Sonucu bugün 4 ten sonra alıcım sizlere haber veririm.uzulmemek elimden gelmiyor hayırlısı böylemiz diyorum kendimi böyle teselli etmeyecalisiyorum doktor yanlış görmüştür diyerek avutmaya çalışıyorum kendimi
Kızlar sonucumu aldım 15 Haziran'da bebegin B-hcg 402ydi 2-3 haftalık çıkmıştı 02 Temmuzda da 2640 yani4-5 haftalık doktorumu aradım söyledim düşük çıkmış dedi düşüğe doğru gidiyordedi cuma gunu kontrole çağırdı ama yarın başka doktora gidiysem belki o farklibirseyler söylerse mutlu eder
slm arkadaşlar.geçen hafta çarşamba günü sürekli gittiğim doktora gittim ve bebeğin kalbinin durduğunu kürtaj gerektiğini söyledi.bende başka bir doktora gittim emin olmak için ve 2. gittiğim doktor yaşıyor kalp atışı var bebek 6 hafta 3 günlük dedi.aynı gün başka bir şehirde başka bir doktora gittim ve o da yaşdığını söyledi.bende yaşıyor diye eve sevinçle geldim.
bugün hepsinden farklı bir doktora gittim ve yine bebekte kalp atışı yok dedi.beni radyoloji uzmanına gönderdi oda ultrasonda baktı ve bebek 6 hafta 5 günlük kalp atışı yok dedi.kafam karma karışık hangisine inanmalı bilmiyorum.
birde benden test falan istemediler hiö sadece ultrasnda baktılar
Kimi bebeklerde kalp atışları geç duyuluyor makinenin gelişmişliğine bağlı bir durumda olabilir belki biraz daha bekleyip kontrole tekrar giderseniz en olumlu sonuç öyle olur sanırım hakkınızda hayırlısı nasip olur inş
bir fikri olan yok mu???
slm arkadaşlar.geçen hafta çarşamba günü sürekli gittiğim doktora gittim ve bebeğin kalbinin durduğunu kürtaj gerektiğini söyledi.bende başka bir doktora gittim emin olmak için ve 2. gittiğim doktor yaşıyor kalp atışı var bebek 6 hafta 3 günlük dedi.aynı gün başka bir şehirde başka bir doktora gittim ve o da yaşdığını söyledi.bende yaşıyor diye eve sevinçle geldim.
bugün hepsinden farklı bir doktora gittim ve yine bebekte kalp atışı yok dedi.beni radyoloji uzmanına gönderdi oda ultrasonda baktı ve bebek 6 hafta 5 günlük kalp atışı yok dedi.kafam karma karışık hangisine inanmalı bilmiyorum.
birde benden test falan istemediler hiö sadece ultrasnda baktılar
inşALLAH her şey dilediğin gibi olur.ben de yaşadım doktor ultrasona baktı sonra diğer doktora seslendi bebeğin kalbi atmıyor dedikleri an.öyle bir ağlama krizine girdim ki aklıma o an gelince yine gözlerim doluyor.birileri bize başka doktora gidin dedi.bizde gittik bir kaç gün içinde kese içinde ki meleğimin şekli bile değişmişti doktor ölü dedi kürtaj olmalısın ve oldum.isyan etmemek çok zor ama veren ALLAH alan ALLAH.eğer bebeğini kaybedersen güçlü olmalısın bil ki o seni cennette bekleyecektir.ama belki mucize olur bebeğin seninle kalır.mis gibi kokusunu içine çekmek nasip olur.her şey ALLAH'tandır hayırlısı nasıl ise o olsun cümlemiz için.Kızlar sonucumu aldım 15 Haziran'da bebegin B-hcg 402ydi 2-3 haftalık çıkmıştı 02 Temmuzda da 2640 yani4-5 haftalık doktorumu aradım söyledim düşük çıkmış dedi düşüğe doğru gidiyordedi cuma gunu kontrole çağırdı ama yarın başka doktora gidiysem belki o farklibirseyler söylerse mutlu eder
allah korusun canım...hemen kötü düşünme...belki düzene girmiştir bebeğinin gelişmesi..iki hafta olmuş..inşallah sonuçlarda da kötü birşey çıkmaz...
doktor bakar heralde tekrar ultrasyondannn....hakkınızda hayırlısı olsun canım bende ilk bebeğimi 12 haftalıkkken kaybettim geçen yıll.bak şimdi yine hamileyim çok şükür...üzülme herşey allahtan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?