- 1 Haziran 2015
- 41
- 12
- 38
- 28
- Konu Sahibi heraloverr
-
Annemden tlfonu saklardi gostermezdi demissin demekki sik sik yapiodu bunu.huylu huyundan vazgecmez bugun vazgecirirsin yarin yine yapar.yapacak adama engel olamazsn malesefMerhaba kızlar hergün bu platforma girip bakardım ama bir gün buraya konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi çok mutsuzum hemen size kısaca konuyu anlatıym annem bir tanıdığımızın düğünü için şehirdışına gitti evde sadece ben babam ve kız kardeşim kaldık babamda yarın şehir dışında bir işi olduğunu gidiceğini söyledi bu akşam babamın yanına bir şey söylemeye gidicektim odasındaydı kapıyı açmaya çalıştım hafifçe kilitliydi sonra ilk odama gittim içime bir kurt düştü tekrar kapılarının önüne gidip dinledim çok fazla duyamadım ama babam eğleneceğimiz bir şeyler olsun felan dedi sen benim wp fotoma baktın mı iyice bak cebinde karanfil olan ben olacağm karıştırma hemen yanıma gel dedi ilk kapının önüne gittiğimde zaten kadın sesi duyar gibi olmuştum zaten orada yıkıldım sonra konuşmayı bitirdiler sanırım sonlarına doğru gitmişim kızlar ağladım zırladım sinirlerim çok bozuldu sonra gittim elimi yüzümü yıkadım sakinleştim babam da balkondaydı yanına gittim gayet soğukkanlı bir şekilde tam balkona çıktım telefonda birisiyle yazışıyordu beni görünce telefonunu çevirdi kendine bende uzağına oturdum ne zaman gideceksin felan filan iş toplantısı felan mı bu dedim evet dedi kızlar elim ayağım titredi şimdi napıcağımı bilmiyorum babamdan asla böyle bir şey beklemezdim namazında niyazında birisidir uyumasını bekliyorum telefonuna bakmaya çalışıcam ama şifre var napıcam bilmiyorum zaten hiçbir zaman anneme göstermezdi telefonunu kusura bakmayın karışık yazdıysam üzüntüden ve sinirden elim ayağıma dolaştı sizce ne yapmalıyım bana yol gösterin
Eğer öyle bir şey varsa bir kere bile yapmış olsun farketmez ona bunun bedelini çok ağır ödetirimAnnemden tlfonu saklardi gostermezdi demissin demekki sik sik yapiodu bunu.huylu huyundan vazgecmez bugun vazgecirirsin yarin yine yapar.yapacak adama engel olamazsn malesef
Babamla konuşsam bile yalanlar kendini haklı çıkarır ya da kırar döker heryeri iyice emin olmam lazım eğer telefonuna girebilirsen ve bir şeyler yakalarsam hemen fotoğrafını çekmeyi düşünüyorumBence babanızla konuşun. Gitmesine engel olun tabii. İşin sağlık boyutu da var. Annenize bulaşıcı hastalık taşıyabilir. HPV rahim kanserinin bir numaralı sebebiymiş. Kondom kullanılsa bile kasık veya baldırdan bile bulaşabiliyormuş.
Başka zaman aldatır diyen olmuş da siz elinizden geleni yapın.
Bu durumda, babanızla konuşmamanızı gerektirecek tek durum annenizin zaten biliyor olması olur ama buluşma için annenizin evden gitmesini beklediği için bence bunun olma olasılığı yok.
Babana belli et bence gitmesine izin verme anneme söylerim diye tehdit et.
Hayır öyle bir şey yapsam döver beni sustururTehdit etsen mantikli sanki ?
Belki senden utanir ...tabi utanma ve vicdana sahipse
Annem tabi ki hemen boşanır maalesef 3 4 ay önce annem işinden ayrıldı çok iyi bir maaşı vardı ama ayrılması gerekti yinede bize dedemler bakabilir diye düşünüyorum çünkü kardeşim ve ben hala okuyoruzAnnen nasıl birisi ? Ekonomik özgürlüğü var mı ?
Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra boşanmayacak bir kadınsa boşuna ortaya çıkarma derim ben çünkü bu babanın davranışına çanak tutar .
Yok annemin ekonomik özgürlüğü var yoksada o böyle bir durumda boşanır dersen kesin delil elde edince babanın yüzüne tükür annene açıkla .
Bu arada sen kaç yaşındasın ?
İnanın bende anlamadım dinlerken bile kanım dondu şaka felan mı yaptı hiç bilmiyorum gülerek konuştu hep zaten napıcağımı hiç bilmiyorum umarım yanılıyorumdurResim varsa birbirini görünce tanıyacaklar zaten karanfil ne alaka eski Türk filmlerinde birbirlerini görmeden bulusan insanlar yapardı bunu. karanfil komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?