• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bana acıyorlar.

Bunun adi acimak degil uzulmek. Insanlari yanlis anliyorsun. Bu senin onyargin. En yakin arkadasinin ailesi bosansa ona acir miydin yoksa onun adina uzulup bir seyler mi yapmaya calisirdin? 17 yasindasin, inan bana acinacak yasta degilsin. Yipratma kendini bos yere. Annenle niye konusmuyorsun bilmiyorum ama sana bir kotulugu yoksa sakin bagini koparma. Kari kocaliktan vazgectiler. Anne babaliktan degil.

Canım ne acınacak bir durumun var ne de üzülecek. Bak sen koskoca bir genç kızsın. Anlaşamayan iki insan boşanır çünkü huzur kalmamıştır. Annenle görüşmediğinze üzüldüm umarım en kısa zamanda iletişime geçer. Bak ben 8 yaşında babamı toprağa verdim. Beden yaşım 25 ama ben hala 8 yaşımda kaldım. Hep bir baba sevgisi eksikliği kaldı. Ve 8 yaşımdan şu yaşıma kadsr bi kere bile insanlar bana acıyor gözüyle bakmadım. Yanımda oluyorlar ne güzel destek olmaya çalışıyolar gözüyle baktım. Sende acıma falan diye düşünme hiç. Yok öyle birşey . Sadece üzgün ve duygusal olduğundan öyle düşünüyosun . Ağlama üzülme yaşıyorlar ve seni seviyorlar. İstediğin an dokunabiliyosun . Bak ben baba kelimesini telafuz etmeyeli çok uzun zaman oldu sçyleyince bile garibime gidiyor değişik geliyor. Hayattalar ve yanındalar . Sadece boşandılar ve kimse sana acımıyor bunu unutma

Belkide seninle üzüntünü paylaşmak istiyor olabilirler ya da sen bu konuda hassas olduğun için sana öyle geliyor olabilir yaşadığın şey çok doğal bunu kabullenirsen huzurlu olursun kuzucum, yerim ben seni oyyy :kk77:

Canım ya sakın öyle düşünme acınacak bi durum yok derin nefes al bi rahatla rahatsız oluyosan bu konuyu okuldakilerle paylaşma ah lise ortamı işte neyse 17yaşındaysan 2 senede kurtulursun :KK19:

Annesi babası ayrılmış, babasını hiç tanımayan, öz annesi olmayan, öz annesi kadar özel bir anne tarafından büyütülmüş ve maalesef o annesini kaybetmiş, ancak zamanında okulda annesinden bahsedenleri gözü yaşlı dinleyen bir ben var karsında.
Bahsettiğin acıları yaşamayan insanlar o yaşlarda bunları çok vahim görürler. Böyle tepki vermeleri normal aslında, inan kötü niyetle verilen bir tepki değil. Büyüdükçe yaşlar tepkiler de değişecek. Ve çok mutlu olacaksın. Eğitimine odaklan, sana acıyan değil, sana değer katan insanlar olsun yeter.
Şuan evliyim, ve çok mutluyum. Demek ki zamanı gelince mutlu olunuyor.
O güzel yüreğini sıkma.

Kuzum benim üzülme❤
Annen baban anlaşamamışlar ve onlar boşanmış annelik ve babaliktan vazgeçmemişler..
Eğer sadece boşandığı için annene gönül koyuyorsan onu dinle olur mu objectif bakmaya çalış olaylara aranız düzelir belki olmaz mı??
Sıkma güzel canını daha önünde iyisi kötüsü ile uzuuun bir hayat var

Üzülmeyin, ayrılmak çok normal bir durum, dünyada pekçok kişi ayrılıyor.Bunu abartır dramatize ederseniz kafanıza takılır durur.Lise yıllarımda annemi kaybettim, hiç kimseye söylemedim sırf bana acırlar korkusuyla.Eğer bu duygu içindeyseniz siz de kimseye söylemeyin, rahat edersiniz.Ama dediğim gibi ayrılığı dramatikleştirmeyi bırakırsanız sorunlarınız biter.

Tek boşanan ailenin çocugu sen değilsin bu hayatının gerçeği saklamak ya da utanmak doğru degil ... ben annemi 8 yaşında kaybettim babam evlendi .. 18 yıldır oz ablam ile görüşmem ama hic kimseye bu kullandırmak icin müsaade vermedim jnan .. durusum hep bellidir . 10 yillik evliyim. Nisanli iken esime ablamjn olduğunu ve görüşmediğini söyledim hani olurda yarın bir gün ortaya çıkar bilgin olsun ailene durumu anlat diye de belirttim. Şimdiye kadar ablamla ilgili tek kelime edilmedi . Ben cok direndim yardımcı olmak istedim ama o hep reddetti tahminen 14 yasinda bir yegenim var ama tanımıyoruz bile .. üvey annemin ilk esinden de bir erkek kardeşim var .. o da bosanma psikoloji atamadi .. hep onun tek olmadigini söyledim. Kardeşim yerine koydum ... büyüklerin yapmış olduğu kararlarin faturasıni bazen çocuklar oder dedim .. utanacak saklanacak bir durum yok .. bu hayat senin kimsenin seni hassas olduğun konularda ezmesine izin verme ... durusun hep dik olsun ki başkaları canini yakmak icin firsat kollamasin sevgilerle.

Annen ve baban anlaşamamış ayrılmışlar aynı evin içinde olup sürekli kavga gürültü olsa daha kötü olurdu canım. Senden ayrılmadılar ki onlar hala anne ve baban sende 17 yaşında genç bir kızsın. Onların ki acıma değil de üzülmedir ve sen şimdi buna odaklı olduğun için biraz üstüne alındın sanırım. Çocuğu da boşver o da çok çok büyük değil sana nasıl destek olacağını bilememiş öyle bir şey söylemiş.

Evlenmek ne kadar doğalsa, boşanmakta o kadar doğal..

Bu yazdığımı ilerleyen yıllarda sende normal karşılıyacaksın.

Dik dur. Bu olanların hiçbiri seni ilgilendirmiyor..

Back
X