• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım babam annemi aldatıyor

Sana birşey diyeyim mi, şu üç gündür o kadar iğrenç olaylar duydum ki bu konu bana dert bile gelmedi, neler neler oluyor şu hayatta duysanız babanızın olayı masum bile gelebilir. Zamana bırak herşeyi en iyi cevabı verecek olandır zaman.

Gercekten karışık bir olay insan babasna aldatıyorsun derken bile utanır ya bu erkekler ne istiyor anlamadım ki aldatıcaksan git bekar yasa arkadas vay anasını ya bir kadın colugu cocuguda var yıllarnı vermis dustugu duruma bak bnde sapıtırdım napıcamı allah kolaylık versin cnm

Annen nasıl birisi ? Ekonomik özgürlüğü var mı ?
Tüm bunlar ortaya çıktıktan sonra boşanmayacak bir kadınsa boşuna ortaya çıkarma derim ben çünkü bu babanın davranışına çanak tutar .
Yok annemin ekonomik özgürlüğü var yoksada o böyle bir durumda boşanır dersen kesin delil elde edince babanın yüzüne tükür annene açıkla .

Bu arada sen kaç yaşındasın ?
İlla boşanma mi gerekiyor. Hayır gerekmiyor. Evlilik bir aşk birlikteliginden ziyade çoğu zaman Ekonomik bir birlikteliktir. Ben yaşını başını almış insanların boşanmana karsiyim. Yıllarca bu duzeni işlet sonra yaş kemale varınca bosansinlar. Annesinin bu saatten sonra başkası ile beraberlik yaşama imkanı ihtimali var mı? Belki yok öyleyse niye bosanma hemen. Erkekler erken vefat ediyor kadınlar kalıyor geriyor. Olan dul maaşına oluyor. Ama ben de konu sahibinin soylememesinden yanayim

Konu sahibi bu senin mevzun değil. Annenle baban arasındaki ilişki onları bağlar. Sen karışma annen de bir zahmet kendi keşfetsin. Çünkü baban zaten telefonuna şifre koyuyor. Hani evde kucuk cocuk olur sifre olur anlarim ama Ev ahalisinden saklamak istediği şeyler yoksa şifre konması çok manasız geliyor. Bu bile aldatma şüphesini içine ekmesi lazımdı annenin.

Diğer yandan baban nasıl bir adamdır. Senin görüştüğüne eve gelişine gidişine karışıyorsa sizi ona göre yetiştirdiye yukarıda bir arkadaşın dediği mesaj güzelmiş onu gönder derim ben. Çünkü baban böyle bir adamsa yani sizden ahlakli ve namuslu davranmanizi bekliyor ise erkek arkadaslarinizi ondan gizlemek zorunda kaliyorsaniz veya surekli ona bir jesap verme durumunuz varsa size de ihanet etmiş oluyor.

Bu işler namaza niyaza bakmıyo maalesef. Tehdit edin. Napıp edip annenizi boşanmaya teşvik edin. Ben olsam silerdim o babayı.

Ben de küçükken babamın telefonundan öğrendim aldattığını. Başta inkar etti tabi. Annene söylersen sizi terk eder giderim dedi. Sonra annem kendi şüphelenmiş hemen ortaya çıktı. Sonuçsa yine aynı terk etti gitti. Karşı taraf elinden geleni yapar onu kendine çekmek için. Yani yapabileceğin pek de bi şey yok bence üzgünüm

Karanfil nedir yaaa .Babaniz dolandirilabilir ,parasını alıp öldurebilirler .Böyle haberlerden bahsedin .
Adam internetten tanismıs senet imzalatip dövmüsler deyin .:KK70:

Back
X