sanırım bitiyor....gelişmeler 20.sayfa

başka işlerim var...

neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.ne oldu da gözü dışarıya kayıyor diye sorguluyorum ben de son günlerde.biz 11 yıldır beraberiz,2 çocuğumuz var ve ikimiz de her şeyi ilk kez birbirimizde yaşadık. hatta sevgiliyken bile yoktu eşimin böyle bir şeyi,neden şimdi diye düşünmeden edemiyorum. Ama içinde var galiba erkeklerin.ben akışına bırakmaya çalııyorum ama şöyle de bir şey var eşim bayanlara ilgi duyduğu halde beni özellikle giyim ve makyajda kısıtlamaya çalışıyor.Başlığınız da düşündürücü.çünkü biz ne kadar uyarsak da bak bu sebepten bitmek üzere diye onlara göre bu sebepten evlilik mi bitermiş ??? bakmayan mı varmış,herkes bakarmış falan işte...

Saniyorum derken? Eski bi Konu, demek ki cözememissiniz biseyleri, hatta dahada karismis gibi...Allah yardimciniz olsun...

bizimki uzun süredir tel kullanmıyordu...
yeni bir işe girdi..tel lazım oldu...
geçen gün ilgimi çekti msj yazmaya uğraşıyordu...dibimde ya...tabi ben bakınca msjdan eser yok...hat dökümüne girdim...evet msj gönderdi birine ...kendi hattı da bir kadın adına kayıtlı

Erkek aklı - sadece baktım ne var bunda? Aldatmadım ki.
Kadın aklı - sürekli başkalarına bakıyor,gözü dışarda mı? Aldatırmı? Bende mi sorun var acaba vs daha uzar gider bu.
Eşinize göre yaptığında bir yanlışlık yok, sadece bakıyor çünkü, icraata geçirmediği sürece sorun yok. Bundan size pişman olursun vs demesi.
Sizi anlıyorum, bu sebepten boşanılırmı diye düşünenlerde vardır muhakkak ama siz özgüven kaybı yaşıyorsunuz ve bu sizi itiyor, soğutuyor. Bilemiyorum ne diyebilirim, zor bir durum. Zor bir karar.
Hakkınızda hayırlısı olsun

kendi hattı nasıl başka bir kadın adına kayıtlı olabilir ki?
yeni işe girince telefon lazım oldu demişsiniz.
yani iş yeri mi verdi telefonu ve hattı?
kendisi mi aldı şahsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…