10 yaş çok fazla değil bence.benimde eşimle aramda 6 yaş fark var.erkeğin büyük olması iyidir her zaman.kızlar ben 22 yaşındayım.ünide okuyorum burada bi etkinlik dolasıyısla tanıştık ve kendidinden çok etkilendim ama büyük bende bi yaklaşık 10 yaş kadar ne yapcağımı bilmiom tabikide bişey yapmıcam ama onu düşünmekten kendimi alamıorum.
bunu kendime itiraf etmekte çok zor gerçekten...
kızlar ben 22 yaşındayım.ünide okuyorum burada bi etkinlik dolasıyısla tanıştık ve kendidinden çok etkilendim ama büyük bende bi yaklaşık 10 yaş kadar ne yapcağımı bilmiom tabikide bişey yapmıcam ama onu düşünmekten kendimi alamıorum.
tatlım on yas cok da abartılacak bısey degıl bence erkegın buyuk olması daha ıyıdır..
aklı basında bırıyse neden olmasın.. bence sen aklı basında karakterı oturmus duzgun bırı mı ona bak
bırak bu yaş olayına takılma..
kızlar ben 22 yaşındayım.ünide okuyorum burada bi etkinlik dolasıyısla tanıştık ve kendidinden çok etkilendim ama büyük bende bi yaklaşık 10 yaş kadar ne yapcağımı bilmiom tabikide bişey yapmıcam ama onu düşünmekten kendimi alamıorum.
10 yaş çok da fazla değil ama az da değil. Bence kendine zaman tanı hala onu gerçekten seviyosan bir şekilde zaten hayat sizi biraraya getirecektir. Allah yardımcın olsun.
teşekkr ederim fikrin için.evet azda bi yaş değil.şuanda sadece böle hissediorum ve bu güsel duyguyu yaşamak istiorum kalp atışlarım hızlanıo onu düşünnce gün içinde kendimi onu düşünürken buluorum.
önceden herşeyi çok fazla sorgulayan bi insandım artık öle olmamaya çalışıorum bana hissettirdiği bu heyecan bile çok güsel.korkmicam bu duygularımdan...
benden 10 yas buyuk bırıyle bırlıkteydım ve 21 yasındaydım. annem ogrendı ve aramız o gunden berı cok ınıslı cıkıslıdır. bana dedı kı olmaz o kocaman adam. korktu kadın. haklıydı kendıne gore. ama ben asık olmustum. annem tehdıt ettı onu ararım isini ararım rezil ederim dedi. cok huzursuz olduk. ve ayrıldık. o gun bugundur yas farkı benı korkutur. ama soyle dıyım, erkegın olgun olması ve hayat tecrubesıyle sızı etkılemesı muhtesem bısey. keske farklı olsaydı. hala derım. yıllar gecmesıne ragmen..
korkma sakın korkarsan mahfolursun benden söylemesi içinde yaşamaktansa git söyle yada belli et yanında yaşa mutluluğunu yoksa günden güne tükenirsin...
olgun erkek iyidir ya..ben de 22 yasındayım.34 yaşında bi erkek arkadaşım olmuştu on numaraydı ha olmadı o ayrı mesele.ama olgundu,anlayışlıydı.
bence 10 yaş önemli bi yaş farkı değil, hatta erkeğin 10 yaş büyük olması daha iyi, kadınlardan daha geç olgunlaştıkları için...
ama diğer taraftan senin yaşın küçük, olgunum diyosun ama tam objektif değerlendirebilcek misin
o senin 22 yaşında olduğunu biliyo mu, nasıl bi insan olduğunu biz bilemiyoruz ki, av gözüyle bakmasın sana sonra
32 yaşında biri kendinden 10 yaş küçük bi kadına bakıyosa temkinli olmakta fayda var
ama mesela sen 27 o 37 olsa sorun yoktu
anlatabildim mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?