• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım babam annemi aldatıyor

Cebinde karafille mi gidecekmiş?? İlginç.
Çok fazla kemal sunal filmi izlemiş baban sanırım.

Ben olsaydım yüzüne vururdum. Anneme o anlık söylemezdim belki ama benide salak yerine koymasına müsaade etmezdim.

Sanki görücü usulü görüşecek,pehhh karanfilmiş...

İlk değildir bu bence...
Boyu posu devrilesice...
Çoluğundan çocuğundan utanmamış...

Ar damarı çatlak adam!

Kusura bakmayın o_O
Biraz sövdüm...

Bunu hazmedemezdim ben...
Bu durumda Ayırırdım annemle,baba denen o kişiyi...

Tam olarak emin olym hemen ayırıcam tabi ki ama naparız hiç bilmiyorum annemin ve kardeşimin psikolojisi bunu kaldırmaz onlar benim kadar soğukkanlı değiller birde ortada tabi küçük kız kardeşim var daha sekiz yaşında onun bunlardan haberi olmaması lazım daha çok küçük

telin şifresini bilmiyorsaniz nasil delil topluyacaksiniz kiiii.....
Eger ispatlayamazsiniz yarin sabah cikin karşısina bi arkadaşımin babasi annesini aldatiyormus hemde karanfil koyuyormus cebine diye sövüp sayın tepkisi ne olacak bi izleyin...

telin şifresini bilmiyorsaniz nasil delil topluyacaksiniz kiiii.....
Eger ispatlayamazsiniz yarin sabah cikin karşısina bi arkadaşımin babasi annesini aldatiyormus hemde karanfil koyuyormus cebine diye sövüp sayın tepkisi ne olacak bi izleyin...
İnternette birkaç şey buldum telefon şifresi sıfırlama ile ilgili uyuduğunda onu denemeyi düşünüyorum biliyorum doğru değil ama şu an hiçbir şey umrumda değil

bilgisayar kullanıyorsa onun geçmişine de bir bak hangi sitelere giriyor ya da faceden konuştuğu biriyse geçmişten isim çıkar karşına.yalnız birbirlerini görmeden buluşmaya kalkmaları tuhaf geldi bana.önce sohbet etmişler sonra ya facede ya watsapta birbirlerini görmüşlerdir diye düşünüyorum.

bilgisayar kullanıyorsa onun geçmişine de bir bak hangi sitelere giriyor ya da faceden konuştuğu biriyse geçmişten isim çıkar karşına.yalnız birbirlerini görmeden buluşmaya kalkmaları tuhaf geldi bana.önce sohbet etmişler sonra ya facede ya watsapta birbirlerini görmüşlerdir diye düşünüyorum.
Bilgisayar kullanıyor ama işyerinde bilgisayarı

Telefon şifresini takip edip öğrenmeye çalış.

Karanfil bana çok saçma geldi.
Acemi olabilir, ilk kez kafaya koymuş olabilir.
Bilemedim.

Yüzlememek lazım.
Sonrasını düşünerek hareket etmelisin.
Senin öğrendiğini bilse ne yapar?
Döver mi,susturur mu?
Annen öğrense ne yapar?
Bunları hesap etmeden adım atma.

Keşke yarın için enge olabilsen ama kafaya koyan yarın yapmasa da başka zaman yapar :(

Of ne acı...
Annelere babalara hiç yakışmıyor.....
Aldatmak zaten kötü de,böyle yaşını başını almış insanlara hiç anlam veremiyorum.
Teknoloji mi bozdu bunları acaba.
50-60 lık adamlar watsaplarda facelerde takılıyor.Kendilerine gereksiz bir güven geliyor nedense :\

Telefon şifresini takip edip öğrenmeye çalış.

Karanfil bana çok saçma geldi.
Acemi olabilir, ilk kez kafaya koymuş olabilir.
Bilemedim.

Yüzlememek lazım.
Sonrasını düşünerek hareket etmelisin.
Senin öğrendiğini bilse ne yapar?
Döver mi,susturur mu?
Annen öğrense ne yapar?
Bunları hesap etmeden adım atma.

Keşke yarın için enge olabilsen ama kafaya koyan yarın yapmasa da başka zaman yapar :KK43:

Of ne acı...
Annelere babalara hiç yakışmıyor.....
Aldatmak zaten kötü de,böyle yaşını başını almış insanlara hiç anlam veremiyorum.
Teknoloji mi bozdu bunları acaba.
50-60 lık adamlar watsaplarda facelerde takılıyor.Kendilerine gereksiz bir güven geliyor nedense :\
Evet şimdilik susuyorum söylesem yüzüne gücüm yetmez dövüp susturur beni uyduktan sonra bir şekilde telefonunun şifresini kırıp bakmam lazım yazışma ya da herhangi bir şey bulursam hemen bunları çekicem ilerde ispat olarak kullanırım inşallah ben yanlış anlamışımdır

Karanfil espri olabilirmi bir erkek arkadaşıyla diye küçük bir umut kırıntısı atmaya çalışsam:(

Belki annende biliyodur ttlım. Varsa birşey İlk olduğunu sanmıyorum

Kızlar çıldırıcam yanına gidiyorum yoklamaya noldu babacım felan diyo bana iyi davranıyo yarın tek mi gitceksin diyorum ilk evet dedi sonra bi arkadaşla gidicez diyo yemin ederim ne yapıcağını şaşırdım korkunç bir şekilde bir şey hissedemiyorum şu an ruh gibiyim ne ağlıyorum ne bir şey valla içimde inanılmaz bir soğukluk var neden bende bilmiyorum

Son düzenleme:
Evet şimdilik susuyorum söylesem yüzüne gücüm yetmez dövüp susturur beni uyduktan sonra bir şekilde telefonunun şifresini kırıp bakmam lazım yazışma ya da herhangi bir şey bulursam hemen bunları çekicem ilerde ispat olarak kullanırım inşallah ben yanlış anlamışımdır
İnşallah yanlış anlamışsındır.
Karanfilden dolayı yanlış anlama ihtimalini düşünüyorum açıkcası.
Espri filan geçmiştir bir arkadaşıyla arasında.
Ama işte yarın tam da iş toplantısı için gidecek olması da var.
Bilemedim.
Umarım yanlış bişey yapmaz.

Karanfil espri olabilirmi bir erkek arkadaşıyla diye küçük bir umut kırıntısı atmaya çalışsam:KK43:

Belki annende biliyodur ttlım. Varsa birşey İlk olduğunu sanmıyorum
inşallah öyledir annem bilse hemen bılar durmaz gururlu kadındır eğer öyle bir eşry var bu dünyayı ikisinede dar ederim sonucu ne olursa olsun

Telefonunu istesen vermez mi?
Birini arayacak,netten birşey araştıracak gibi yapsan?
Ya da bir aldatma hikayesi uydur birinin başına gelmiş gibi.

Of neyse.
Ben mantıklı olamıyorum şuan.
Daha akıllıca tavsiyeler gelecektir.
Soğukkanlılığını koru
Aklı selim hareket etmelisin,batırma durumu.
Muhakkak çıkacak kokusu,bu kadarını duydun gerisi gelir.

İnşallah yanlış anlamışsındır.
Karanfilden dolayı yanlış anlama ihtimalini düşünüyorum açıkcası.
Espri filan geçmiştir bir arkadaşıyla arasında.
Ama işte yarın tam da iş toplantısı için gidecek olması da var.
Bilemedim.
Umarım yanlış bişey yapmaz.
inşallah Allahım ya bende öyle düşündüm birde babam her zaman namazını kılar duasını eder yani böyle bir şeyi babama asla yakıştıramıyorum

inşallah Allahım ya bende öyle düşündüm birde babam her zaman namazını kılar duasını eder yani böyle bir şeyi babama asla yakıştıramıyorum
Elbette dinini yaşayan biri ile de hiç bağdaşmayan hareketler.
Allah şaşırtmasın.
İnşallah sapmamıştır o yola.
İnşallah Allah bir engel çıkarsın gidemesin gerçekse.

bu işler namaza niyaza bakmaz hiiiç bunları düşünmeyin.
telefon şifresi var mı? eğer varsa, babanizin arkasindan sifresini girerken gorebileceginiz bir yere konumlanin. babanizi telefonunuzdan ozel numaradan arayin( bir sekilde babaniz telefonunu eline almasini saglayin) belki gorursunuz sifresini. zaman kollayin iste. namaz kilarken vs yaninda degil ise telefonda wifi ve mobil veriyi kapatip whatsapp ina girip konusmalari okuyabilirsiniz. oldu da whatsapp mesajinda okunmamis ileti varsasiz yine acin okuyun. sonrasinda mesaji okunmadi olarak isaretleyin( telefon apple veya android ise farkli yapimi vardie bilmiyorsaniz arastirin).

Tam olarak emin olym hemen ayırıcam tabi ki ama naparız hiç bilmiyorum annemin ve kardeşimin psikolojisi bunu kaldırmaz onlar benim kadar soğukkanlı değiller birde ortada tabi küçük kız kardeşim var daha sekiz yaşında onun bunlardan haberi olmaması lazım daha çok küçük

Yaş kaç sizin?

Peşine düşün...
Takip edin...
Delil toplayın...

Yapabilir misiniz bunu?

bu işler namaza niyaza bakmaz hiiiç bunları düşünmeyin.
telefon şifresi var mı? eğer varsa, babanizin arkasindan sifresini girerken gorebileceginiz bir yere konumlanin. babanizi telefonunuzdan ozel numaradan arayin( bir sekilde babaniz telefonunu eline almasini saglayin) belki gorursunuz sifresini. zaman kollayin iste. namaz kilarken vs yaninda degil ise telefonda wifi ve mobil veriyi kapatip whatsapp ina girip konusmalari okuyabilirsiniz. oldu da whatsapp mesajinda okunmamis ileti varsasiz yine acin okuyun. sonrasinda mesaji okunmadi olarak isaretleyin( telefon apple veya android ise farkli yapimi vardie bilmiyorsaniz arastirin).
Babam maalesef baktığımda anlar salak değil ya da ben öyle sanmışım odaya kendisini kilitleyip konuşmasıyla ama farkeder o riski alamam uyuymca o şifresini kırıym bakıym bir şey yoksa da derim ben şüphelenip baktım diye dayakta yesem sövse heryeri yıksada artık hiç umrumda değil tek korktuğum şimdilik kız kardeşim duymasın yıkılır

Back
X