- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Özgürlük, adelet, eşitlik gibi kavramlar bilimsel temellere değil felsefik ve sosyolojik temellere dayanır. Kuantum teorisi değil bahsettiklerim size makalelerle geleyim, bireysel ahlak felsefem. Katılmamakta özgürsünüz, benim fikirlerimi kötüleyebilirsiniz, bu mesajıma cevap vermeyebilirsiniz. Ancak benim herhangi bir hakeret içermeyecek şekilde nasıl mesajlar yazıp, neyden bahsedip, hangi yazıyı alıntılayıp, neye cevap vereceğime karar verme veya engelleme hakkına sahip değilsiniz. Örneğin bir forumda değil de, gerçek hayatta tanışıyor olsak, tıpkı istediğinizi giymekte özgür olup, ben mini/dekolte giydiğimde elinizden en uç ihtimalle benim hakkımda konuşmak dışında bir şey gelmeyeceği gibi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başka işlerim var...
Ayy cnm son mesajı atmadan duramamışsın çok mutlu oldum tişkür ederim.
(Benim yok ve canım çok sıkılıyor.)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişti
rica ederimama önce felsefeyle sosyolojinin de birer bilim olduğunu öğrenseydin...
Ayy cnm son mesajı atmadan duramamışsın çok mutlu oldum tişkür ederim.
(Benim yok ve canım çok sıkılıyor.)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişti
rica ederimama önce felsefeyle sosyolojinin de birer bilim olduğunu öğrenseydin...
Sosyoloji evet ancak felsefe na-ah. ^^ Ayriyetten sizin pedogojik bilimsel verilerinizi de çok görmek isterim. Benin çıplaklığım sayılara dayanmıyor ancak anlaşılan sizin giyinikliğiniz dayanıyor.
Sosyoloji evet ancak felsefe na-ah. ^^ Ayriyetten sizin pedogojik bilimsel verilerinizi de çok görmek isterim. Benin çıplaklığım sayılara dayanmıyor ancak anlaşılan sizin giyinikliğiniz dayanıyor.
..................
Yeni bir gelişme mi var?sanırım aldatılıyorum
kendi aldı...kendi hattı nasıl başka bir kadın adına kayıtlı olabilir ki?
yeni işe girince telefon lazım oldu demişsiniz.
yani iş yeri mi verdi telefonu ve hattı?
kendisi mi aldı şahsen?
şimdiye kadar hiç tel kullanmadı mı da işe girince lazım oldukendi aldı...
yabancı kadın bu arada...soyadı bi tuhaf yazıyordu...çıkmadı bişey..araştırdımo kadın kim peki?
araştırın isminden ??
2 yıldır kullanmıyordu...kendi istemiyordu...tel alınca en çok ben sevindim...bu adam öyle biriki...tek arkDdaşı yok ...kapalı kutu...şimdiye kadar hiç tel kullanmadı mı da işe girince lazım oldu
tek arkadaşı yoksa kendisine bir sevgili edinmiş olması da bence zor bir ihtimal.2 yıldır kullanmıyordu...kendi istemiyordu...tel alınca en çok ben sevindim...bu adam öyle biriki...tek arkDdaşı yok ...kapalı kutu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?