Ayyynı benim eşimin lafları. Yalnız değilsiniz kendinizi teskin edin. Dünyanın her yanında kadınlar çocuklarını aynı şeyleri yaşayarak büyütüyor unutmayınKalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik.
Psikolojik yardım alsanız iyi olur. Lohusa depresyonu nu tam atlatamamış olabilirsiniz. Bebeklerde gerginliği hissediyorlar. Aile bireylerinden yardım isteyebileceğiniz biri var mı? Çocuk insanı çok bunaltabiliyor. Birine bırakıp dışarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu iyi geliyor.10 aylık bir bebeğim var , ağlıyor huysuzlanıyor, ama Okadar öfke dolu bir insanım ki ufacık şeylerde bile tahammül gösteremiyorum sabah çok ağladı sadece lavoboya gitmiştim, eşim gece çalışıyor ağlamasına uyandı tabi ben ağlama niye ağlıyosun canın mı yandı sanki ne var bukadar ağlıcak diye bağırken sanırım kucağıma alırken sarsıyormuşum çocuğu . Kalktı ve ben onun ağlamasına değil sarsaklanmasına kalktım dedi ben salak bi insan değilim onun ağlamasından anlıyorumvdedi . Belki bi ağrısı var belki parmağını biyere sıkıştırdı dedi güzel güzel sakinleştirmek varken bu ne diye iyice gerildik. Öfkemi sinirimi asla kontrol edemiyorum ama o daha bunları anlayamıyacak kadar ufakbabası aldı ben uyuturum diye ona gidince susuyo bende ağlıyo (hakli olarak tabi) . Isteyen linçleybilir zaten bile bile açıyorum konuyu . Sadece istediğim nasıl daha sakin olup yavrumu anlayabilirim. Sonuç itibariyle hiç bişey anlık olmuyor geçmişte yaşadıklarm beni bu hale getirdi aile kayıpları .. çeşitli tramvalar.)
Yok valla ben böyle büyütmüyorum. Bebekken hiç kızmadım, sarsaklamadım. Konu sahibi şimdi böyle yapıyorsa büyüyünce ne olacak bir düşünün. Evet büyüdüğünde benimde öfkelendiğim çok oldu ama bebekken asla. Bu sebeple yardım şart.Ayyynı benim eşimin lafları. Yalnız değilsiniz kendinizi teskin edin. Dünyanın her yanında kadınlar çocuklarını aynı şeyleri yaşayarak büyütüyor unutmayın
Bravo as as bayraklarıYok valla ben böyle büyütmüyorum. Bebekken hiç kızmadım, sarsaklamadım. Konu sahibi şimdi böyle yapıyorsa büyüyünce ne olacak bir düşünün. Evet büyüdüğünde benimde öfkelendiğim çok oldu ama bebekken asla. Bu sebeple yardım şart.
henüz bir yaşında bile olmayan bir bebeğe şiddeti meşrulaştırıyorsunuz. Her anne böyle değiş. Olmamalı. İşlerin daha zorlaştığı yaşlarda belki dövmeye de başlayacak bebeği. Bu nedenle de her anne böyle diyerek yaptığını normalleştiriğ pışpışlamamalıyız.Bravo as as bayrakları
Yerin dibine sokunca da kadının kafasında ampul yanmayacak. Ben motivasyonum düştüğünde hata yaptığımda üstüme gelinmesini değil sırtımın sıvazlanmasını tercih ediyorum. Sakinleşiyorum çünkü. Ama bu kk’da bir anlayış var, hatalısın deyip zaten canı sıkılan ve buraya konu açan kişiyi falakaya yatırmak. Çok iyi iş yaptığını düşünse konu açıp dert yanmaz zaten.henüz bir yaşında bile olmayan bir bebeğe şiddeti meşrulaştırıyorsunuz. Her anne böyle değiş. Olmamalı. İşlerin daha zorlaştığı yaşlarda belki dövmeye de başlayacak bebeği. Bu nedenle de her anne böyle diyerek yaptığını normalleştiriğ pışpışlamamalıyız.
Bak sen koskoca kadinken konu sahibinin burda azıcık uyarılmasını doğru bulmuyorsun, onunla direkt empati kurup aman sert yorumlardan duyguları incinmesin diye sırtının sivazlanmasini tavsiye ediyorsun. Sebepsiz hirpalanan, üstelik fiziksel olarak incitilen el kadar dilsiz melekle kursana empatiyi. Onun mu korunmaya ihtiyacı var bunun mu? Te allam...Yerin dibine sokunca da kadının kafasında ampul yanmayacak. Ben motivasyonum düştüğünde hata yaptığımda üstüme gelinmesini değil sırtımın sıvazlanmasını tercih ediyorum. Sakinleşiyorum çünkü. Ama bu kk’da bir anlayış var, hatalısın deyip zaten canı sıkılan ve buraya konu açan kişiyi falakaya yatırmak. Çok iyi iş yaptığını düşünse konu açıp dert yanmaz zaten.
Hayır . Bütün çocuklar böyle büyümüyor.Ayyynı benim eşimin lafları. Yalnız değilsiniz kendinizi teskin edin. Dünyanın her yanında kadınlar çocuklarını aynı şeyleri yaşayarak büyütüyor unutmayın
Sen hiç sinirlenmedin mi çocuğuna… herkes aynı şeyleri yaşıyor. Bebekler her yerde aynı, kontrolü kaybeden anne diye bir gerçek de var. Herkes psikolojik yardım al, bebeğini bırakabileceğin birileri varsa destek al demiş doğru yaklaşım bu. Gerisi ego tatminiBak sen koskoca kadinken konu sahibinin burda azıcık uyarılmasını doğru bulmuyorsun, onunla direkt empati kurup aman sert yorumlardan duyguları incinmesin diye sırtının sivazlanmasini tavsiye ediyorsun. Sebepsiz hirpalanan, üstelik fiziksel olarak incitilen el kadar dilsiz melekle kursana empatiyi. Onun mu korunmaya ihtiyacı var bunun mu? Te allam...
Canım bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Hayır. Her anne sinirlenmiyor çocuğuna...Benden 25 - 30 yaş küçük, savunmasız, deneyimsiz, bilgisiz, üstelik hayatta kalmak için bana her anlamda muhtaç minicik bir varlık, beni nasıl sinirlendirebilir ki ? Yemin mi edeyim ? Nasıl inandirayim seni? Azıcık aklı olan kadın çocuğu sozkonusuyken kontrolü kaybetmez, hatta etrafta kontrolü kaybeden varsa çocuğunu korur uzaklaştırır.Sen hiç sinirlenmedin mi çocuğuna… herkes aynı şeyleri yaşıyor. Bebekler her yerde aynı, kontrolü kaybeden anne diye bir gerçek de var. Herkes psikolojik yardım al, bebeğini bırakabileceğin birileri varsa destek al demiş doğru yaklaşım bu. Gerisi ego tatmini
Demekki sende döverek büyütüyorsun asıl sana bravo.Bravo as as bayrakları
Ego tatmini mi bu çocuğa beyin sarsintisindan dolayı birşey olsa ne olacak ? Bahsettiğimiz bir bebek farkında mısınız . Siz anneye üzüldüğünüz kadar bebeği de düşünseniz . Savunmasız olan o ya . Kontrolü kaybeden anne diye bir gerçeği kabul edemiyorum ben aklım almiyor. Burda suç o babada keşke annenin kollarından tutup bir sarssa belki kendine gelirdi kadın . Bu yumusatilacak vahh canimm her anne cocuguna bunu yapıyor diyecek birşey değil kusura bakmayın . Ben vicdanen kabul edemiyorumSen hiç sinirlenmedin mi çocuğuna… herkes aynı şeyleri yaşıyor. Bebekler her yerde aynı, kontrolü kaybeden anne diye bir gerçek de var. Herkes psikolojik yardım al, bebeğini bırakabileceğin birileri varsa destek al demiş doğru yaklaşım bu. Gerisi ego tatmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?