Sanırım bebeğimi kaybediyorum :(

selinnn06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
16
0
16
Ankara
Cumartesi gunu doktora gittik ne umutlarda gitmiştik bebegimizi biraz daha büyümüş bekliyorduk heyecanla ona bakiyorduk doktor belki kalp atışlarını duyarız diyerek bizi biraz daha heyecanlarında ve ultrasona bakınca suratı değişti doktorun bebek büyümemiş dedi 2 hafta önce gittiğimizde de aynaydı gelişmemiş bebek olumsuz giden bişeyler var o anda sanki hayatta hersey durdu saka gibi geliyordu bana doktorun yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi bizden test istedi kaç haftalık olduguna dair 15 gün önce 2-3 haftalıkta bugün sonucunu alıcım ama birseyin degisecegini sanmiyorum büyük ihtimalle bebeğimi alacak ben onu çok istedim çok sevdim (

allah korusun canım...hemen kötü düşünme...belki düzene girmiştir bebeğinin gelişmesi..iki hafta olmuş..inşallah sonuçlarda da kötü birşey çıkmaz...
doktor bakar heralde tekrar ultrasyondannn....hakkınızda hayırlısı olsun canım bende ilk bebeğimi 12 haftalıkkken kaybettim geçen yıll.bak şimdi yine hamileyim çok şükür...üzülme herşey allahtan canım

Allah anali babali büyütmek nasip etsin canım. İnşallah kötü bişeyler çıkmaz bebeğim buyurmuştum doktor yanlış gormuş olur bı yanlışlık olmusturda bebeğim benimle kalır

alanda verende Allah bisey olursa eger, ama kendini uzme canim bebeginin sana ihtiyaci var duzelir ins sonucu bize bildir

Inşallah kotu birşey yoktur ve bebisin seninle kalir... Benimde 2 kaybim var zor bi durum.... Ocak ayında dr düşük yapacaksın dediğinde nolur düşmesin diye aglamistim.... Dr da progestan verdi yat dedi biz elimizden geleni yapalım dedi bir ihtimal dedi... Malesef 7 gün durdu düştü hickirarak ağladım çok üzüldüm ama elden bisey gelmiyor .. asla isyan etmedim... Ve şimdiki bebegimede subatta yani dusukten bir ay sonra hamile kaldım... Demekki hayırlısı böyleymiş... Tabi üzüntümu unutturdu bana.... Eğerki kötü bi sonuç alırsan üzülme diyemem uzulur ağla ama içine atma sakın....

Inşallah hiç bi sorun yoktur .. güzel haberlerini alırız burdan...

Sonucu bugün 4 ten sonra alıcım sizlere haber veririm.uzulmemek elimden gelmiyor hayırlısı böylemiz diyorum kendimi böyle teselli etmeyecalisiyorum doktor yanlış görmüştür diyerek avutmaya çalışıyorum kendimi

Canım Allah kimseyi bebişlerinden ayırmasın. İnş. doktor yanlış görmüştür, istersen farklı doktora göster bi de.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar sonucumu aldım 15 Haziran'da bebegin B-hcg 402ydi 2-3 haftalık çıkmıştı 02 Temmuzda da 2640 yani4-5 haftalık doktorumu aradım söyledim düşük çıkmış dedi düşüğe doğru gidiyordedi cuma gunu kontrole çağırdı ama yarın başka doktora gidiysem belki o farklibirseyler söylerse mutlu eder

Tabikide başka dr görün ama bu bhcg ile iyi bir cevap malesef duyamazsin... Bendede bhcg düşüş yapmıştı Malesef... Hakkinda hayirlisini diliyorum...

slm arkadaşlar.geçen hafta çarşamba günü sürekli gittiğim doktora gittim ve bebeğin kalbinin durduğunu kürtaj gerektiğini söyledi.bende başka bir doktora gittim emin olmak için ve 2. gittiğim doktor yaşıyor kalp atışı var bebek 6 hafta 3 günlük dedi.aynı gün başka bir şehirde başka bir doktora gittim ve o da yaşdığını söyledi.bende yaşıyor diye eve sevinçle geldim.
bugün hepsinden farklı bir doktora gittim ve yine bebekte kalp atışı yok dedi.beni radyoloji uzmanına gönderdi oda ultrasonda baktı ve bebek 6 hafta 5 günlük kalp atışı yok dedi.kafam karma karışık hangisine inanmalı bilmiyorum.

birde benden test falan istemediler hiö sadece ultrasnda baktılar

Kimi bebeklerde kalp atışları geç duyuluyor makinenin gelişmişliğine bağlı bir durumda olabilir belki biraz daha bekleyip kontrole tekrar giderseniz en olumlu sonuç öyle olur sanırım hakkınızda hayırlısı nasip olur inş

tşk ederim.evet beklemeyi düşünüyorum tam emin olmak istiyorum

benim gittiğim dr pek sesi dinletmiyor ama usg de açık sekilde gözle görüyor .. sadece 1 kere sesli dinletti.. bence sen 1 hafta kadar bekle şöyle 8 haftana gir ozaman tekrar bi dr görün daha kesin bi cevap alırsın....

inşallah bişey olmaz canım,ben de kürtaj oldum aylar önce,2 ay sonra da hamile kaldım,hayırlısını dile Allah'tan

inşALLAH her şey dilediğin gibi olur.ben de yaşadım doktor ultrasona baktı sonra diğer doktora seslendi bebeğin kalbi atmıyor dedikleri an.öyle bir ağlama krizine girdim ki aklıma o an gelince yine gözlerim doluyor.birileri bize başka doktora gidin dedi.bizde gittik bir kaç gün içinde kese içinde ki meleğimin şekli bile değişmişti doktor ölü dedi kürtaj olmalısın ve oldum.isyan etmemek çok zor ama veren ALLAH alan ALLAH.eğer bebeğini kaybedersen güçlü olmalısın bil ki o seni cennette bekleyecektir.ama belki mucize olur bebeğin seninle kalır.mis gibi kokusunu içine çekmek nasip olur.her şey ALLAH'tandır hayırlısı nasıl ise o olsun cümlemiz için.

Bende 12 haftalık bebegimi mart ayında kalp durması sonucu kaybettim. Kac ay sonra hamile kalabildin canım? Bende hala birsey yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…