diliyorum kötü bişey cikmaz ins.
Doktor teşhis koymadan sen teşhis koyuyorsun.milletçe olumsuz düşünmeye meyilliyiz.güzel düşün dua et.
Herşey onu gösteriyor gibi o yüzdentüm bulgular onu gösteriyor. Bi tek tümör markerleri negatif inşallah yine kötü birşey çıkmaz Allah ın izniyle
haberdar et inşallah temizdır sonuçlar canim bnm.
Yapıldı haftaya belli olucKama çok düşüğüm annem anlıycak
Lütfen kötü düşünmeyin. Eniştemde de bağırsakta sıkıntı oldu. Hatta kötü huylu çıktı. Ama ameliyat oldu, tedavisini oluyor ve şu an sapasağlam. Durun bakalım kötü huylu bile çıksa Allah korusun her şeyin sonu değil. Önce bir sonucu alalım belki de boşuna endişeleniyoruz.
İnşallah temiz sonuçlarını alırsınız annenizin. Kitle veya polip görülmemiş lezyon zaten kötü bile çıksa sonuç enn başı demek. Tedavisi mümkün yani. Üzülmeyin şimdiden. Çok geçmiş olsun.
Anestesısız annem ben dayanamam dedı olmadı.Allah Allah şaşırdım babamın da genelde yüksektir şekeri ama yaptılar
Olmadı anestezisiz yapsinlar
inş bişey çıkmaz durun bakalım şimdi tüm hastalıklar birbirine benziyor illa kötü olucak diye bişey yok.sakın netten bakıp araştırmayın moraliniz bozulur.şimdi bütü hastalıklaın tedavasi var artık şimdiden canınızı sıkmayın.adını söylemeye dilim varmıyor çok kötüyüm şu an en zoru da herşey normalmiş gibi davranmak. Annemin kan değerlerinde sıkıntı vardı. Kolonoskopi yaptırdık şüpheli bi lezyon çıktı. Kitle gibi değil ama bi bozukluk var. Kolon kanseri olabilir yaniannemse hala bişeyim yok ben iyiyim diyor. Sonucu başka bi doktora da gösterdim belki bişey çıkmaz enfeksiyon yada başka bir barsak hastalığı da olabilir dedi. Ama bana kötü gibi geliyor. Çok korkuyorum ya ileri evreyse inşallah değildir. Kızlar dualarınızı bekliyorum. Bu süreç nasıl olucak çok ama çok korkuyorum
inş bişey çıkmaz durun bakalım şimdi tüm hastalıklar birbirine benziyor illa kötü olucak diye bişey yok.sakın netten bakıp araştırmayın moraliniz bozulur.şimdi bütü hastalıklaın tedavasi var artık şimdiden canınızı sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?